RaptoR Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Малко като дивотията, че айфоуните били с перфектният размер, пък ние с големите телефони нищо не разбираме която изчезна в момента в който епъл осъзнаха, че размера им е далеч от перфектен ) То не бе дивотия, а чиста проба катилска простотия, както винаги обаче не само непризната, ами обърната впоследствие и на реклама. Това е като да ти обясняват точно колко вкусна дъвка става от говна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Това е като да ти обясняват точно колко вкусна дъвка става от говна... Няколко години преди това обаче, същите хора, трябва гордо да застанат пред теб и да ти кажат как от гомната не става дъвка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Тая бира и тва мексиканско ма подкараа на сън... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Вече 2ри "майстор" стругар/фрезист ... много внимателно ме изслушва какво му казвам, гледа пъшка ... и ми обсява, че по-добре да направим каквото него му е по-лесно... тоя тип отношение ме влудява. Що не ми кажат "виж не ми се занимава търси си друг човек за тва" вместо да ми обясняват как може да се направи точно обратното на тва което аз искам. Егати хората, и аз знам кое е лесно и бързо ама ако ми трябваше тва нямаше да ги търся Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Можеш ли да направиш един прост схематичен чертеж да го дам на един човек да видим какво ще стане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Ако беше в Сф, щях да ти го направя или поне да пратя при хора, които да го направят. Ма в Пловдив се сещам само за един фрезист и той едва ли ще има време. А и скъпо взима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Оуу аз вече смених подхода, утре чакам цял лостов механизъм оригинален и директно по него ще се копира този който имам това което ми трябва и ще си застане всичко както е било от завода. Иначе благодаря за предпложенията. Наздраве на всички, че тоя петък както е тръгнало... без поне 1-2 големи няма да се довърши нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Че само петъка ли....? Цяла седмица без 2-3 големи ако бях, едва ли щях да "доживея" до днес.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 новият мак е 11" което не ме устройва и ще си карам с air-a за момента. съгласен съм за размера, беше тъпотия, аз така и не успявам да свикна с размерите на 6цата и силно се надявам на 9ти да пуснат 6C с размерите на 5S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 ...размерите на 5S.Дам 5-цата е чудна на размер и за мен.Само дето на пазар-а търси друго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Видене, знаеш ли кой е това Само преди 4 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Мен пазара на смартфони ме отчайва. За мен идеалния телефон е максимум 4,3". Повече ми е неудобен за ползване. Аз искам телефона да влиза в джоба на всеки панталон или бермуди и да мога да го ползвам с една ръка. За клипове, филми и други имам лаптоп.Моя s4 mini e 4,1" и ми е перфектен като размер. Само че s5 mini е още по-голям. Дано почнат да правят nano модели, че ще ме карат да работя със стари телефони... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 iphone 4 си вземаш и забравяш Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Мен пазара на смартфони ме отчайва. За мен идеалния телефон е максимум 4,3". Повече ми е неудобен за ползване. Аз искам телефона да влиза в джоба на всеки панталон или бермуди и да мога да го ползвам с една ръка. За клипове, филми и други имам лаптоп. Моя s4 mini e 4,1" и ми е перфектен като размер. Само че s5 mini е още по-голям. Дано почнат да правят nano модели, че ще ме карат да работя със стари телефони... Sony Xperia Z* compact Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Абе и аз си мислих, че 4" е идеалният размер, но сега, след около година и половина с четворка започнах да се оглеждам за 5-ца...та така...ама въпрос на шепа е работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Аз последно съм с Note 4 и съм доволен. Навигацията е просто прекрасна на огромен дисплей Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Видене, знаеш ли кой е това Само преди 4 години Как точно се изтъркалват, миличка... iphone 4 си вземаш и забравяш Още се опитвам да забравя, че го купих, но не мога. Искам да забравя, че съм го виждал дори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Днес нова прожекция на филма "6 литра уиски по-късно".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Аз утре съм на работа...А тъста ми опустошава запасите вкъщи... Ама имам две кила спешъл едишън, дето съм ги скрил зад шкафа с инструментите...И ще е тежка вечер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Кво правите бе мушмороци? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Я кой се появи отново.Ха добре дошъл! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Кво правите бе мушмороци? Пиеме, кво да правиме Добре дошъл отново! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Ракияааааа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=un-ZNqJAP4g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.