Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Мисля си че е много кофти да ти се измъкне жака на слушалките от уредбата, докато гледаш филмче след 1 часа :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

freedom!най-накрая съм фрее един път завинаги от глупостите безкрайни :D

и "кажи баба thank you" :lol: :laughing: :lol:

изпит ли имаш бе?стига спичай аз в събота съм на държавен и си бича айляка

eм контролна, зверска борба за заверка по физическо, 6 часа поезия ли, що ли...борба за 3-ка в 13-ти клас...и всичко това за до 14.00 на обяд...трябва да обикалям кат Спиди Гонзалес... :wir

тия дни и колоквиум по латински...

не че съм се спекъл, ама нещата са на кантар (ученето и присъствието липсва, ама пак хубаво, че съм хлъзгаво добиче, оправям се някак, но странно защо винаги чакам последния момент), а и зверски мразя да се разправям със желаещи да ме отрежат инатливи даскали... :angry:

whatever...да дойде петък ще се напия кат куче и умирам с усмивка... :beerchug

eм контролна, зверска борба за заверка по физическо, 6 часа поезия ли, що ли...борба за 3-ка в 13-ти клас...и всичко това за до 14.00 на обяд...трябва да обикалям кат Спиди Гонзалес... :wir

тия дни и колоквиум по латински...

не че съм се спекъл, ама нещата са на кантар (ученето и присъствието липсва, ама пак хубаво, че съм хлъзгаво добиче, оправям се някак, но странно защо винаги чакам последния момент), а и зверски мразя да се разправям със желаещи да ме отрежат инатливи даскали... :angry:

whatever...да дойде петък ще се напия кат куче и умирам с усмивка... :beerchug

ах ,колко познато ми звучи :ghost

поне с Калайджиян се оправих още днеска!

@afx,знам бе душице,знам,ама и аз не мога повече!

така,че тоя път без да се заричам,ама аз знам че е последно,обстоятелствата са на моя страна :laughing: :devil

Чака ме брутално обикаляне по магазините за дрехи.Като знам какви цигании са на мода сега и аз какви неща търся-не ми мърдат едно 3 часа :cry И смятам до петък да го направя.....надявам сее.Ако някой има идеи къде мога да намеря сравнително изчистени дрехи/без надписи energy,menergy,D&G-духам и гълтам,la puta madre,padre,чинка и учинайка/,сравнително спортни-демек не официални,ама не и анзуци-да свирне

Мисля си че е хубаво когато успееш да се огледаш в очите на някого... :)

Малк охора имат това щастие :).

Седя и си мисля... кво правя в 2 часа през нощта пред компа...? И защо чета простотии из нета и 30 минути слушам една и съща песен :blink: :blink: :blink: ?

Седя и си мисля... кво правя в 2 часа през нощта пред компа...? И защо чета простотии из нета и 30 минути слушам една и съща песен :blink: :blink: :blink: ?

Ще те успокои ли ако ти кажа че и аз правя същото в момента :)

Едит: и интересното е че не за първи път се замислям... http://afx.geodar.com/?p=68 :angry:

аз си мисля дали ще мога да оживея неска абитюрентска 22 пак а на 25 сам на 2 :) малиии ако неска оживея нататак ще върви по вода

Малк охора имат това щастие :).

искам и аз така,а не на черешата и :hump:

и на другия ден мармалад :bgrin:

Сега покрай абитуриентската много зех да треща а все още не е минала абитуриентската вечер и Слънчев бряг и зех да се притеснявам...

ей миналата година по тва време ех :love абитуриенти,а-у,глупсоти,алкохоли,наркотици,любови :love

а ся кво-някви измислени сесии и любовни триъгълници :wacko:

То всяка година има алкохол,глупости,наркотици любови и абитуриентки :bgrin:

Ебати жегата е днес,дано довечера се разхлади,за да мога да изляза като бял човек и да нямам чувството,че се залепям за стола

WTF, откраднали са ми фотошопа! :blink:

Не стига, че ми затриха две трети от музиката и всичките програми, гадните "майстори"... ще умрат...

Нямаше да е толкова зле, ако поне помнех какво съм имала преди....

аа, утре да минава веднъж завинаги и пак съм free...за известно време. Къде ли да си убия времето...пак ще се ходи по кина, кафета и чужди апартаменти...еех :love

айди мина първата абитюрентска остават още 3 :devil

оле вчера пред тримонциум жигания АМА ЦИГАНИЯ С ГЛАВНИ БУКВИ като дойде някаф бус с 4 сватбарски тонколони с трансформатори вътре с пулт с усилватели с цд и безжичен микрофон и като почна едно тумба лумба :censored2: :censored2: :censored2: циканска сабраха половината центар чак ми се реве като гледам колко повече цигани има вече в тая държава и как секи прай квот си ииска

Къде ли да си убия времето...пак ще се ходи по кина, кафета и чужди апартаменти...еех :love

Ами че хайде де... :devil

Бахти наредбата - спи ми се две не виждам, а след малко трябва да заминавам за София... Не съм спал, един приятел направи 25, в СУ-то съм 'неска до 8 часа вечерта... Главата ми е компот и само влакове минават през нея. I can't get no sleep...

баси:)една вечер ме няма и майка ми е преровила всичко :angry:

остава само таттоото да ми види и ша вържа :lol: :bgrin:

надявам се да не ме бие :tongue

Кво е ровила бе? Иглички ли е търсила? Ти си на 20 бе. Мома за женене :bgrin: тя ше рови :laughing: :lol: :laughing: .

да и аз тва говоря :angry: кво като намира разни неща,които не са за намиране :blink:

ама,който търси намира-тя си е виновна :bgrin:

afx-споко бе негър -ша я скибаш :)

Яд ме е че си изгубих телефона в шибаната 16-ка... :angry1

Времето е супер,като вали се чувствам адски спокоен,а точно сега имам нужда от много спокойствие,защото все още гледам като теле в железница и е време да живна мъничко поне

БаФси....налегна ме носталгията - разно абитуриенти щъкат наляво - надясно,кефят се,кат си помисла и на мене кво ми беше хубаво миналата година по тва време :cry :cry ...Че на всичкото отгоре иде и сесия :unsure:

Писна ми от простотиите на брат ми!

Иде ми да го трясна с една бухалка по главата!

tell me about it :angry: :angry1 :angry:

писна ми от триъгънлици,квадрати и кво ли още не........

не искам да си заминава.....толкова много ли искам!!!???

о,и да не забравя любимата ми фраза от месеци насам:

Please somebody fuck meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......................

Чудя се какъв коварен план трябва да измисля, та да се сдобия до сряда тайно от нашите с 30лв...

Доколкото се познавам, пак ще измисля нещо гениално, обаче още не знам какво е...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...