Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

само за да сме спокойни... няма някаква ковра намесена в тия желания за учение ...нали?

Айде сега, глупости ще си говорим. :D

И идея си нямам как може да е замесена ковра в подобна схема. :D

Не разбрах. Тук не става въпрос за НБУ, а за световно призната институция. Идеята ми е дали реално димпломите имат вече някакво значение.

Има значение дипломата от кой университет е издадена. 26к са нормална сума за образование в реномирано учебно заведение. На времето и аз се чудих като теб и честно казано не съжалявам за положените усилия и финанси.

Твърде вероятно е тази сума да бъде най-смислени похарчените ти пари през целия живот:)

Добро мнение.Само дето поставяш ненужно такъв етикет.Има и такива,които не се раздават напосоки :)

Не само това, а го има и момента, в който се хуква след ковра и се учи нещо, което нито е желано, нито има интерес към него. Само да сме след коврата! Често не се завършва или после "умникът" има професия, която не разбира и често намразва... 

Твърде вероятно е тази сума да бъде най-смислени похарчените ти пари през целия живот :)

Напълно съгласен. 

Не само това, а го има и момента, в който се хуква след ковра и се учи нещо, което нито е желано, нито има интерес към него. Само да сме след коврата! Често не се завършва или после "умникът" има професия, която не разбира и често намразва... 

Зависи дали "коврата" е ковра и дали правилно ще разчетеш ситуацията :))

Добро мнение.Само дето поставяш ненужно такъв етикет.Има и такива,които не се раздават напосоки :)

Добре де - трябваше в кавички да го сложа ама и тези преди мен не бяха...

Сменям 10 дипломи от Харвард за работеща схемичка... По възможност с дефицитна стока

Интегралка устройва ли те?

Сменям 10 дипломи от Харвард за работеща схемичка... По възможност с дефицитна стока

Имаш 10 дипломи от Харвард? Искрено съм възхитен! Т'ва си е бая сериозна инвестиция...

Само... да не стане така, че работещата схемичка да те прати в някой хАмерикански зандан :) Че там ще има една работеща ректална схемичка :lol:

Да не ме е ебал луд да давам пари. Докато не променят закона за обявяване на банкрут за студенти, няма да уча. Това си цяла една къща на изплащане.

Опитах в няколко университета... Сори ама мама и тате не са тука да ми плащат сметките, за да може сина им да учи, че и после да изплаща десетки хиляди долара САМО за магистратура. Ако почнеш от нулата, стават с една цифра повече.

Не знам кога ще разберете, че връзките са най-важното нещо. Не мога да повярвам, че нямате поне един връзкарски пример.

Един българин не познавам, който е завършил тука уни и баща му да не евентуално шофьор на камион, за да има кой да плаща. Не казвам, че няма. Просто в тая среда няма такива. А не е като да знам малко хора. Мислите си каквото искате. Че берем парите по дърветата, че всичко е спокойно и още от летището ни посрещат с питка с мед и тн и тн приказки от хиляда и 1 нощ. И въпреки всичко назад се връщам само при много голям катаклизъм.

Един българин не познавам, който е завършил тука уни и баща му да не евентуално шофьор на камион, за да има кой да плаща. Не казвам, че няма. Просто в тая среда няма такива. А не е като да знам малко хора. Мислите си каквото искате. Че берем парите по дърветата, че всичко е спокойно и още от летището ни посрещат с питка с мед и тн и тн приказки от хиляда и 1 нощ. И въпреки всичко назад се връщам само при много голям катаклизъм.

Аз пък познавам - Емануил Тодоров - понастоящем професор във университета във Вашингтон, носител на златен едал от международната олимпиада по информатика и съответно приет без изпит директно в MIT със стипендия.

Баща му и майка му нито са плащали нито има връзки.

Други въпроси?

Ми... де да знам. Никакви връзки нямам, пък не мога да се оплача от недоимък. Не ми се е наложило да ходя в чужбина да разнасям пици, за да се оправя ;)

Аз пък познавам - Емануил Тодоров - понастоящем професор във университета във Вашингтон, носител на златен едал от международната олимпиада по информатика и съответно приет без изпит директно в MIT със стипендия.

Други въпроси?

Пълните стипендии в подобни университети са единици. Евала на такива хора, но за да се стигне до такова ниво трябва да си наистина инвестиран и "зарибен" по това, с което се занимаваш.

да бе, и аз така говорех навремето за София... преди да дойда да поживея тука 10на годинки... сега ми е смешно, и лафове като тоя ма карат да са усмихвам... ако питаш някой от Каспичан - Пловдив е мнооо скапан град... па за тия от Куртово Конаре Стамболийски е ебаси скапания град... и те така...

Твое лично мнение. Аз познавам много хора, които дълги години живеят в София, че и апартамент имат там и пак не я харесват и предпочитат Пловдив.

Твое лично мнение. Аз познавам много хора, които дълги години живеят в София, че и апартамент имат там и пак не я харесват и предпочитат Пловдив.

15 години живях в София и най-хубавото нещо, което направих е че се махнах оттам. София не е град за живеене. Не напразно заможните живеят около и извън София. 

=====================

Руми, честит рожден ден, батьовата! Здраве, здраве и още малко здраве! Наздраве! 

post-12-1234437055.gif

Жив и здрав и от мене.

Мен ми минава че моднах вече фокуса, изкормих микрофона, изолирах Wi-Fi-то ... даже се съмнявам дали има смисъл от къстъм скриптове (освен да бачка без батерия примерно за в колата ама имам и зарядно доволно добро в нея)... общо взето съм излючително доволен от покупката си. Китаеца като за тия пари е дал много приличен продукт, дори със сток фокуса, сток микрофона и Wi-Fi-то бих го ползвал без никакви ядове.

15 години живях в София и най-хубавото нещо, което направих е че се махнах оттам.....

И аз навремето като се махнах от София имах същото чувство :beer:

Други въпроси?

Не четеш. Казах, че от българите, които познавам ЛИЧНО - няма такива. А те не са малко. Казах, че с тия цени, аз също няма да се нашия със заеми щото после е я камилата, я камиларя. Не е като да не съм проучил нещата. Сега е по-ясно, предполагам.

Един адвокат лично ми каза, че съжалява, че е дал толкова много пари за образование. Да, вади някой лев, но в следващите 20 години ще дава по 1300 долара на месец за тази диплома. 5, 6 години след завършването си, все още не ги прави на ден тия пари,за да си заслужава.

Горе под съжалява имаше предвид университета, в който е бил. По-реномиран =повече пари за даване.

Мен ми минава че моднах вече фокуса, изкормих микрофона, изолирах Wi-Fi-то ... даже се съмнявам дали има смисъл от къстъм скриптове (освен да бачка без батерия примерно за в колата ама имам и зарядно доволно добро в нея)... общо взето съм излючително доволен от покупката си. Китаеца като за тия пари е дал много приличен продукт, дори със сток фокуса, сток микрофона и Wi-Fi-то бих го ползвал без никакви ядове.

Определено за тия пари Xiaomi-тата пак са надминали себе си, почвам да ги харесвам вече с тая политика. 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...