Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

I OS маняците доволни ли сте от новия Iphone 6s и новата 13 инчова дъска iPAD pro :D

iPad Pro май е единственият значим продукт от това събитие.

И идеята зад Apple TV ми хареса, но като се има предвид, че всичкото съдържание трябва да е купено от тях (или друга платена услуга) - не мисля, че ще си го купя за център на развлекателната ми система.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Може но първо искам да си видя батериите, да я видя как снима "от кутията" и после ще са изцепките.

Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option!

Тоя боклук и Епъл на кантар... Хмммм.... Хммммммм...

Как се оправяше фокуса между другото?   :laughing:

Чук и гек с САТ на едно място...  :shy:

I OS маняците доволни ли сте от новия Iphone 6s и новата 13 инчова дъска iPAD pro :D

ПодФанали са ги отрано гледам...

11220835_10153991728376840_5269245831717

Кажете ми че са минали вече разните презентации и обяснения как са излезли най-великите неща на света ПАК... Да се подготвя психически за помията, с която пак ще ни облеят, макар и косвено...  

всичко на снимката е 180лв - иначе само камерата се продава с 1 батерия и кабелче 

фокуса ако е много близък се отваря камерата и се завърта на ръка лещата леко, но преди да тествам поне 2-3 видеа нищо не барам - има си партиди които са с далечен фокус, има и такива с близък като за селфита

всичко на снимката е 180лв - иначе само камерата се продава с 1 батерия и кабелче 

фокуса ако е много близък се отваря камерата и се завърта на ръка лещата леко, но преди да тествам поне 2-3 видеа нищо не барам - има си партиди които са с далечен фокус, има и такива с близък като за селфита

Като горд собственик на подобен продукт напълно те разбирам, споко... Сега тепърва "най-доброто" предстои. В дебрите на китайските боклуци има едно неписано правило - на 1000 едно работи като за световно и завинаги. Дано ти се е паднало такова. Иначе като мен и милиони други ще се наложи да свикваш с ежедневните настроения на уреда... 

всичко в пощата, фактура 22 долара пусната ... всичко е идеално 

26.08 - поръчка по сайта

27.08 - изписано от склад

27.08 - склад Direct Link / PostNord 

04.09 - изписано от склад за транспорт към държава за доставка от Direkt Link / Post Nord

07.09 - София, Международна разменна станция
08.09 - Пловдив, доставка до адрес (неуспешна) / оставена бележка за получване на гише

по-добра услуга от тази не съм ползвал

е как ... като всички дрифтъри на задния шофьорски калник :D :D :D

базикам се, ще видим имам една стойка за колата която си ползвам с телефона ще хване и камерата без ядове, но вероято ще си направя или купя някаква специална за в колата като тази > 

http://www.headrestmount.co.uk/#!shop/cs77

ако разгледаш внимателно стойката на масата ще видиш, че е подходяща за джам (челен), освен ако не е отвън залепена :D :D :D 

тая стойка е за външен монтаж да снимам разни "каращи" животни какви издевателства си причиняват на колите ако има такава възможност (на дракона ест) 

ПодФанали са ги отрано гледам...

Кажете ми че са минали вече разните презентации и обяснения как са излезли най-великите неща на света ПАК... Да се подготвя психически за помията, с която пак ще ни облеят, макар и косвено...  

В САЩ щял да струва 199 $ с двугодишен договор, стой и гледай тук как ще е 2к с договор :D

На мен идеята за таблет 13ка много ми харесва, особено с новите процесори на intel ... и като знаем кви чипове слагат samsung в последните галаксита ... чудно ще е с едно WiFi хардче да си щрака човек на 2к или 4к дисплейче нетец и кво ли не ... а що не и на 10ка - сърфис про-та и т.н. 

http://tablet.bg/tablets-acer-Aspire_Switch_12_SW5_271-NTL7FEX008 

аха аз по-скоро говоря за такова нещо

Пак не ти работи линка :) А за мен лично таблетчета са напълно безмислени - 300 пъти по удобно ми е на PC или на лаптоп отколкото на таблет

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...