Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Да не цъка R410?

:lol:

Цъ... R600а - Изобутан. Понеже от R125, влизащ в състава на R410, получавам газове ;)

И двамата са готини.

Мен започнаха да ме кефят на дърти години.

А в сравнение с безсмислените екшъни, Escape plan си е направо шедьовър :)

Кефи ме Арни как шпреха на немски във филма.

Е точно там Арни сгъва на четири и прибира в малкия си джоб, започващия да заприличва на застаряваща лелка Слай :)

Трябва да похваля моята прекрасна съпруга - вчера покорихме хижа Ехо, с хилядите поспирвания и помотвания за 7 часа и 45 минути. Едно мрън не чух. На слизане и двамата каталясахме, но пак - едно мрън не съм чул, за разлика от жената на колегата, с който ходихме. Много хубава разходка направихме :)

И да, трябва да похваля orux maps и картата BGMountains. На няколко пъти при изчезваща пътека ни върна на правия път.

Качването до хижи и на мен винаги ми е харесвало.....ма не и пеша, с крос-а е по-забавно  :thumbs-up:

(предполагам това ме прави варварин унищожаващ природата  :shy: )

по-гнусно нещо от крос морот из гората - за забавление - рядко съм виждал, близко до тва е АТВ-та пърдящи сред природата

Искрено ненавиждам 90% от каращите кросови мотори. Огромен кеф е да форсираш мотора и да се радваш как хвърля почва. И любимите пътеки се превръщат в дълбоки канали, след първата зима и пролет, ставайки почти проходими. Искрено се радвам, че все още има местенца по планините, които не са достъпни за тези мародери.

Искрено се радвам, че все още има местенца по планините, които не са достъпни за тези мародери.

Нема такива местенца, вЕрвай ми!

П.п. Да оставим на страна, че фъргането на кал е приоритет на малоумниците, понеже по този начин се губи сцепление и мощност. Което от своя страна на планински терен..., води до интересни последици (за малоумника става въпрос)

шЕ се разочароваш  :lol:

Да ти кажа веднъж спасявах един такъв бедстващ малоумник. Беше си въобразил, че може да изкачва на брутален склон серпентини, дето са си зор и за по-опитните байкъри. И го сварвам брутално обезводнен, с топлинен удар и без капчица сили. Сигурно трябваше да го оставя да пукне там, не да му спасявам малоумния гъз, още повече, че беше тръгнал да обикаля планините без храна, без вода с едни дрехи на гърба и пълна кофа оптимизъм...

Точно поради тая причина не се излиза сам в гората особено на по-сериозно каране. 

силно се съмнявам да нанасяме чааак такива вреди на природата  :thumbs-up:

Точно поради тая причина не се излиза сам в гората особено на по-сериозно каране. 

силно се съмнявам да нанасяме чааак такива вреди на природата  :thumbs-up:

Това едно на ръка. Другото е, не мога да проумея как ще излезнеш да караш без вода...

А за щетите - за теб и групата не мога да кажа, ама е пълно с хора, които умишлено форсират. Постоянно ги виждам такива. И колелетата нанасят щети, ако удряш контри постоянно - почвата се изравя и дъждовете си харесват тия канали и ги разширяват. При моторите са още по-тежки щетите. Пътечката, която беше от хижа Здравец към Храбрино, след като я налазиха кросарите за един сезон се превърна в дълбоки ями и трудно пеш да минеш по нея.

За орукса, Наско, вчера на няколко пъти поради изчезнала пътека и малоумна маркировка загубихме пътя за Ехо, телефона ни върна всеки път на правилния път. Бяха сложили зимната и лятната маркировка, както и още сума ти други пътеки. Имаше означени чешми. В Пирин имаше всичките пътечки около Безбог. Но всичкото това е по скоро въпрос на картата, която бях заредил, хората яко са се постарали. Орукса, с картата BGMountains ми даваше точност до метър (което може и от GPS приемника на телефона да ми е).

Мхм, разцъках я набързо сутринта в кенефа, ще тествам по-подробно различните функции. Ама баси, имат фаже кварталното денонощно магазинче. Специално картата, която пробвах, беше на опън сорс мапс, а тях винаги съм ги считал за добри.

Защо шоуто на Слави още се излъчва? Плаща ли си, или народът наистина го харесва?

защо Карбовски още се подвизава в публичното пространство? щото някой плаща на такива като него и ги издържа, за да държи народа прост...

Днес беше един от онези дни в които, когато звънне будилникът е по-добре човек да се завърти и пръдне на другата страна, вместо да става от леглото.....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...