zlobil Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Ааа Короната е мноо прилична напитка, подкрепям дядото и стефчо Аз конспирациите съм ги оставил на шамрок-а и кръстника, ма си мисла едни други работи, въпросните “бежанци” зимата няма да има как да пристигат от Турция в Гърция с лодки.....от къде шЕ пъплат към Европата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 ПроЗД отговор - отдето им плАтат... ======================================= Моята пушка е заредена, но вие останалите? (и моля - без зрителите)https://www.youtube.com/watch?v=oHBOs8KUzos ===================== Васе не ме подфатай на тая тема, че главата ми хулти от вчера като гледам какво се публикува .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Ето ти официална статистика с колко са намалели газовите и петролните сонди в САЩ за една година - над 50 % Тези данни нямат абсолютно нищо общо с фалитите, с които започна и насочваш посоката на спора в чисто тролене. Това е бройката на активните сонди и би трябвало да си наясно, че тази бройка може и нищо да не означава (защото сонди се пускат и спират постоянно поради най-различни причини, както и това, че има сонди с драстично различаващи се капацитети на производство и най-вече има сонди и с проучвателен/резервен капацитет), ако се ползва просто като самостоятелно число с цел да си угодиш на пропагандата. Опита ли се да видиш реалните цифри на ПРОИЗВОДСТВОТО на петрол в САЩ и какъв е тренда? Ето ти ги по-долу. Забелязваш ли тренда? 9 милиона барела дневно без промяна през цялото първо полугодие на 2015 - почти толкова, колкто вади и Саудитска Арабия. Как този най-важен показател на добива се връзва с описаната от теб апокалиптична картина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Момчиле, оная гнас изобщо пускала ли ги е още? Има ли верно местно производство? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Видене, стой си на темата с ябълките. Ето да ти пусна една муха по въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Видене, стой си на темата с ябълките. Ето да ти пусна една муха по въпроса. Много ме бОли за нея - я ми кажи, еврейчетата позволиха ли нещо да се отпечата? Не следя вече, а е много показателно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 И тва кво пречи да го дам на детето да играе EPIC STICKMAN? Че тежи 710 грама. Ти пробвал ли си да държиш 710 грама, 13" устройство с едната ръка, докато с другата изстрелваш птици по прасета или режеш плодове с меч? Чек'са, за кво говорим? То и моят монитор е EIZO и не е като за вкъщи, ама нЪли. Тоя таб на Епъл дали няма да се юрнат iзомбитата витрините да потрошат, че да го имат? Па ако ще за космически изследвания да е проектиран... Хм? Аз съм напълно наясно, че ще има хора, които ще купят iPad Pro, за да си гледат фейсбук-а и клипчета в интернет, само защото е най-скъп. И писалката ще си купят, за да могат да драскат. Нищо, че е направена със съвсем друга цел. ....и току що откриха резистивния дисплей..... За което също ВЕДНАГА патент и съдене до дупка на всичките ония тъпаци, дето го слагаха на устройствата си до преди десетина години.... Капацитивен е. Не е резистивен. Не ги знам как точно са го направили, не знам и защо точно са го направили. За мен е леко безсмислено. На всичкото отогре, Huawei ги изпревариха с 1 седмица за обявяването на тая безсмислена технология, та не могат да я нарекат иновативна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Тези данни нямат абсолютно нищо общо с фалитите, с които започна и насочваш посоката на спора в чисто тролене. Това е бройката на активните сонди и би трябвало да си наясно, че тази бройка може и нищо да не означава (защото сонди се пускат и спират постоянно поради най-различни причини, както и това, че има сонди с драстично различаващи се капацитети на производство и най-вече има сонди и с проучвателен/резервен капацитет), ако се ползва просто като самостоятелно число с цел да си угодиш на пропагандата. Опита ли се да видиш реалните цифри на ПРОИЗВОДСТВОТО на петрол в САЩ и какъв е тренда? Ето ти ги по-долу. Забелязваш ли тренда? 9 милиона барела дневно без промяна през цялото първо полугодие на 2015 - почти толкова, колкто вади и Саудитска Арабия. Как този най-важен показател на добива се връзва с описаната от теб апокалиптична картина? Ти даже не знаеш какво твърдиш... Какво точно ми показваш с тези данни и какво точно значат според теб? Ти ако си една петролна компания и цената ти се срине с над 50% естествено, че ще увеличаваш добива колкото можеш за да продаваш повече и да се опитваш да компенсираш с продадено количество разликата в цената. Точно защото всички правят това, вместо да намалят доставките в опит да вдигнат цената петрола не може да отлепи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Че тежи 710 грама. Ти пробвал ли си да държиш 710 грама, 13" устройство с едната ръка, докато с другата изстрелваш птици по прасета или режеш плодове с меч? Нямаш още деца и няма как да се учудиш на уникалните им способности... Yeah! It happens! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 без настройки 720п със стойка за нокия Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Нещо на хайкаръ ми седи, десното мъдо виси повечко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Божеее, това чудо не искам да го изживявам...знам че въпроса е принципен, но толкова нерви...ужас..няма да се оправим тука с това отношение...никога... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Божеее, това чудо не искам да го изживявам...знам че въпроса е принципен, но толкова нерви...ужас..няма да се оправим тука с това отношение...никога... Ти добре ли си иначе, как си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Божеее, това чудо не искам да го изживявам...знам че въпроса е принципен, но толкова нерви...ужас..няма да се оправим тука с това отношение...никога... Въпросът ми е риторичен. Ако си бежанец и отидеш в чужда страна ще започнеш ли да трошиш и грабиш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Въпросът ми е риторичен. Ако си бежанец и отидеш в чужда страна ще започнеш ли да трошиш и грабиш ? Кьорав ли си кво постнах - да не ти дигам кръвното, свали го с малко черно Джони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Въпросът ми е риторичен. Ако си бежанец и отидеш в чужда страна ще започнеш ли да трошиш и грабиш ? Защо си цитирал мнението му за телевизора? Аз мога да ти отговоря - не. Вижте в Унгария какво става като иска човека да им даде храна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Ти даже не знаеш какво твърдиш... Какво точно ми показваш с тези данни и какво точно значат според теб? Ти ако си една петролна компания и цената ти се срине с над 50% естествено, че ще увеличаваш добива колкото можеш за да продаваш повече и да се опитваш да компенсираш с продадено количество разликата в цената. Точно защото всички правят това, вместо да намалят доставките в опит да вдигнат цената петрола не може да отлепи Тук вече ме изгуби напълно. Какво се опитваш да кажеш, кога някой е твърдял нещо противно на горното и най-вече какво остана от първоначалната апокалиптична картина? Да те върна ли обратно на фактите? Въпреки срива на цените на петрола имаме само 1% покачване в индекса на фалитите и постоянен тренд в добива. Много ме бОли за нея - я ми кажи, еврейчетата позволиха ли нещо да се отпечата? Не следя вече, а е много показателно. Говориш ми с някакви шифрограми, които нямам време и нерви да декриптирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Пичуи, изплюйте греста - Ники каза миналата вечер - сите са маскари. Разбира се не е негова репликата, но помислете и вие малко връз нея, ВРЪЗ нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Май толкова мащабно нахлуване на емигранти в стара Европа не е имало в близък исторически план. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Капацитивен е. Не е резистивен. Не ги знам как точно са го направили, не знам и защо точно са го направили. За мен е леко безсмислено. На всичкото отогре, Huawei ги изпревариха с 1 седмица за обявяването на тая безсмислена технология, та не могат да я нарекат иновативна. Има доста плюсове да се развива този дисплей, защото с едно по-силно или по-слабо натискане по дисплея, може да прави няколко неща телефона, и включат ли се повече пръсти става още по-интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Видене, добре съм, нищо че съм две седмици в болничен..добре съм..ама ш'са оправя... Само Ангел разбра какво имам предвид... Ама така де, като пиша от тела и не ми се рефрешва форома и айдее хиляда мнения се трупнаха преди мен.. А по въпроса за бежанците, хъммм, не знам...много е сложен въпроса...а курвата Европа сега ще го яде големия, барабар и ние с нея...нещата отиват на зле...и по-зле ще стават...голяма криза ни чака и този път няма да ни заобиколи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Май толкова мащабно нахлуване на емигранти в стара Европа не е имало в близък исторически план. Имаме нов термин за скакалци - МИГРАНТИ , не Е, не И, просто мигранти... Видене, добре съм, нищо че съм две седмици в болничен..добре съм..ама ш'са оправя... Кажи ми че си наред, миличък Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Скакалците като че ли се спират ефикасно с огън Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Ще живея, споко. Кога ще пийнем пак? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Happy iPhone release keynote! 9 гага пощуре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.