Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

@w00x аз за това време ще забравя как се работи, както трябва :) и ще вземе да ми хареса.

Няма, няма. Спокойно. А и какво става ако сегашната ти фирма вземе поръчки изведнъж и вдигне капацитета на работа? Стой си айляк, развивай си се сам. Питай колегите. Интересувай се за разни неща, които не са ти реално зададени като задачка. Прави добро впечатление общо взето. Спестявай си парички през това време и като дойде момента - започни да си търсиш друга работа, щом тази не те удовлетворява.

Това разбира се е лично мое мнение. :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

"Просто Спас" определено ми става новият рисуван любимец, Ебал съм ти куция Спиндермаан.

Ем създаваме едно мобилни приложение. Но докато работата стигне до мене трябва да мине през дизайнер, да се направи сървърната част и след това най - важното - шефа да се съгласи, защото ако откаже всичко се преправя наново и чак тогава почвам да работя аз. Иначе си има доста голям потенциал :)

Егати.... Ако от мързел се мреше, вече да съм се мумифицирал.

П.п. И в този ред на мисли, вече ми привършва вехтата смокиновица и са ме налегнали едни кахърии....

"Просто Спас" определено ми става новият рисуван любимец, Ебал съм ти куция Спиндермаан.

"Просто Спас" за първи път го чувам.Ама ако е това ме кефи :grin: 

Мда, Спас е добър....ма и Спиндера има маса добри попадения

пс : Аз открих нова звезда във фейса,

CNTBLRll.png

Никой не е чааак толкова тъп  :wtf:  :wtf:  :wtf:  :wtf:  :wtf:  :wtf:

пс 2 : кОр за Гнусмас  :popcorn:

Подозирам че и 12 годишният ми братовчед знае повече за кросфита от тебе......

пс : само че той не е трол и не списва по форумите  :lol:

Какво разбираш под голям потенциал? ....че може един ден и ти да станеш шеф?

Ем под потенциал аз разбирам, че фирмата скоро ще е печеливша, има бъдеще, защото има доста готини идеи :) . Дали ще стана шеф или ще ми дигнат заплатата за мене е едно и също. Ама до шефското място доста хляб трябва още да изям  :)

Подозирам че и 12 годишният ми братовчед знае повече за кросфита от тебе......

пс : само че той не е трол и не списва по форумите  :lol:

Хайде-хайде,много добре усетих провокацията,което не ме прави трол.Опитвам се просто да те върна към действителността :) 

Преди 15мин. си отворих подаръка от приятел живеещ в Холандия.....тая вечер и цялото училищно настоятелство на Хогуартс не може да ме върне към действителсноста.....  :lol:

Преди 15мин. си отворих подаръка от приятел живеещ в Холандия.....тая вечер и цялото училищно настоятелство на Хогуартс не може да ме върне към действителсноста.....  :lol:

12004936_10207290154835862_5161121893927:lol:

Да стоя на работа, да не правя нищо и да взимам хубави пари или да почна да си търся нова работа (където да науча нещо) или направо да си се прибирам в Пловдив и там да си търся работа :) . (Писна ми по цял ден да се чудя как да си губя времето).

Бе как ги правите тия работи със синекурни длъжности и хубави заплати? Аз се трепя кат' гламав за сума на границата м/у три- и четири цифри и нямам грам развитие. А зад гърба си имам близо 20 години опит в сферата. И добро име имам в гилдията.

Няма правда.

И мен ми е интересно. Че и звучи като оплакване чак.

На мен сега ми се е свило дупето от всички нови неща щото и аз смених попрището и ако не ми бият шута ще имам бая да работя за никакви пари... Което от своя страна ме замисля много сериозно дали си заслужава пустото стоене в офис.

Бе как ги правите тия работи със синекурни длъжности и хубави заплати? Аз се трепя кат' гламав за сума на границата м/у три- и четири цифри и нямам грам развитие. А зад гърба си имам близо 20 години опит в сферата. И добро име имам в гилдията.

Няма правда.

Ем просто искарах късмет. Малка фирма само с 1 продукт, който трябва да се подържа и развива (мобилно приложение). Иначе за правдата си прав. И за мене не е правилно да има такива разлики в заплащането между знаещите хора.

И мен ми е интересно. Че и звучи като оплакване чак.

Не е оплакване, а просто това ми минаваше в главата докато бях на работа. Съжалявам, ако е прозвучало така.

@Grimjaur  плюс смяна на града, в който живееш :).

Защото ти пък, дето хвалиш тия недопечени недомислици в Пикантино - имаш. Полу-сурова пица ядох последния път.

Яж си ги и си ги харесвай кооооооооолкото си искаш. Просто не подвеждай хората като ги хвалиш постоянно.

Ще ги хваля винаги, защото по-добри пици в този град аз не съм ял. И никого не подвеждам. Всеки може да опита и сам да прецени. Подметките на Верди хич няма да ги коментирам дори - трагедия. Един от бившите им управители ми е правил пица вкъщи - тя вече ставаше. 

А ако ще си говорим за пица както му е реда, лично аз ПИЦА съм ял два пъти. Единият път в Америка, където ме грабна класиката на PIZZA HUT и втория път, може би най-истинската пица, която съм ял - в Рим. Но не по туристическите заведенийца, където ти сервират понякога неща по-лоши и от на Верди, а в един закътан фамилен италиански ресторант, където ходят само италианци, няма туристи и ако не знаеш италиански не можеш си поръча. Тази пица ще я помня завинаги. Друг досега дори не е успял да се доближи до подобно нещо.

Аз си поръчвам фамилните, които се правят на пещ. Тестото е страшно тънко и просто няма начин да не се изпече.

А ти къде и как мислиш се пекат пиците в Пикантино???

Баси и пороя, където се излива в момента!

Фуцк. Пак ще трябва да отпушвам воронките на покрива, че не може да се оттичат.

П.П. Багомамата. Понеже тоалетните са заустени в дъждарките, при силен дъжд става яка ежекторна помпа. Направо изсмуква водата от тоалетната чиния   :bgrin: .

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...