Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Що бе, какво му е на морето...хубаво си е...зависи къде си

Няма вече хубаво в нашата септична яма. Догодина мисля за Хърватска.

Хърватска има хубаво море, но няма плажове. Но пък има хубави планини точно над морския бряг... Но пък голяма част от тях все още са минирани, та не трябва да щъкаш много извът пътечките... Абе хубаво е там.

Има, но зависи човек какво търси. Лично аз не харесвам по принцип морето като вид почивка, но миналата година беше супер. Бях в Крапец, къща...Супер плаж, чиста вода, спокойствие....тази година бях в Лозенец и по-точно Оазис..в хотел с ол инклузив...страхотна храна, бира (Пиринско наливно) и твърд алкохол на корем, 30 метра до плажа, който беше чист, но пък малък...и все пак нямаше гъчканак, нещото което най-мразя....та не може да генерализираме така нещата...има си и хубави места...факт е, че голяма част от морето ни е трагедия, но пък човек трябва по-внимателно да си избира мястото... по-добре гледай Черна гора...мислех това лято да ходя там, но не ми стигна времето....книжното време...

Ще се побъркам с тая Фифа и 300та комбинации. Като падам от човек дето съм бил с лекота и ми иде да счупя конзолата.

Да в видим и колко ще издържа без г27 за гранд туризмо

:-D

Има, но зависи човек какво търси. Лично аз не харесвам по принцип морето като вид почивка, но миналата година беше супер. Бях в Крапец, къща...Супер плаж, чиста вода, спокойствие....

Не мога да си представя, че човек който е бил веднъж в Крапец и района след това ще отиде някъде на юг.  :))

Някой да ми припомни какви бяха ония бюра, които се повдигаха за работа прав и разисквахте наскоро господа програмистите?

Sit-Stand принципно, но ти виж ЕЙ ТОВА бюро :)

http://www.ergoquest.com/zero-gravity-workstation-5a.html

6233284_orig.jpg4212137.jpg?2007891668_orig.jpg

Няма вече хубаво в нашата септична яма. Догодина мисля за Хърватска.

Много пари ми се видя полета до там. Въпреки, че е на 800км. Може да се мине спокойно за 12 часа разстоянието.

Има, но зависи човек какво търси. Лично аз не харесвам по принцип морето като вид почивка, но миналата година беше супер. Бях в Крапец, къща...Супер плаж, чиста вода, спокойствие....тази година бях в Лозенец и по-точно Оазис..в хотел с ол инклузив...страхотна храна, бира (Пиринско наливно) и твърд алкохол на корем, 30 метра до плажа, който беше чист, но пък малък...и все пак нямаше гъчканак, нещото което най-мразя....та не може да генерализираме така нещата...има си и хубави места...факт е, че голяма част от морето ни е трагедия, но пък човек трябва по-внимателно да си избира мястото... по-добре гледай Черна гора...мислех това лято да ходя там, но не ми стигна времето....книжното време...

Оазис-а не е ли много скъп? Аз тая година като гледах хотелите в Лозенец ми излезе и Оазис-а, без ол-инклузив - 1000лв за двойна стая за 4 нощувки. Това е страшно много. Иначе за плажа и аз съм съгласен, че е хубав и много спокоен. Само дето заведенията са скъпи, но ти като си ол-инклузив...

Ще се побъркам с тая Фифа и 300та комбинации. Като падам от човек дето съм бил с лекота и ми иде да счупя конзолата.

Да в видим и колко ще издържа без г27 за гранд туризмо

:-D

Фифа-та явно са тръгнали по стъпките на Про Еволюшън Сокър. Видяли са, че с 4 копчета няма да стане работата и са сложили комбинации.

Пробвай и PES. Може да ти допадне повече, ако не държиш на лицензите за отбори и футболисти.

Аз играя само като съквартиранта е в нас. Иначе и с 4 копчета става ама е много стандартно. Пас(земя, въздух) и тн. Пък ми се иска финтче, изнасяне в дълбочина, центриране и тн. Ако махна извеждащия пас и съквартиранта няма да може да си направи атака ама...

Зависи на кво играеш... за ПС3 си има пач с официалните имена и доста по-добри статистики за играчите, и за РС го има ... ма аз играя от 10г някъде пес ... та сигурно не съм най-добрия човек който да дава мнение ... още като беше Winning Eleven и кво ли не преди тва

само за конзоли с къстъм фърм е и трябва през "възтавновяващ" режим да се мине за да хване новите файлове ... надали ти се занимава, но всички отбори от шампионската лига ги ... та за PvsP стаа и без тия пачове... ама ако играеш цели сезони ...

Относно морето, ще го кажа така - нашето съм го минал от-до. Знам какво беше преди, имам база за сравнение с това, което е сега. Определено вече нищо не ми харесва в него, освен може би Камен бряг, Калиакра и още едно-две места. Културата и качеството на обслужване пък няма да ги коментирам. Поздрави от Керамоти.

11988361_10206557243908473_3385599078035

Има няколко Оазиса...и все предлагат различни схеми...за 5 дни, в двойна стая, ултра ол-инклузив платих 875 лева, но с ранно записване, март месец. А февруари беше още по-евтино...

Имаше и last minute оферти, на доста добри цени. Но е скъпо наистина, по кръчми и капанчета не е за хора със слаби джобове..особено на плажните такива....

В кръчмите на плажа ползваш безплатно шезлонг и чадър, само срещу консумация. Тоалетни, съблекални и душове са безплатни навсякъде. И не е скъпо. Ако го смяташ в лева, на пръв поглед ти се вижда много, но като го съпоставиш с цените по нашия гьол, даже е две идеи по-евтино. Комплекса, в който сме, е в съдружие с два ресторанта, ползва се 10% отстъпка, не е много, но ако те домързи да си сготвиш, е ок. Да не говорим, че поради непредвидени обстоятелства дойдохме само аз, жената и малката в 3-спален мезонет, за около 600лв./5 нощувки. Ако бяхме целия катун - около 1000лв излизаше за 6+1. Което, с гориво, малко храна от Бг и тукашни разходи пак ни ляга по-евтино.

Е да де, ама си носиш храна от Бг... Уж отиваме да почиваме като бели хора, пък искаме да вземем дома си...И въпроса не е в цената, защото кефа цена няма....

Абе да сме живи и здрави, пък някой ден може да успеем да навестим хубавите морета...не Византия и Анадола...

Аз пък не страдам от никакви задръжки на тема Гърция и Турция. И определено ще се помъча да убедя половинката таз годишната мъка да ни е последната в родното черноморие...

Стари, изпитани ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ за всички.

Относно море... Ако не съм в коплекса на МС, където май вече не е това, което беше, то при всички положения бих бил максимално на юг...   

Аз пък съм си намерил хубаво място на Черно море и си ходя вече не знам коя година и все си е хубаво. И в Гърция има хубави места (има и доста подобни на нашите кочини), но логистично не може да мери по удобство, поне за нашата компания. Също така ценово не бих казал, че е по-евтино там, особено ако искаш да се храниш и пиеш като бял човек. Както и например всякакви екстри от сорта на сърфинг и т.н.

В днешно време, според личните ви наблюдения, какво предимство и реализация (във всяка точка на света) дава Магистърска степен в един от най-престижните университети за хотелиерство в световен план?

Ангеле, жена ми я викаха на работа в Томас Кук,в Лондон. С магистратура по мениджмънт на туризма от НБУ. Но има и години опит...

Ние бяхме в Парга - плажа беше от малки камъчета и не беше особено голям, но наоколо има още 2 плажа доста по-големи а градчето е доста живописно. Като цени са доста прилични даже. В таверните за около 20-30 евро може да се наядете 3ма човека спокойно. Пътя до там беше само магистрали, но 750км са си цифра - аз ги взех с една почивка в Солун за около 11 часа... Плюса е, че е близо и до Корфу та 1-2 дни може да се иде да се разгледа и острова.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...