netrootbg Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Ама какви са тия цени? Тия луди ли са? По-добре във Франция/Италия/Испания да ида за тия суми...Там ще ти излезе по - евтино отколкото в прехвалената Хърватска. Сега и още малко цени. Трудно ще намериш да спиш за под 70 евро на вечер. Не забравяй и паркинга. Април месец отседнах на това място: https://www.booking.com/hotel/hr/apartments-exclusive.bg.html Виж цените през летните месеци . Към това се добавя и 70 лева паркинг на ден. Преди време ходих да се гмуркам доста често в Хърватска. Все пак ми е доста близо и имам много почивни дни. С всичките отстъпки които ползвам пак излизаше по - скъпо отколкото да отида в Египет на яхта в Червено море. Като имаш предвид, че за Египет имам и не много евтини самолетни билети, а до Хърватска ми е кажи речи без пари да ходя. Да не говорим за подводните неща. Няма и 1/10 от това което виждам в Червено море. Миналото лято отседнах в Трогир. Много приятно местенце, но пак цените са.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Там ще ти излезе по - евтино отколкото в прехвалената Хърватска. Сега и още малко цени. Трудно ще намериш да спиш за под 70 евро на вечер. Не забравяй и паркинга. Април месец отседнах на това място: https://www.booking.com/hotel/hr/apartments-exclusive.bg.html Виж цените през летните месеци . Към това се добавя и 70 лева паркинг на ден. Преди време ходих да се гмуркам доста често в Хърватска. Все пак ми е доста близо и имам много почивни дни. С всичките отстъпки които ползвам пак излизаше по - скъпо отколкото да отида в Египет на яхта в Червено море. Като имаш предвид, че за Египет имам и не много евтини самолетни билети, а до Хърватска ми е кажи речи без пари да ходя. Да не говорим за подводните неща. Няма и 1/10 от това което виждам в Червено море. Миналото лято отседнах в Трогир. Много приятно местенце, но пак цените са.... Аз намерих страхотни апартаменти по 70-80лв на човек и вили за по 12 човека с басейн и т.н. за по 120лв на човек. Затова и се зарибих да разглеждам, но с тия цени, няма как да стане. В западна Европа също има хубави живописни курорти с хубава архитектура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Аз намерих страхотни апартаменти по 70-80лв на човек и вили за по 12 човека с басейн и т.н. за по 120лв на човек. Затова и се зарибих да разглеждам, но с тия цени, няма как да стане. В западна Европа също има хубави живописни курорти с хубава архитектура.Какво е на снимките и какво е на живо е много относително. Там съм имал и неприятни моменти. Уж е 1:1 със снимките, но на живо не е точно така. То това важи за всичко де. Сещам се и още нещо. Няма да забравя когато решиха, че трябва 7 катедрали да бият камбаните в продължение на 1 час. В 5 или 6 сутринта беше... Изроди. Ако си харесаш нещо, прати линк да видя. Може и да мога да ти помогна с някой съвет. Също и за пътя има какво много да ти обясня. Имам няколкостотин хиляди километра по този път изминати . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 С тия цени, определено ми отпада от списъка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 @ov3rm4n - определено. От 10-ката трябва да призная, че съм много доволен, дори и работа почнах да върша през нея След като са се сетили накрая да имплементирам виртуални декстопи Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Малко по темата за новият iPhone. андроид потребителите отново бях най - информирани за новите продукти на Apple! Ба полезната информация. Страхотен телефон е и реших да си го поръчам. Другият месец трябва да е при мен по някое време. Чефо кажи малко повече информация за телефоните. Мога евентуално да помогна с транспорта. Намерихме човек, от който вече са купени не малко 5S и 6-ци. Има нови(ама буквално нови) и рефърбишт. Та се замислих дали си заслужава да се налеят 5, 10 хиляди долара за телефони с цел профит естествено. Няма кво да се залъгваме. Просто трябва да видя цените как вървят(ще измислим нещо) . А айфона се харчи. Само съквартиранта купува 5-ти телефон. 2 са негови и 2 са вече в БГ и един в Канада Колко ще са интересни тези интересни цени - аз съм заинтригуван Галя, честито и от мен - много здраве и късмет и да Ви радва, дори и в моментите, които Ви ядосва! Ще проуача въпроса уиекнда доста по-обстойно и ще ти кажа конкретна цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Уважаеми другари и преди всичко фенове на Ватман. СЕГА е момента... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 http://www.lentata.com/page_7939.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Мъж не може да издържи раждане... Сигурна съм. Ваня Георгиева Запрянова, 3230 гр., 50 см. Честито да ви е жива и здрава. Няма как да си сигурна защото едва ли и ти си изпитвала болка каквато са изпитвали мъже - като например ритник в слабините или да те нокаутират с удар в черния дроб Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Тц, не можеш ме убеди. Качеството и количеството на болката е различно. И не, не подценявам мъжете, просто знам какво си преживях 5 часа. И то това е малко, има къде къде по-кофти случаи. Както и да е... Важното е българчета да има, че съм само аз българка от 7-8 жени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 19, 2015 Share Posted September 19, 2015 От Apple дали няма да предяват претенции върху iFunny ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 19, 2015 Share Posted September 19, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 19, 2015 Share Posted September 19, 2015 Не разбирам защо са дадени два периода частично припокриващи се за съветската армия.А иначе бая папане е паднало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 19, 2015 Share Posted September 19, 2015 Чети внимателно.... ======================= Ето така, мили мои другарчета, си заминава бившата фирма МОТОБОЙС, боклуци ненагледни, оставяйки ми кубици отпадък и няколко хиляди лева задължения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 20, 2015 Share Posted September 20, 2015 Сериала За Ескобар е уникален. Ей това е адски сериозен играч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 20, 2015 Share Posted September 20, 2015 Видене, един боклук какво да ти остави? Все едно като си държал въглища в склада, и като се махнат - на тяхно място да има теменужки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 20, 2015 Share Posted September 20, 2015 Тъй, тъй, че и много по-лошо. Мисля да направя албумче и максимално да го разпространя, че ако не друго, хората да знаят... ============================= Мюсюлманите с Петиция за забрана на Октоберфест в Мюнхен Е те тоя път им е%ах майката потна рязана!!! През последните две години на феста се изпиха общо над 13 млн. литра бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 20, 2015 Share Posted September 20, 2015 Абе то на швабите по някое време ще им писне, ъхъм.... Само баба Меркел да си фане пътя и да дойде правилният човек. Тогава хем недоразумението (в този му вид) ЕС ще отиде там, където му е мястото, тоест в на м@#@ си п^@та, хем бая чалми ще фръкнат разплетени. А като допълнителен бонус и едни определи, лепкави и омазани с лайна, протягащи се пръстчета ще бъдат жестоко потрошени.... П.п. Ама срещу гей парадите не пискат нали.... Гаче ще рече, че Пророкът лично е благословил анадолските им мурафети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 20, 2015 Share Posted September 20, 2015 НАСКО!!!! ================== Историческа справка Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 20, 2015 Share Posted September 20, 2015 Сериала За Ескобар е уникален. Ей това е адски сериозен играч. Почнах го и аз вчера.....сериала е 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 20, 2015 Share Posted September 20, 2015 Почнах го и аз вчера.....сериала е 10/10В нетфликса има хубави попадения. Ескобарчо ако не са били нещата и срещу Кали и срещу държавата сигурно е щял още да се задържи. Много сериозна мисъл, много пари е имало там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted September 21, 2015 Share Posted September 21, 2015 Кой разказваше колко са сигурни епълските апове ? http://www.gizmodo.co.uk/2015/09/apple-is-cleaning-the-app-store-after-its-first-major-malware-attack/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 21, 2015 Share Posted September 21, 2015 Вероятно zlobil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.