Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Датчаните не си поплюват много. След като спряха железопътния транспорт от Германия заради "бежанците", сега направо си го казаха в прав текст. Между другото за който не знае, датчаните по принцип са големи националисти и там условията за работа на чужденци е изключително сложна. Мои близки приятели са там вече 7 години и още не могат да се оправят административно.

Дания към мигрантите: Стойте на далеч от тук!

Който има Фейс ВЕДНАГА, ама ВЕДНАГА!!!!!!

Без въздух съм вече...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

А този гледал ли си го : https://www.facebook.com/dama.fenix/videos/10152747022132333/

Моята пушка е заредена, но вие останалите? (и моля - без зрителите)

Що бе, нали беше привърженик, че оръжие на хората не им требе - има си полиция за целта? Или не беше ти?

Ники, КОГА?

Помня ли. Верно май Ангел и Пешо бяха тези, дето ме убеждаваха, как огнестрелни оръжия не трябвало никой да няма и как като не се продават без разрешително и престъпниците нямат да имат откъде да си купят.

Ники, в "държава" като нашата, с "народ" като нашия, раздадеш ли оръжия свободно на хората, с добре функциониращата ни милиция - за 6 месеца населението ще е наполовина...

Последен ден съпорт. Няма да се занимавам вече толкова много с идиоти. Но за сметка на това, идиотите ще са по-отявлени.

И спираме да говорим на тема пица. Ти нямаш никакво понятие от пица...   

Защото ти пък, дето хвалиш тия недопечени недомислици в Пикантино - имаш. Полу-сурова пица ядох последния път.

Яж си ги и си ги харесвай кооооооооолкото си искаш. Просто не подвеждай хората като ги хвалиш постоянно.

Една от най-хубавите пици съм ял в Нобилис, в Ботевград. Ако някой има път натам. Малко са скъпи, но пък са много качествени. По спомени отдавна, като ядох от Верди, с нещо не ми харесаха. Тестото май не беше читаво.

Тук вече ме изгуби напълно. Какво се опитваш да кажеш, кога някой е твърдял нещо противно на горното и най-вече какво остана от първоначалната апокалиптична картина? Да те върна ли обратно на фактите? Въпреки срива на цените на петрола имаме само 1% покачване в индекса на фалитите и постоянен тренд в добива.

Говориш ми с някакви шифрограми, които нямам време и нерви да декриптирам. :lol:

Очевидно е, че си прекалено промит от тамошните глупости за да видиш за какво става въпрос.Щом според теб шистовите производители ударили ОПЕК  :Facepalm:  Ето ти пример за какво говоря и имай предвид, че това до скоро беше компанията с най-голяма капитализация в света, как са си вдигнали много производството и пак имат 46% спад на печалбите... Ако си имаш представа от икономика ще знаеш, че фалитите не стават от днес за утре. Сега на срещата на ОПЕК на 3ти декември ако пак решат да не намалят производството и петрола реагира като миналата година, ще видим колко са гъвкави шистаците :D

Да стоя на работа, да не правя нищо и да взимам хубави пари или да почна да си търся нова работа (където да науча нещо) или направо да си се прибирам в Пловдив и там да си търся работа :) . (Писна ми по цял ден да се чудя как да си губя времето).

Аз лично бих постоял на работата на която не правя нищо за добри пари известно време, за да натрупам средства, а през свободното време щях да се уча сам на разни неща и щях да си работя по лични проекти.

Според мен, спестените пари винаги предлагат сигурност, която е добре човек да има, за да взима по-трезви решения.

И аз не правя нищо,но почнах някви неща да уча.Изчетох 2 пъти учебника за QA-ския сертификат. Мисля от другата седмица да почвам тестове да правя и евентуално декември или януари да го взема.

едит:На предишната работа пак така беше. Сега обаче фирмата е по-голяма и благинките са повече ;) Някъв луд късмет и връзки имам, и нещата се получават на пълна магия :) 

Ем то и аз се занимавам с някакви странични неща, но в крайна сметка ми се работи това, което искам :) Иначе май ще искарам още 1/2 месеца и след това ще мисля какво да правя.

Да стоя на работа, да не правя нищо и да взимам хубави пари или да почна да си търся нова работа (където да науча нещо) или направо да си се прибирам в Пловдив и там да си търся работа :) . (Писна ми по цял ден да се чудя как да си губя времето).

Според работата и възможностите е, но е идея да си бачкаш и като фрийлансър, дори и докато си на работа :)) Така де, да си запълваш времето :)))

Иначе много свободно време и хубава заплата се сменят единствено за позиция с достатъчно свободно време и още по-хубава заплата :))

Иначе много свободно време и хубава заплата се сменят единствено за позиция с достатъчно свободно време и още по-хубава заплата :))

Или искаш да отидеш някъде и да научиш някакви нови работи или да работиш по по - интересни проекти. Aз съм още млад и ми се работи :P

@w00x аз за това време ще забравя как се работи, както трябва :) и ще вземе да ми хареса.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...