Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Спри пиринското, пич! От тая гнас ти пада чернодробният гликоген и батерийката ти спихва тотално......

П.п. Пробвай вода от пералната. Не е чак толкова гнусно като онова, дето му викаш бира и би трябвало да е малко по-вкусно.

Аре стига бе...и аз жуля пиринка...друга бира за тея пари, че даже малко по-скъпа не мое да й се фане изоообшто...говоря за кенчета, друга не барам...особено пък ония гнусни певецарки....

П.П. Наздраве.

Аре стига бе...и аз жуля пиринка...друга бира за тея пари, че даже малко по-скъпа не мое да й се фане изоообшто...говоря за кенчета, друга не барам...особено пък ония гнусни певецарки....

Той просто не осъзнава, че пие много по-голямата пикня.... 

Ама нищо де, то щото е зает и пренатоварен... 

Арни на д'ръти години кефи в пъти повече от бат' Слай!

Арни е по-интелектуалец на дърти години докато Слай си е нацепено животно на 70 години и двамата кефят :D

Арни е по-интелектуалец на дърти години докато Слай си е нацепено животно на 70 години и двамата кефят :D

Ама ТОЧНО обратното! Напълно, изцяло - точно обратното. Първо Арни така и не научи английски, а Силвестър може от любопитство да погледнеш, че е сценарист на половината си филми. 

Ама ТОЧНО обратното! Напълно, изцяло - точно обратното. Първо Арни така и не научи английски, а Силвестър може от любопитство да погледнеш, че е сценарист на половината си филми. 

Да бе точно обратното е :D Аз знам че Силвестър сам си е сценарист, че и режисьор. Арнолд не е като да не беше два пъти поредно губернатор на един от най-големите щати и да има IQ 135 (за сравнение на Обама е 130)

И двамата са готини.

Мен започнаха да ме кефят на дърти години.

А в сравнение с безсмислените екшъни, Escape plan си е направо шедьовър :)

Кефи ме Арни как шпреха на немски във филма.

Да бе точно обратното е :D Аз знам че Силвестър сам си е сценарист, че и режисьор. Арнолд не е като да не беше два пъти поредно губернатор на един от най-големите щати и да има IQ 135 (за сравнение на Обама е 130)

Пич, ако за тебе губернатор = на интелЕгентен, нЕма кво да си приказваме. Делян Пеевски е депутат, вероятно викаш е много умен.....

Всъщност както казва Галя и двамата са си готини, всеки по своя собствен начин. И са ни били идоли навремето, когато бяхме деца. Така че е излишно да ги слагаме на кантар. 

Начи...тва военните не моат да правят ракия. Един полковник ми донесе негова домашнярка, че му оправях компа...Еми човек, грозде и сливи се не мешат, захарта ти много, оцветена така, че боядисва чашите...Не..Да си гледа там тактиките, казана да остави на други ора. И не е първи случай. На един старшина от Лом му беше толкова гадна ракията, че рязахме ябълки вътре, иначе се не пие.

Начи...тва военните не моат да правят ракия. Един полковник ми донесе негова домашнярка, че му оправях компа...Еми човек, грозде и сливи се не мешат, захарта ти много, оцветена така, че боядисва чашите...Не..Да си гледа там тактиките, казана да остави на други ора. И не е първи случай. На един старшина от Лом му беше толкова гадна ракията, че рязахме ябълки вътре, иначе се не пие.

Ти защо си подритваш здравната книжка?  :grin:

Начи.. Да ти изтъквам ли култовата реплика или няма смисъл? Рикията е рикия. Тва не е чайче, дет секи може да го запари,

Начи.. Да ти изтъквам ли култовата реплика или няма смисъл? Рикията е рикия. Тва не е чайче, дет секи може да го запари,

Тъй, тъй, но пак не разбрах защо си подритваш здравната книжка?  :laughing:

Щот мога да прая рикия. А както се казва - докато сливите дават плод, ние ще сме велик народ.

П.С. Ти ся нема ли си работа, та се сетих за една тревненска сливова...

Щот мога да прая рикия. А както се казва - докато сливите дават плод, ние ще сме велик народ.

П.С. Ти ся нема ли си работа, та се сетих за една тревненска сливова...

Ми пий си от нея! На пий метил, мисир  :grin:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...