Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ся се чудя....След бирата и ментата да мина ли на рикия или да си лягам, че утре бая километри ще навъртя...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
...Имаш ли идея защо амазон си направиха собствен апп маркет ?
Наистина ще е интересно да се разбере :lol:Колкото до "сигурност" при айфоните => http://www.apple-iphone.ru/news/uyazvimost-nulevogo-dnya-tak-i-ne-ustra/Абе това айфона не беше ли телефона дето службите не дават на Барак Обама да го ползва щото е много "сигурен" та човека се "мъчи" с някво моднато Блекбъри :P

Ся се чудя....След бирата и ментата да мина ли на рикия или да си лягам, че утре бая километри ще навъртя...

Не пий рикия, лягай...  :laughing:

Абеее... истината е, че най-сигурни системи са тези, които никой не ползва и никой не си играе да им разгадава недъзите, exploit-ите и проблемите. На всичко останало му изскачат задни, предни врати, дупки, ями, портали в сигурността и т.н. Който не пише софтуер - той не прави бъгове...

Галине, смок с дисаги в устата ти гнездо да свие, ще имам няколко задачки за теб.

От снощи нещо лампите премигват в целия апартамент... Има ли някой, който живее около Събота пазара в Кичука със същия проблем? Дали е от копеленцата от EVN или си е при мен?

Виж си тоците, почни от таблото. Бушон осветление.

=====================

Дали да фолоуна Тотев у фейсот? Няма да ми издържат нервите, подозирам... Но пък какви щуротии ще да видя...  :grin:

То и в момента продължава като пусна осветлението...

Ами не забелязах нищо нередно с осветлението в банята. Други лампи посред бял ден не пуснах. :)

Да не ти е от очите... :D

Без майтап. Но ако продължава толкова дълго е проблем.

Да не ти е от очите... :D

Не съм пил вчера, че да е от тях :D Главния бушон горе на таблото беше нагорял и като го смених се оправи :)

Не съм пил вчера, че да е от тях :D Главния бушон горе на таблото беше нагорял и като го смених се оправи :)

Естествено. Радвай се, че си го хванал навреме, защото при мен така от лоша връзка три бушона се разтекоха като кашкавал върху принцеси. Добре че си бяхме у дома, иначе и пожар може да стане. 

Та-та-ра-ра-ра! :D

Dear Lord, what in thy most Holy Name is that!??!?!

Еми първите впечатлени от новия комп са ми бая добри. И как не от 2008-ма не съм пипал нищо по такива с-ми и се надявам в следващите около 10 години да не пипам :) :). Червената подсветка е един път :). Кирилизацята стана много лесно ама кой да погледне . Ся трябва да му пробвам 4 гигабайтовата карта с няква игричка. То се е видяло, че няма да рендвам на него...което е жалко :)

За пореден път се убеждавам, че DULUX е УНИКАЛНА боя. То да ти е драго да работиш с такова нещо. Страхотна просто.. С 2.5 литра ще мина два пъти стаята и ще ми остане (повтарям върху старо), макар че като гледам и първият е достатъчен... Страхотия просто...  

======================

ГолЕма картина!!!

11951930_527287994100897_877409705344300

Значи, Маришка, не знам откъде изрови това чудо Brotherman Bill, но не мога да спра да го слушам... Главата ти ще откъсна... Добре че видях тоя коментар, та се успокоих, че не съм аз най-зле...

woke up at 3:30 am for no reason, first thing i did was listen to this song

:laughing:  :laughing:  :laughing:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...