Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Какво по дяволите беше това ?!?!?!..

P.S.RaptoR-е,като се има предвид,че човека е кореец и има финанси за подобна покупка може да протестира по подобен начин. :lol:

The car stopped working three times in a row and the car dealer provides no replacement - so he´s smashing the shit out of his car!

Лада, произведена в същата година като ЕС-ката, със сигурност...някоя стара, вероятно да.Тоя стик си е сериозна работа, особено ако ползва някой масивен ууд, ама така като гледам май жули с пътър.

Лада, произведена в същата година като ЕС-ката, със сигурност...някоя стара, вероятно да.Тоя стик си е сериозна работа, особено ако ползва някой масивен ууд, ама така като гледам май жули с пътър.

Не е пътър, а си е стандартен айрън и то от дългите - така като гледам вероятно нещо 5 или 6. Главите на тези "железа" са изключително здрава изработка, основно титаниеви сплави, та няма автомобилна ламарина, освен яко бронирана такава за президенти, която да му се опъне. А ламарината на ладичка ще поддаде като кутия за обувки със сигурност. :lol:

Мъж не може да издържи раждане... Сигурна съм.

Ваня Георгиева Запрянова, 3230 гр., 50 см.

Мъж не може да издържи раждане... Сигурна съм.

Ваня Георгиева Запрянова, 3230 гр., 50 см.

Честита рожба, Галя! Да сте живи и здрави и само радост и щастие от тук нататък! :beerchug

robocopy source destination /E /ZB /DCOPY:T /COPYALL /R:1 /W:1 /V /TEE /LOG:Robocopy.log

• source :: Source Directory (drive:\path or \\server\share\path).
  • destination :: Destination Dir  (drive:\path or \\server\share\path).
  • /E :: copy subdirectories, including Empty ones.
  • /ZB :: use restartable mode; if access denied use Backup mode.
  • /DCOPY:T :: COPY Directory Timestamps.
  • /COPYALL :: COPY ALL file info (equivalent to /COPY:DATSOU).  Copies the Data, Attributes, Timestamps, Ownser, Permissions and Auditing info
  • /R:n :: number of Retries on failed copies: default is 1 million but I set this to only retry once.
  • /W:n :: Wait time between retries: default is 30 seconds but I set this to 1 second.
  • /V :: produce Verbose output, showing skipped files.
  • /TEE :: output to console window, as well as the log file.
  • /LOG:file :: output status to LOG file (overwrite existing log).

Интересни ;-)

Колко ще са интересни тези интересни цени - аз съм заинтригуван ;)

Галя, честито и от мен - много здраве и късмет и да Ви радва, дори и в моментите, които Ви ядосва!

Няма вече хубаво в нашата септична яма. Догодина мисля за Хърватска.

Груба грешка ще направиш. Водата е винаги поне 2 градуса по студена от тази в Черно море. Нямат никакви плажове с пясък. Единствено на един остров имат малък плаж с пясък, но там има толкова народ, че не е истина. Другият им плаж с пясък се намира в Сплит. Малко е трудно да се нарече пясък. По - скоро е кал. Изкъствено насипана. Самият плаж е 5 на 20 метра. Другото е бетон. Камъните по всичките им останали плажове са кошмарни. Спасители няма никъде. Вярно, че водата е доста солена и трудно може да се удави човек, но все пак. От цените ще те заболи много. Мноого.

Хърватска има хубаво море, но няма плажове. Но пък има хубави планини точно над морския бряг... Но пък голяма част от тях все още са минирани, та не трябва да щъкаш много извът пътечките... Абе хубаво е там.

Ти ако на това му викаш планини... Голи чукари с тук таме някое маслиново дърво. Иначе мините са голям проблем. От време на време става и някои инцидент по плажовете им...

Много пари ми се видя полета до там. Въпреки, че е на 800км. Може да се мине спокойно за 12 часа разстоянието.

Разстоянието е много на 800 километра и по никакъв начин не можеш да го минеш за 12 часа. Разгледай все пак полетите. Таксите по магистралите им не са никак ниски. Цените за паркиране са кошмарни. Цените като цяло са кошмарни. Зависи и все пак къде си. Ако решиш ми пиши към къде си се насочил да ти дам малко повече информация.

Тези горните неща ги говоря от личен опит. Хърватска ми е на 2 часа път с кола. Ходил съм десетки пъти и почти винаги след това съжалявам. Имало е и няколко доста сполучливи попадения, но основно заради компанията. Иначе има доста красиви места, но стават само за гледане. Не стават за плаж и плуване.

В кръчмите на плажа ползваш безплатно шезлонг и чадър, само срещу консумация. Тоалетни, съблекални и душове са безплатни навсякъде. И не е скъпо. Ако го смяташ в лева, на пръв поглед ти се вижда много, но като го съпоставиш с цените по нашия гьол, даже е две идеи по-евтино. Комплекса, в който сме, е в съдружие с два ресторанта, ползва се 10% отстъпка, не е много, но ако те домързи да си сготвиш, е ок. Да не говорим, че поради непредвидени обстоятелства дойдохме само аз, жената и малката в 3-спален мезонет, за около 600лв./5 нощувки. Ако бяхме целия катун - около 1000лв излизаше за 6+1. Което, с гориво, малко храна от Бг и тукашни разходи пак ни ляга по-евтино.

Винаги съм се чудил на тези митове и легенди как почивка в Гърция или Турция излизало по - евтино.

Това да отидеш на почивка и да си носиш храна която да си готвиш...

Аз пък не страдам от никакви задръжки на тема Гърция и Турция. И определено ще се помъча да убедя половинката таз годишната мъка да ни е последната в родното черноморие...

Къде си бил по нашето черноморие, че имаш толкова негативно мнение за него?

Малко по темата за новият iPhone. андроид потребителите отново бях най - информирани за новите продукти на Apple! Благодаря за полезната информация. Страхотен телефон е и реших да си го поръчам. Другият месец трябва да е при мен по някое време.

Чефо кажи малко повече информация за телефоните. Мога евентуално да помогна с транспорта.

Галя честито! Да сте живи и здрави всичките!

Ванка, проблемът ми може би е повече с българите, отколкото със самото черноморие...

Разстоянието е много на 800 километра и по никакъв начин не можеш да го минеш за 12 часа. Разгледай все пак полетите. Таксите по магистралите им не са никак ниски. Цените за паркиране са кошмарни. Цените като цяло са кошмарни. Зависи и все пак къде си. Ако решиш ми пиши към къде си се насочил да ти дам малко повече информация.

Тези горните неща ги говоря от личен опит. Хърватска ми е на 2 часа път с кола. Ходил съм десетки пъти и почти винаги след това съжалявам. Имало е и няколко доста сполучливи попадения, но основно заради компанията. Иначе има доста красиви места, но стават само за гледане. Не стават за плаж и плуване.

880км го пише в Гугъл.

Аз се разгледах за настаняването супер произволно и видях, че има страхотни местенца с много красива гледка. А и винаги съм искал да ида в Дубровник, заради старата част от града, не толкова заради плажуване...

За Хърватска мисля по принцип, не за морето. И да, на нас Гърция ни излезе по-евтино от предишни ходения по нашето море.

880км го пише в Гугъл.

Аз се разгледах за настаняването супер произволно и видях, че има страхотни местенца с много красива гледка. А и винаги съм искал да ида в Дубровник, заради старата част от града, не толкова заради плажуване...

Не мога да видя кой път ти зарежда за тези 880 километра. Трябва обаче да избегнеш Черна гора. Пътищата са в много лошо състояние. Обмисли вариант да минеш през мен на гости. От тук е макс 4 часа до Дубровник. Наистина е място което препоръчвам. Задължително обаче трябва да отидеш извън сезона. Пролет и есен само. Лятото е някакъв кошмар. Има толкова много хора, че не можеш да се разминеш. Отделно целият град е построен от камък който като се напече става страшно. В комбинация с висока влажност и е просто приказно. И все пак най - големият проблем си остава тълпите с хората. Да не говорим когато акостират няколко големи круизни кораба. Послено там бях април месец. Беше перфектно. Хем всичко си работеше, хем нямаше хора и температурите бяха добри. Вече имат и пропуски за атракциите на доста изгодни цени. Все пак се приготви за доста сериозен финансов удар. Всичко в Дубровник е адски скъпо. Паркингът за 24 часа е около 70 лева. Ако плащаш на час е още по - страшно. Вечеря в приличен ресторант за 2ма човека е около 200-300 лева. В най - луксозните, по - добре да не знаеш. Ако си наемаш квартира се постарай да има паркинг. При този вариант обаче отпада възможността да спиш в старият им град. Може би по - добрият вариант е да спиш някъде около града и да се придвижваш до него. Ако се организираш добре, можеш да разгледаш всичко в рамките на един ден. Максимум 2. Около града има също не лоши места. Горещо го препоръчвам като място което да се посети и види поне веднъж.

edit:

В тези 880 километра няма да имаш магистрали. Планините през които се минава са доста бавни на места. После ще видя кой път точно ти показва. Има невероятни гледки. Тук обаче разстоянията ги мерят в часове, а не в километри. Затова и в Босна почти никъде не пише какво е разстоянието между градовете. Всеки използва часове като мерна единица.

edit2:

Видях през кой път те прекарва. По същият минавам доста често когато си пътувам до Сараево. За под 15 часа до Дубровник, няма да успееш да го вземеш ;).

edit3:

Пътят по който те прекарва през Босна е един от най - красивите които съм виждал някога.

От идването на Сатя Майкрософт е коренно различна компания... много по-отворена, много по-гъвкава... Евала. Мисля, че ще задмине и Гейтс по резултати, много е добър.

http://www.theregister.co.uk/2015/09/18/microsoft_has_developed_its_own_linux_repeat_microsoft_has_developed_its_own_linux/

Не мога да видя кой път ти зарежда за тези 880 километра. Трябва обаче да избегнеш Черна гора. Пътищата са в много лошо състояние. Обмисли вариант да минеш през мен на гости. От тук е макс 4 часа до Дубровник. Наистина е място което препоръчвам. Задължително обаче трябва да отидеш извън сезона. Пролет и есен само. Лятото е някакъв кошмар. Има толкова много хора, че не можеш да се разминеш. Отделно целият град е построен от камък който като се напече става страшно. В комбинация с висока влажност и е просто приказно. И все пак най - големият проблем си остава тълпите с хората. Да не говорим когато акостират няколко големи круизни кораба. Послено там бях април месец. Беше перфектно. Хем всичко си работеше, хем нямаше хора и температурите бяха добри. Вече имат и пропуски за атракциите на доста изгодни цени. Все пак се приготви за доста сериозен финансов удар. Всичко в Дубровник е адски скъпо. Паркингът за 24 часа е около 70 лева. Ако плащаш на час е още по - страшно. Вечеря в приличен ресторант за 2ма човека е около 200-300 лева. В най - луксозните, по - добре да не знаеш. Ако си наемаш квартира се постарай да има паркинг. При този вариант обаче отпада възможността да спиш в старият им град. Може би по - добрият вариант е да спиш някъде около града и да се придвижваш до него. Ако се организираш добре, можеш да разгледаш всичко в рамките на един ден. Максимум 2. Около града има също не лоши места. Горещо го препоръчвам като място което да се посети и види поне веднъж.

edit:

В тези 880 километра няма да имаш магистрали. Планините през които се минава са доста бавни на места. После ще видя кой път точно ти показва. Има невероятни гледки. Тук обаче разстоянията ги мерят в часове, а не в километри. Затова и в Босна почти никъде не пише какво е разстоянието между градовете. Всеки използва часове като мерна единица.

edit2:

Видях през кой път те прекарва. По същият минавам доста често когато си пътувам до Сараево. За под 15 часа до Дубровник, няма да успееш да го вземеш ;).

edit3:

Пътят по който те прекарва през Босна е един от най - красивите които съм виждал някога.

Ама какви са тия цени? Тия луди ли са? По-добре във Франция/Италия/Испания да ида за тия суми...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...