Grimjaur Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Ракията ми гръмна в лицето. Кво пия, по дяволите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Пичуийййй, айде наздраве с една истинска бира. Пък, мезето нека да е солено и парливо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Нещо обърка май линка. Искаше този да сложиш предполагам: Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Аз залагам на това П.С.А това,че бутилката е близо 1 евро когато се касае до хубава бира е подробност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Напоследък наблягам основно на тези два чешки еликсира: Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Народът прост... Естествено, че народът го харесва. Защо още има Бай Брадър? Big Brother далеч не е Български формат, а в БГ има само 3-4 издания. Така че в случая тая генерализация.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Аз се спуках от Корони с лаймове. Ебаси якото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Аз се спуках от Корони с лаймове. Ебаси якото Само не казвай, че пиеш бира, защото Корона определено не е бира, а просто някаква мексиканска лекоалкохолна напитка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Която обаче ми доставя удоволствие. Много добре влиза в тия свински жеги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Лефето напоследък ми идва прекалено винена и нещо не ме кефи много. Крушовица нямаме, но пък имаме Козел, която също е доста добра... то лоша чешка бира има ли? Короната в лимонче в жегата е чудна напитка... не е баш бира ама и мен ме кефи, само че тука цената е много свинска - за тези пари предпочитам да взема някоя друга. Грьолш също не е зле, въпреки че там цената е заради шишето (което обаче става идеално за повторна употреба като се напълни с ракия) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Мдаа. 13 кинта без такси за 12 бутилки. С тия Корони изкарах лятото и Тук-таме Старопрамен и Стела. Имаме и Шуменско и Загорка обаче не ги взимам... На всичкото отгоре са и по-скъпи :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Баси, такава болка не бях изпитвал! Както си седя и си пиша кротко, изведнъж все едно някой ме прободе с шпага в гърба. Само за миг, но беше достатъчно да се разсъня за няколко дни напред. Сега ме е страх да мръдна Разбирам при вдигане на тежко или в някаква крива поза, ама баш докато седиш да се сецнеш, това не го бях чувал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Честито! Откриваш нови нива и възможности за прецакване на човешкото тяло. Мен пък безпричинно ме боли ябълката на тазобедрената кост. Само на десния крак. Дето викаш, страх ме е да мръдна понякога, имам чувството, че ще се счупи всеки момент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 http://thehackernews.com/2015/09/seagate-wireless-harddrives.html?m=1 Ако някой е пропуснал, а си има такава играчка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Разбирам при вдигане на тежко или в някаква крива поза, ама баш докато седиш да се сецнеш, това не го бях чувал. Едни от най-сериозните си болки съм ги причинявал именно с целодневно седене пред компа и никакво движение. Човешкото тяло, чисто еволюционно, не е пригодено за такива натоварвания... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Ммм да Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Спестявай, че стават все по-скъпи. Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Баси, такава болка не бях изпитвал! Както си седя и си пиша кротко, изведнъж все едно някой ме прободе с шпага в гърба. Само за миг, но беше достатъчно да се разсъня за няколко дни напред. Сега ме е страх да мръдна Разбирам при вдигане на тежко или в някаква крива поза, ама баш докато седиш да се сецнеш, това не го бях чувал. Като си вземеш дакел ще се оправиш. Малко ти е движението. И по-хубав стол ще ти е от полза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 и някаква книжа с основни движения за раздвижване и "ролер" кух за масажи, не се сещам сега как се казват Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 FoamRaller се казват Става и с топки за тенис увити с лекопласт. За С-ката не знам,но един акорд купе v6 няма да откажа Но и те са по 20к... Мани,че тва с пестенето на пари е много трудно нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Борисе, пиенето ти е малко. Между другото, снощи изобщо не се ебавах, че ракията ми гръмна в лицето - запали се. Няма да уточнявам как точно, но все пак - кво по дяволите пия? Не е за хора със слаби сърца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Борисе, пиенето ти е малко. Между другото, снощи изобщо не се ебавах, че ракията ми гръмна в лицето - запали се. Няма да уточнявам как точно, но все пак - кво по дяволите пия? ТРЯБВА да знаем как се запали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 и някаква книжа с основни движения за раздвижване и "ролер" кух за масажи, не се сещам сега как се казват foam roller се казва. Може и да не е кух. Даже колкото по-твърд - толкова по-добре. Вечер като си търкуля гърба на това чудо и пращя от удоволствие. Отделно какви чудеса прави след тренировки... Ако се бях сетил да си разтъркалям краката след уикендния преход, сега може би нямаше да ходя като робокоп... Чудото си го взех за 40-на лева и си е изплатило всяка стотинка. Ето и пример как се ползва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Мм да идеално е за изпукване на гръбнака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.