Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Малко като дивотията, че айфоуните били с перфектният размер, пък ние с големите телефони нищо не разбираме която изчезна в момента в който епъл осъзнаха, че размера им е далеч от перфектен :)))

То не бе дивотия, а чиста проба катилска простотия, както винаги обаче не само непризната, ами обърната впоследствие и на реклама. Това е като да ти обясняват точно колко вкусна дъвка става от говна... 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Това е като да ти обясняват точно колко вкусна дъвка става от говна... 

Няколко години преди това обаче, същите хора, трябва гордо да застанат пред теб и да ти кажат как  от гомната не става дъвка.

Вече 2ри "майстор" стругар/фрезист ... много внимателно ме изслушва какво му казвам, гледа пъшка ... и ми обсява, че по-добре да направим каквото него му е по-лесно... тоя тип отношение ме влудява. Що не ми кажат "виж не ми се занимава търси си друг човек за тва" вместо да ми обясняват как може да се направи точно обратното на тва което аз искам. Егати хората, и аз знам кое е лесно и бързо ама ако ми трябваше тва нямаше да ги търся

Ако беше в Сф, щях да ти го направя или поне да пратя при хора, които да го направят. Ма в Пловдив се сещам само за един фрезист и той едва ли ще има време. А и скъпо взима.

Оуу аз вече смених подхода, утре чакам цял лостов механизъм оригинален и директно по него ще се копира този който имам това което ми трябва и ще си застане всичко както е било от завода. 

Иначе благодаря за предпложенията. Наздраве на всички, че тоя петък както е тръгнало... без поне 1-2 големи няма да се довърши нормално

новият мак е 11" което не ме устройва и ще си карам с air-a за момента.

съгласен съм за размера, беше тъпотия, аз така и не успявам да свикна с размерите на 6цата и силно се надявам на 9ти да пуснат 6C с размерите на 5S.

Видене, знаеш ли кой е това :)

Само преди 4 години :)

8338578u.jpg

Мен пазара на смартфони ме отчайва. За мен идеалния телефон е максимум 4,3". Повече ми е неудобен за ползване. Аз искам телефона да влиза в джоба на всеки панталон или бермуди и да мога да го ползвам с една ръка. За клипове, филми и други имам лаптоп.
Моя s4 mini e 4,1" и ми е перфектен като размер. Само че s5 mini е още по-голям. Дано почнат да правят nano модели, че ще ме карат да работя със стари телефони...

Мен пазара на смартфони ме отчайва. За мен идеалния телефон е максимум 4,3". Повече ми е неудобен за ползване. Аз искам телефона да влиза в джоба на всеки панталон или бермуди и да мога да го ползвам с една ръка. За клипове, филми и други имам лаптоп.

Моя s4 mini e 4,1" и ми е перфектен като размер. Само че s5 mini е още по-голям. Дано почнат да правят nano модели, че ще ме карат да работя със стари телефони...

Sony Xperia Z* compact

Абе и аз си мислих, че 4" е идеалният размер, но сега, след около година и половина с четворка започнах да се оглеждам за 5-ца...та така...ама въпрос на шепа е работата.

Видене, знаеш ли кой е това :)

Само преди 4 години :)

Как точно се изтъркалват, миличка...

iphone 4 си вземаш и забравяш

Още се опитвам да забравя, че го купих, но не мога. Искам да забравя, че съм го виждал дори.

Аз утре съм на работа...А тъста ми опустошава запасите вкъщи... Ама имам две кила спешъл едишън, дето съм ги скрил зад шкафа с инструментите...И ще е тежка вечер...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...