HEMO Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Що бе, какво му е на морето...хубаво си е...зависи къде си Може да ти харесва само ако не си ходил на други места...Тоя уикенд изкарахме на моренце в Керамоти,Гърция.Страхотно топло и супер чисто море,близо ми е до Пловдив(почти колкото до Бургаз е разстоянието).Събота вечерта се метнахме на фериботчето и на кръчма на Тасос...пълен кеф,НИКАКВА навалица,пълно спокойствие никакви селяндурщини тип "слънчака" паяци,скобаджии нема,полицията е снизходителна към туристите-на всякъде се паркира абсолютно безплатно,въпреки знаците много народ(предимно местни и нашенци) паркират в нарушение-не съм чул някой да е глобен...Свърши ми нафтата и заредих един резервоар нафта на гръцко Еко(на цена по-ниска от колкото в Бг-борда в момента показва 4,6 разход :o колата полудЕ.Изобщо...море в Бг никога вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Абе не знам, аз бензина там последно сипах някакъв BP 100 за 1.7 евро литъра... леко дебело ми се стори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Не ми е проблем, че трябва да си готвим - направо от пристанището си взехме риба, довечера ще я пека на барбекюто в двора, има и детски кът. Кво повече да искам? Комари има малко в повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Ангеле, жена ми я викаха на работа в Томас Кук,в Лондон. С магистратура по мениджмънт на туризма от НБУ. Но има и години опит... Не разбрах. Тук не става въпрос за НБУ, а за световно призната институция. Идеята ми е дали реално димпломите имат вече някакво значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 записвай се ___________________за комарите ЕДИНСТВЕНОТО което работи за двора... са едни като спиралки има ги на райд и на разни други марки, запалваш и тлее бавно... гони ги на 100% , аз си го паля 2-3мин преди да сложа масата и да готвя и като изляза НЯМА нито един комарец... чудно нещо са Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 записвай се При положение, че програмата струва $26000 в най-добрия случай, ще ми трябват малко повече аргументи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Мислиш че ще получиш реални конкретни аргументи от нашия форум за управлението и наемането на персонал в 5 звездни международни вериги? Имам познат които бачка на Гърнзли ама е не на ниво мениджър... Нз, кажи кво да разпита може и да има шанс за реална информация. Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Не разбрах. Тук не става въпрос за НБУ, а за световно призната институция. Идеята ми е дали реално димпломите имат вече някакво значение. Що за въпрос?!?!? Според тебе на брат ми дипломата от LSE или НБУ има повече стойност? Имат ОГРОМНО значение, стига да може да си позволи човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 ...BP 100 за 1.7 евро литъра... леко дебело ми се сториНе знам какъв тоз бензин дето си сипал аз нафтата заредих на 1,06 € Не ми е проблем, че трябва да си готвим...Къде сте? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Мислиш че ще получиш реални конкретни аргументи от нашия форум за управлението и наемането на персонал в 5 звездни международни вериги? Имам познат които бачка на Гърнзли ама е не на ниво мениджър... Нз, кажи кво да разпита може и да има шанс за реална информация. Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! Ами питах просто някой дали има наблюдения, защото в САЩ примерно, хора с дипломи от престижни университети седят без работа. Ако и в Европа положението е подобно, тая инвестиция ми се струва неоправдана. Що за въпрос?!?!? Според тебе на брат ми дипломата от LSE или НБУ има повече стойност? Имат ОГРОМНО значение, стига да може да си позволи човек. Аз не сравнявам. Питам конкретно нещо. Въпорса е дали брат ти щеше да е на сегашната си позиция и без дипломата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Аз не сравнявам. Питам конкретно нещо. Въпорса е дали брат ти щеше да е на сегашната си позиция и без дипломата. НИКОГА, по НИКАКЪВ начин. Това е въпрос-отговор, не виждам защо се задава дори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 НИКОГА, по НИКАКЪВ начин. Това е въпрос-отговор, не виждам защо се задава дори... Защото за мен лично, инвестиция от подобен тип е огромна и не мога да си позволя да остане неоползотворена. Затова задавам въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Много пари са това, за нещо което без връзки и правилните познанства не виждам как би могъл да реализираш...особено стартирайки от България. А морето си го избирам така, че да не е селяния и диващина...т.е. не ходя къде да е...ей така само заради море...Основните ни села и курорти са зачеркнати с голям Х. и на мен не ми пречи да си готвя, обичам да готвя..Даже миналата година от 5 нощувки, три бяха вкъщи с домашна храна..Но в Крапец е подходящо за това... Мисълта ми беше, че разбираш ли тупаме се в гърдите как нашето море е лайно(което си е истина донякъде), нямаме кинти, ама ходим разбираш ли в Гърция и се лъжем, че е по-евтино.хайде моля ви се.Гърция никога не е било по-евтино и няма и да бъде...Освен ако не си взема хладилника на почивка с мен.Да, може да е по-чисто и спокойно, но както казах и по нашето море все още има такива места... В крайна сметка зависи от човека..Какво търси и какво разбира от почивка...Не искам да убеждавам никой за нищо...Ходете където искате и си правете кефа...само да не генерализираме така нещата..Насе, никога няма да бъде същото като преди...Никъде..Ти какво си мислиш, че в Гърция преди 10-15 години е било същото..глупости и там е било по-хубаво..най-малкото е нямало българи на почивка там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Образованието си е продукт и като такъв, трябва да си намериш купувач, който да може да плати изгодна за теб цена. Колкото по-тясно специализиран си, толкова по-трудно се намира купувач. Конкретно за този бранш нищо не мога да кажа, но предполагам, за да можеш да се "продадеш" е много вероятно да се наложи да идеш "някъде си" да го работиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Защото за мен лично, инвестиция от подобен тип е огромна и не мога да си позволя да остане неоползотворена. Затова задавам въпроса. Тази, която споменаваш е от дребните. Но за нашите стандарти пак си е огромна. Не би следвало обаче да остане неоползотворена, освен ако не си голяма карък... Инак в сферата на финансите е леш... има хора с Харвард стоят на опашка за работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 ...Ходете където искате и си правете кефа...само да не генерализираме така нещата...Това правим нЕкои хора нонстоп Не ни разбирай погрешно,аз не съм изобщо против ходене на "нашето" море-колкото повече нашенци са на него толкова по-добре,за нас ходещите в чужбина Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Тази, която споменаваш е от дребните. Но за нашите стандарти пак си е огромна. Не би следвало обаче да остане неоползотворена, освен ако не си голяма карък... Инак в сферата на финансите е леш... има хора с Харвард стоят на опашка за работа. Е точно с Харвард трудно да не си намериш работа... Имам приятели завършиха доста по-слабо реномирани университети в Щатите и си имаха предложения за работа още преди завършването и то точно във финансовия сектор работят и двамата - единия в Ню Йорк, другия в Канзас Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Е точно с Харвард трудно да не си намериш работа... На бас? За Лондон говоря при това. И не е въпроса да си намериш каква да е работа, а работа ПО СПЕЦАЛНОСТТА С АДЕКВАТНО ЗАПЛАЩАНЕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 само за да сме спокойни... няма някаква ковра намесена в тия желания за учение ...нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 На бас? За Лондон говоря при това. И не е въпроса да си намериш каква да е работа, а работа ПО СПЕЦАЛНОСТТА С АДЕКВАТНО ЗАПЛАЩАНЕ. Е сега ако искаш да ставаш веднага шеф и то в друга държава може би, но работа по специалността мога да се хвана на бас, че ще можеш да си намериш в САЩ! Това със адекватното заплащане е доста разтеглива материя, защото може да си завършил Харвард, но все пак си човек без опит, който не се е доказал в практиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Не ми се влиза в подробности - много има да се обяснява, а нямам такова време за губене. Да, в Америка е по-лесно да се намери работа, но пак заплащането е ниско, защото за един стол в тая сфера чакат по 10-ма. В Лондон са по 30-40. Коста, ОТЛИЧЕН въпрос! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Бах Ва в големите глави.... Кви работи само Ви минават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Комари има малко в повече... Ти ела да видиш до гребната база в Пловдив какво е Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 А тия дето не си търсим работа, а пари. Какво да правим. :-D Ех, сега да мога да запиша второ средно :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Там пари ли раздаваха, че съм забравил вече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.