Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ааа Короната е мноо прилична напитка, подкрепям дядото и стефчо  :thumbs-up:

Аз конспирациите съм ги оставил на шамрок-а и кръстника, ма си мисла едни други работи, въпросните “бежанци” зимата няма да има как да пристигат от Турция в Гърция с лодки.....от къде шЕ пъплат към Европата ? 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

ПроЗД отговор - отдето им плАтат...  :grin:

=======================================

Моята пушка е заредена, но вие останалите? (и моля - без зрителите)

https://www.youtube.com/watch?v=oHBOs8KUzos

=====================

Васе не ме подфатай на тая тема, че главата ми хулти от вчера като гледам какво се публикува .... 

Ето  ти официална статистика с колко са намалели газовите и петролните сонди в САЩ за една година - над 50 %

Тези данни нямат абсолютно нищо общо с фалитите, с които започна и насочваш посоката на спора в чисто тролене. Това е бройката на активните сонди и би трябвало да си наясно, че тази бройка може и нищо да не означава (защото сонди се пускат и спират постоянно поради най-различни причини, както и това, че има сонди с драстично различаващи се капацитети на производство и най-вече има сонди и с проучвателен/резервен капацитет), ако се ползва просто като самостоятелно число с цел да си угодиш на пропагандата. Опита ли се да видиш реалните цифри на ПРОИЗВОДСТВОТО на петрол в САЩ и какъв е тренда? Ето ти ги по-долу. Забелязваш ли тренда? 9 милиона барела дневно без промяна през цялото първо полугодие на 2015 - почти толкова, колкто вади и Саудитска Арабия. Как този най-важен показател на добива се връзва с описаната от теб апокалиптична картина?

usoilprod.jpg

Видене, стой си на темата с ябълките. Ето да ти пусна една муха по въпроса. :lol:

Много ме бОли за нея - я ми кажи, еврейчетата позволиха ли нещо да се отпечата? Не следя вече, а е много показателно. 

И тва кво пречи да го дам на детето да играе EPIC STICKMAN?

Че тежи 710 грама. Ти пробвал ли си да държиш 710 грама, 13" устройство с едната ръка, докато с другата изстрелваш птици по прасета или режеш плодове с меч? :D

Чек'са, за кво говорим? То и моят монитор е EIZO и не е като за вкъщи, ама нЪли.

Тоя таб на Епъл дали няма да се юрнат iзомбитата витрините да потрошат, че да го имат? Па ако ще за космически изследвания да е проектиран... Хм?

Аз съм напълно наясно, че ще има хора, които ще купят iPad Pro, за да си гледат фейсбук-а и клипчета в интернет, само защото е най-скъп. И писалката ще си купят, за да могат да драскат. Нищо, че е направена със съвсем друга цел.

....и току що откриха резистивния дисплей..... За което също ВЕДНАГА патент и съдене до дупка на всичките ония тъпаци, дето го слагаха на устройствата си до преди десетина години....

Капацитивен е. Не е резистивен. Не ги знам как точно са го направили, не знам и защо точно са го направили. За мен е леко безсмислено. На всичкото отогре, Huawei ги изпревариха с 1 седмица за обявяването на тая безсмислена технология, та не могат да я нарекат иновативна. :D

Тези данни нямат абсолютно нищо общо с фалитите, с които започна и насочваш посоката на спора в чисто тролене. Това е бройката на активните сонди и би трябвало да си наясно, че тази бройка може и нищо да не означава (защото сонди се пускат и спират постоянно поради най-различни причини, както и това, че има сонди с драстично различаващи се капацитети на производство и най-вече има сонди и с проучвателен/резервен капацитет), ако се ползва просто като самостоятелно число с цел да си угодиш на пропагандата. Опита ли се да видиш реалните цифри на ПРОИЗВОДСТВОТО на петрол в САЩ и какъв е тренда? Ето ти ги по-долу. Забелязваш ли тренда? 9 милиона барела дневно без промяна през цялото първо полугодие на 2015 - почти толкова, колкто вади и Саудитска Арабия. Как този най-важен показател на добива се връзва с описаната от теб апокалиптична картина?

Ти даже не знаеш какво твърдиш... Какво точно ми показваш с тези данни и какво точно значат според теб? Ти ако си една петролна компания и цената ти се срине с над 50% естествено, че ще увеличаваш добива колкото можеш за да продаваш повече и да се опитваш да компенсираш с продадено количество разликата в цената. Точно защото всички правят това, вместо да намалят доставките в опит да вдигнат цената петрола не може да отлепи

Че тежи 710 грама. Ти пробвал ли си да държиш 710 грама, 13" устройство с едната ръка, докато с другата изстрелваш птици по прасета или режеш плодове с меч? :D

Нямаш още деца и няма как да се учудиш на уникалните им способности... Yeah! It happens!

Божеее, това чудо не искам да го изживявам...знам че въпроса е принципен, но толкова нерви...ужас..няма да се оправим тука с това отношение...никога...

Ти добре ли си иначе, как си?  :laughing:

Божеее, това чудо не искам да го изживявам...знам че въпроса е принципен, но толкова нерви...ужас..няма да се оправим тука с това отношение...никога...

Въпросът ми е риторичен.

Ако си бежанец и отидеш в чужда страна ще започнеш ли да трошиш и грабиш ? 

Въпросът ми е риторичен.

Кьорав ли си кво постнах - да не ти дигам кръвното, свали го с малко черно Джони. 

Въпросът ми е риторичен.

Защо си цитирал мнението му за телевизора?

Аз мога да ти отговоря - не.

Вижте в Унгария какво става като иска човека да им даде храна.

Ти даже не знаеш какво твърдиш... Какво точно ми показваш с тези данни и какво точно значат според теб? Ти ако си една петролна компания и цената ти се срине с над 50% естествено, че ще увеличаваш добива колкото можеш за да продаваш повече и да се опитваш да компенсираш с продадено количество разликата в цената. Точно защото всички правят това, вместо да намалят доставките в опит да вдигнат цената петрола не може да отлепи

Тук вече ме изгуби напълно. Какво се опитваш да кажеш, кога някой е твърдял нещо противно на горното и най-вече какво остана от първоначалната апокалиптична картина? Да те върна ли обратно на фактите? Въпреки срива на цените на петрола имаме само 1% покачване в индекса на фалитите и постоянен тренд в добива.

Много ме бОли за нея - я ми кажи, еврейчетата позволиха ли нещо да се отпечата? Не следя вече, а е много показателно.

Говориш ми с някакви шифрограми, които нямам време и нерви да декриптирам. :lol:

Пичуи, изплюйте греста - Ники каза миналата вечер - сите са маскари. Разбира се не е негова репликата, но помислете и вие малко връз нея, ВРЪЗ нея...  :grin:

Капацитивен е. Не е резистивен. Не ги знам как точно са го направили, не знам и защо точно са го направили. За мен е леко безсмислено. На всичкото отогре, Huawei ги изпревариха с 1 седмица за обявяването на тая безсмислена технология, та не могат да я нарекат иновативна. :D

Има доста плюсове да се развива този дисплей, защото с едно по-силно или по-слабо натискане по дисплея, може да прави няколко неща телефона, и включат ли се повече пръсти става още по-интересно.

Видене, добре съм, нищо че съм две седмици в болничен..добре съм..ама ш'са оправя...

Само Ангел разбра какво имам предвид...

Ама така де, като пиша от тела и не ми се рефрешва форома и айдее хиляда мнения се трупнаха преди мен..

А по въпроса за бежанците, хъммм, не знам...много е сложен въпроса...а курвата Европа сега ще го яде големия, барабар и ние с нея...нещата отиват на зле...и по-зле ще стават...голяма криза ни чака и този път няма да ни заобиколи...

Май толкова мащабно нахлуване на емигранти в стара Европа не е имало в близък исторически план.

Имаме нов термин за скакалци - МИГРАНТИ , не Е, не И, просто мигранти...

Видене, добре съм, нищо че съм две седмици в болничен..добре съм..ама ш'са оправя...

Кажи ми че си наред, миличък

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...