Eleutherios Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Забравил съм да си прибера бирата в хладилника...ся ми минава само идно - П***я...идиот... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Брей , вие сте се нагълтали с витамини за цял живот . Аз карам само на парацетамол като ме хване грип и ми минава . Ако се усложни взимам нещо по-сериозно ... пак съм добре . п.п. Аре бързо да се оправяш или още утре за да видя и един положителен пост във форума вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Life club here I come Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Edit: пак ли ми е голям signature-a ? :SDimensions: 400 x 100 pixels К'ви ви колдрекси, парацетамоли, к'ви пет лева?! Че и ми се фукат. За последните десет години най-силното лекарство, което съм взел е Аналгин :] И яко с билкови чайове :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Kakvo mi govori6? Tova e moje bi edinstvenoto par4e, ot koeto trapki me pobivat kato go slu6am! А какво ти е мнението за първата част на Rendez-Vous в началото? Се едно ша ми са тупнат извънземните на вратата след малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Колкото и да се опитва човек да гледа положително идва момента ,когато трябва да признае , че нещата не са толкова розови и че малко по малко нещата рано или късно ще си е*ат мамата Като се замисля пак не пречи да се опиташ да извлечеш доброто , защо пък не най-лесно да се тегли мамата и да се изостави . ЕДИТ: Пак не ми се спи Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 И на мен не ми се спи . Сега се чудя какво да правя . Да играя халф или да си пусна някой филм ... ама дилемите са гадно нещо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Малко свободно време и айде пак да скачаме на музиката...Трябва са попълва колекцията, не може вечно да седят едни и същи песни в winampa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Kakvo mi govori6? Tova e moje bi edinstvenoto par4e, ot koeto trapki me pobivat kato go slu6am! Ako si spomnq6 edno vreme po K1 po novinite kato saob6tavaha nqkakva tajna novina i puskaha tova par4e i ot togava mi se e zape4atalo kato ne6to mnogo stra6no! ДААА !!! И мен ме побиваха тръпки точно покрай тоя момент И после музиката не влияела на хората подсъзнателно... аз именно с тези си детски страхове си обяснявам влечението към по-тъмната страна на електронната музика. Ето ти още примерчета. Намери си: Aphex Twin - Hankie Aphex Twin - Tassels от албума Selected Ambient Works Vol.2 (1994) ... и... ethnicolor няма да е единственото парче Edit: виж ако искаш и ето това fan-made preview на албума http://www.youtube.com/watch?v=DffuKV8yzG8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Като говорите за музика, просто се наслаждавам на Federico Monachesi супер ундърграунд дарк прогресив, много ме кефи този пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Като говорите за музика, просто се наслаждавам на Federico Monachesi супер ундърграунд дарк прогресив, много ме кефи този пич Да де ама прогресив-а не е ли.. dance-floor ориентирана музика? Според мен най-личните ... истински красивите парчета са тези които си пускаш вкъщи сам... със мислите си... и концентрирайки се върху звука се оставяш определени звуци някак си... да се слеят със определени чувства които изпитваш... до момент в които стигаш до синаестезия - чувстваш с ушите си ... радост.. спокойствие.. страх.. нежност... самота.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Сватбарско ми е едно такова. С кеф ще се оженя за........ Емилия да речем Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Ogladnqh, ne mi se i spi, no pone se ospokoqvam, 4e smqnata po4ti svar6i. Ostawat nqkakvi 6 4asa. Vse 6te gi izbutam. Sori na vsi4ki za latineca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Сватбарско ми е едно такова. С кеф ще се оженя за........ Емилия да речем Между другото на всички ни се ходи на сватба , така че се смятаме за поканени :) Иначе ся ми мина през главата че в кухнята има половин тава мусака , и ще бъде минало след 10 мин :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Ок. Ся съм бесен! Значи на Бърнаут поредицата и са точа от както е излезнала първата и рева що няма за ПЦ. Накрая си купих Xbox 360 и те ша решат да го пуснат за ПЦ. Еми да ви го тура Електроник Артс! Шибаняци смотани! ГРРРРРР! Няма нищо, де кашона си е як Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Между другото на всички ни се ходи на сватба , така че се смятаме за поканени :) Иначе ся ми мина през главата че в кухнята има половин тава мусака , и ще бъде минало след 10 мин :) Оооо тя да каже "Да", никви грижи с поканите Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Сватбарско ми е едно такова. С кеф ще се оженя за........ Емилия да речем Чефо да не си сменил ферари с Емилия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Не сменям бре. Трупам ги Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Гледам на някои хора им се бракува На мен пък през главата ми минава , че навън е прекрасен ден за разходка, може бии малко тичане едно свежо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 До преди малко беше такова, даже си изнесох хищното растение навън да го напече и слънцето се скри Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 До преди малко беше такова, даже си изнесох хищното растение навън да го напече и слънцето се скри Добре , че ми напомни да изнеса и моето малко да го напече , че нещо се спъна в развитието май го преовлажних Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 До преди малко бях на разходка из квартала и установих, че единственото нещо, което се е променило са дупките, просто са станали по-големи, което е доста стряскащо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Бахти, всички около мен преиграват супер много. Дори майка ми и баща ми. Всички са супер притеснени за глупости. Естествено, според майка ми аз трябва да следвам общия пример и аз да се притеснявам за глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Чудя се какъв човек щях да бъда, ако бях послушала нашите преди 5-6 г. и бях останала в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Да де ама прогресив-а не е ли.. dance-floor ориентирана музика? Според мен най-личните ... истински красивите парчета са тези които си пускаш вкъщи сам... със мислите си... и концентрирайки се върху звука се оставяш определени звуци някак си... да се слеят със определени чувства които изпитваш... до момент в които стигаш до синаестезия - чувстваш с ушите си ... радост.. спокойствие.. страх.. нежност... самота.. Прав си обаче има група dj ппредимно аржентинците и правят техен си прогресив, dark progressive се води. И има ефекти звучи, абе трябва да го чуеш и е като и бавен така и бърз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.