DON_CHEFO Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Донякъде си прав, но не съвсем. Тия емишън тестове, за които говориш са за стари коли. При нас даже го спряха от тази година за леките автомобили, защото нямало смисъл и отидогха само на тръковете. Скандалът, за който говорим включва сертифицирането на нови автомобили и по-специално битката в сегмента на т.нар. "чист дизел". Не съм чел, признавам си. От друга страна много хитро изпълнение на фау-ве ама са ги хванали по бели гащи. Ако не бъркам в Калифорния вече са забранени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Midex е много прав обаче... Чефо, в Калифорния карат или приуси или М-ки БМВ-та моите хора. "Зелените" либерали са с приуси, свестните поне 3ма от тях са със Z4M (май на единия всъщност беше Z3M), a за да дразни либералите единия даже си взе и един огромен "камион" защото на моменти го било срам с тази "барби-колица" Z4-ката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 А за емисиите...нали знаете - каквото и да ви говорят, да знаете, че става дума или за ...или за , а понякога и за двете. В случая е точно и двете. Не съм чел, признавам си. От друга страна много хитро изпълнение на фау-ве ама са ги хванали по бели гащи. Ако не бъркам в Калифорния вече са забранени. Не само в Калифорния, но и нявсякъде в САЩ и Канда - съобщиха го многократно по новините. Одеве влязох в сайта на VW и се опитах да конфигурирам произволен модел, ама нъцки - конфигуратора изобщо не бачка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Същата агенция, която хвана VW публикува материал по-рано този месец, с тест на 32 автомобила, от които всички на дино теста минават, но на роуд теста, само една го покрива, други марки са от 5-10 пъти повече от нормата, като при VW e до 50, което е фрапатно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Видене, заеби другото - имаш ли PS4? Щото ако нямаш - бързо да се снабдиш. Гледай какво става тука: https://www.kaldata.com/%D0%98%D0%B3%D1%80%D0%B8/World-of-Tanks-%D0%B7%D0%B0-PS4-%D1%89%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D0%A0%D0%A1-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-104536.html Няма как да стане... Някой ден като пораснат децата може да им взема. Мен не ме търси там... Предостатъчно време губя и сега, само конзола ми липсва да почна да губя още повече... Виж обаче онова бюрце дето ми го показа ми се запечата в главата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Като се заговорихме за коли, от този месец тръгва продажбата в Европа на товаНякой искат теслата, аз бих предпочел това Да пиеш вода от ауспуха Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Нищо не може да ме тръгне като звука на осмака. Води, моди, хибриди.... Някой друг път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Като се заговорихме за коли, от този месец тръгва продажбата в Европа на това Някой искат теслата, аз бих предпочел това Няма лошо, Руми, ама и това е вид бомба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Нищо не може да ме тръгне като звука на осмака. Води, моди, хибриди.... Някой друг път. Почна учебната година и па се напълни с келеши сякви В Студентски град** Търсят си млади студентки някои селски баровци с г класи,амг-та и други осмаци Оня ден видях една патка с тесла до ВСИ...Познайте кво пак си говореше по телефона,а тва чудо има ебах тоя монитор за табло... Пеърването сигурно отнема 10 секунди...Ама прост е народа. **едит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Мда,малките келеши са голямо бедствие за околните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Почне ли учебната година, в Ебалски град не можеш да ме накараш да вляза с кола... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=xnd0CAloRHo Мнооо се смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Няма лошо, Руми, ама и това е вид бомба... Това е градска легенда. Резервоар с бензин е по-опасен от резервоар с водород. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Не знам колко е градска или селска - бомбата си е бомба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Не знам колко е градска или селска - бомбата си е бомба. То ясно, ама резервоара с бензин също си е бомба, да не говорим за газовите или метановите бутилки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Тъй, тъй, за чий го коментираме това? Колко гръмнали резрвоара има? И колко газови бутилки? И защо да е непременно бутилката? Какво правим при теч? Нека ги подкарат и водородните бомби, то ще си покаже бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Тъй, тъй, за чий го коментираме това? Колко гръмнали резрвоара има? И колко газови бутилки? И защо да е непременно бутилката? Какво правим при теч? Нека ги подкарат и водородните бомби, то ще си покаже бързо. Ами то ти почна, че е бомба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Не знам колко е градска или селска - бомбата си е бомба. Видене, резервоар с водород под налягане не гърми а при пробив водорода излита в атмосферата за отрицателно време (водородът е най-лекия газ в природата, ако не знаеш) и няма никакъв шанс за пожар, за разлика от разлят при катастрофа бензин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Почне ли учебната година, в Ебалски град не можеш да ме накараш да вляза с кола... Що,пеша по-безопасно ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Ами то ти почна, че е бомба Тъй де - вид бомба Видене, резервоар с водород под налягане не гърми а при пробив водорода излита в атмосферата за отрицателно време (водородът е най-лекия газ в природата, ако не знаеш) и няма никакъв шанс за пожар, за разлика от разлят при катастрофа бензин. Момчиле, припомни ми налягането във водородната бутилка? ======================= Ама верно излишно се разправяме - Руми кара Тойота, аз карам Тесла и толкова! Какво да си говорим повече? Между другото в Пловдив се върти едно електромобилче, явно докарано от Англия. Мернах го пред Баумакс и точно се чудех какво е туй нещо, по-малко от Смарт и изведнъж тръгна безшумно... Супер сладурско като за жената, примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Тъй де - вид бомба Момчиле, припомни ми налягането във водородната бутилка? ======================= Ама верно излишно се разправяме - Руми кара Тойота, аз карам Тесла и толкова! Какво да си говорим повече? Между другото в Пловдив се върти едно електромобилче, явно докарано от Англия. Мернах го пред Баумакс и точно се чудех какво е туй нещо, по-малко от Смарт и изведнъж тръгна безшумно... Супер сладурско като за жената, примерно. Добре дайте ми и на мен едно такова пък ебал съм ви и вредните емисии Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Почна учебната година и па се напълни с келеши сякви В Студентски град** Търсят си млади студентки някои селски баровци с г класи,амг-та и други осмаци Оня ден видях една патка с тесла до ВСИ...Познайте кво пак си говореше по телефона,а тва чудо има ебах тоя монитор за табло... Пеърването сигурно отнема 10 секунди...Ама прост е народа. **едит/quote] Има един Челинджър за такива пишлемета :-D:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Тъй де - вид бомба Момчиле, припомни ми налягането във водородната бутилка? Видене, а ти къде си бил по време на часовете по физика в училище и 'де си скатавал по време на часовете по подривно дело в казармата, ъм? Щот тука демонстрираш една вопиюща неосведоменост що е то, аджеба бомбата, както и какво именно я прави бомба, както и какви са задължителните условия едно нещо да се превърне в бомба (демек, да се взриви). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Видене, а ти къде си бил по време на часовете по физика в училище и 'де си скатавал по време на часовете по подривно дело в казармата, ъм? Щот тука демонстрираш една вопиюща неосведоменост що е то, аджеба бомбата, както и какво именно я прави бомба, както и какви са задължителните условия едно нещо да се превърне в бомба (демек, да се взриви). Няма значение. Я ми дай някакъв твой мейл, мисир... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Видене, каза ти се вече, че водород дори и под високо налягане не гърми току тъй, ти продължаваш с градските легенди. Резервоар с водород под налягане от 200 атмосфери е почти толкова опасен, колкото и същия резервоар с въздух под същото налягане. При катастрофа автомобил с водород е по-малко опасен от автомобил със стандартен бензинов резервоар - справка, сума ти народ отишли си в горящи автомобили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.