afx Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Мисля си че е много кофти да ти се измъкне жака на слушалките от уредбата, докато гледаш филмче след 1 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 freedom!най-накрая съм фрее един път завинаги от глупостите безкрайни и "кажи баба thank you" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Тотално се осрах на класната по математика и направо не ми се мисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 изпит ли имаш бе?стига спичай аз в събота съм на държавен и си бича айляка eм контролна, зверска борба за заверка по физическо, 6 часа поезия ли, що ли...борба за 3-ка в 13-ти клас...и всичко това за до 14.00 на обяд...трябва да обикалям кат Спиди Гонзалес... тия дни и колоквиум по латински... не че съм се спекъл, ама нещата са на кантар (ученето и присъствието липсва, ама пак хубаво, че съм хлъзгаво добиче, оправям се някак, но странно защо винаги чакам последния момент), а и зверски мразя да се разправям със желаещи да ме отрежат инатливи даскали... whatever...да дойде петък ще се напия кат куче и умирам с усмивка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 eм контролна, зверска борба за заверка по физическо, 6 часа поезия ли, що ли...борба за 3-ка в 13-ти клас...и всичко това за до 14.00 на обяд...трябва да обикалям кат Спиди Гонзалес... тия дни и колоквиум по латински... не че съм се спекъл, ама нещата са на кантар (ученето и присъствието липсва, ама пак хубаво, че съм хлъзгаво добиче, оправям се някак, но странно защо винаги чакам последния момент), а и зверски мразя да се разправям със желаещи да ме отрежат инатливи даскали... whatever...да дойде петък ще се напия кат куче и умирам с усмивка... ах ,колко познато ми звучи поне с Калайджиян се оправих още днеска! @afx,знам бе душице,знам,ама и аз не мога повече! така,че тоя път без да се заричам,ама аз знам че е последно,обстоятелствата са на моя страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Чака ме брутално обикаляне по магазините за дрехи.Като знам какви цигании са на мода сега и аз какви неща търся-не ми мърдат едно 3 часа И смятам до петък да го направя.....надявам сее.Ако някой има идеи къде мога да намеря сравнително изчистени дрехи/без надписи energy,menergy,D&G-духам и гълтам,la puta madre,padre,чинка и учинайка/,сравнително спортни-демек не официални,ама не и анзуци-да свирне Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Мисля си че е хубаво когато успееш да се огледаш в очите на някого... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Мисля си че е хубаво когато успееш да се огледаш в очите на някого... Малк охора имат това щастие . Седя и си мисля... кво правя в 2 часа през нощта пред компа...? И защо чета простотии из нета и 30 минути слушам една и съща песен ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Седя и си мисля... кво правя в 2 часа през нощта пред компа...? И защо чета простотии из нета и 30 минути слушам една и съща песен ? Ще те успокои ли ако ти кажа че и аз правя същото в момента Едит: и интересното е че не за първи път се замислям... http://afx.geodar.com/?p=68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 аз си мисля дали ще мога да оживея неска абитюрентска 22 пак а на 25 сам на 2 малиии ако неска оживея нататак ще върви по вода Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Малк охора имат това щастие .Седя и си мисля... кво правя в 2 часа през нощта пред компа...? И защо чета простотии из нета и 30 минути слушам една и съща песен ? искам и аз така,а не на черешата и и на другия ден мармалад Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Сега покрай абитуриентската много зех да треща а все още не е минала абитуриентската вечер и Слънчев бряг и зех да се притеснявам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 ей миналата година по тва време ех абитуриенти,а-у,глупсоти,алкохоли,наркотици,любови а ся кво-някви измислени сесии и любовни триъгълници Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 То всяка година има алкохол,глупости,наркотици любови и абитуриентки Ебати жегата е днес,дано довечера се разхлади,за да мога да изляза като бял човек и да нямам чувството,че се залепям за стола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 WTF, откраднали са ми фотошопа! Не стига, че ми затриха две трети от музиката и всичките програми, гадните "майстори"... ще умрат... Нямаше да е толкова зле, ако поне помнех какво съм имала преди.... аа, утре да минава веднъж завинаги и пак съм free...за известно време. Къде ли да си убия времето...пак ще се ходи по кина, кафета и чужди апартаменти...еех Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 айди мина първата абитюрентска остават още 3 оле вчера пред тримонциум жигания АМА ЦИГАНИЯ С ГЛАВНИ БУКВИ като дойде някаф бус с 4 сватбарски тонколони с трансформатори вътре с пулт с усилватели с цд и безжичен микрофон и като почна едно тумба лумба циканска сабраха половината центар чак ми се реве като гледам колко повече цигани има вече в тая държава и как секи прай квот си ииска Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Къде ли да си убия времето...пак ще се ходи по кина, кафета и чужди апартаменти...еех Ами че хайде де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Бахти наредбата - спи ми се две не виждам, а след малко трябва да заминавам за София... Не съм спал, един приятел направи 25, в СУ-то съм 'неска до 8 часа вечерта... Главата ми е компот и само влакове минават през нея. I can't get no sleep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 басиедна вечер ме няма и майка ми е преровила всичко остава само таттоото да ми види и ша вържа надявам се да не ме бие Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Кво е ровила бе? Иглички ли е търсила? Ти си на 20 бе. Мома за женене тя ше рови . да и аз тва говоря кво като намира разни неща,които не са за намиране ама,който търси намира-тя си е виновна afx-споко бе негър -ша я скибаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Яд ме е че си изгубих телефона в шибаната 16-ка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Времето е супер,като вали се чувствам адски спокоен,а точно сега имам нужда от много спокойствие,защото все още гледам като теле в железница и е време да живна мъничко поне Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 БаФси....налегна ме носталгията - разно абитуриенти щъкат наляво - надясно,кефят се,кат си помисла и на мене кво ми беше хубаво миналата година по тва време ...Че на всичкото отгоре иде и сесия Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Писна ми от простотиите на брат ми!Иде ми да го трясна с една бухалка по главата! tell me about it писна ми от триъгънлици,квадрати и кво ли още не........ не искам да си заминава.....толкова много ли искам!!!??? о,и да не забравя любимата ми фраза от месеци насам: Please somebody fuck meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Чудя се какъв коварен план трябва да измисля, та да се сдобия до сряда тайно от нашите с 30лв... Доколкото се познавам, пак ще измисля нещо гениално, обаче още не знам какво е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.