Grimjaur Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Карлуково? Оттам освен и едно Раднево? Виж ся, аз от буйните луди, дето са горе на скалите. С тихите луди, долу от дома, не се мешаме П.С. И за голфа се ебавам, мисля да лежа в сауната и басейните. И да клатим леглото, разбира се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Шшш тея китайци чупиха представите ми за скорост на поръчка > Sweden Post Registered : Aug 26, 2015 16:40 Ебаси...На мен за 3 дена от Европа ми донесоха телефона... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 След два опита да си запаля кабелите, се отказвам да бърникам повече из кутията по селски... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Колкото е пикантно това толкова ми е интересно защо и как точно във фейсбука имаше препратка за него... П.С.Иначе тази Яна си я бива-почти всеки ще я отнесе на първата нощ... Че и през деня ако е по-оправен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Защото явно има много онанисти с въображение... Нищо кой знае какво няма в кадъра, нито пък се вижда нещо пикантно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Оператора не се е сетил да зумва Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 И да зуумва и да не зуумва - няма какво да се види. Девойката добре си е заела позата, явно не й за сефте. Може да видиш плата на полата й от другия край и дотам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 И да зуумва и да не зуумва - няма какво да се види. Видене, сложи си очила. Добре се вижда райграса на девойката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Момчиле, нещо много си развинтил фантазията ми се струва... Я погледни пак Дето се вика - райграс - my ass! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 За къде без фантазия в този живот бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Недей така бе, брат... Тия фантазии са за под 20 годишни Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Казано от човек гледащ филми на килограм... П.С.Някъв вирус яко се е забил в браузера-smartinf.ru От известно време при зареждане на ОС ми се отваря и браузера и винаги последния таб е с тази страница.За файър фокс се отнася.Този уикенд ще трябва да се боря с него. Интересното е,че тук във форума не ми отбелязва присъствието въпреки ,че съм логнат. Има необичайно малък брой потребители онлайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Казано от човек гледащ филми на килограм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Споко.Лека задявка с многото изгледани филми от твоя страна,от които половината почти отиват в минусовата секция.Чудно ми е как ги избираш тези малко известни заглавия. А има толкова много други заслужаващи времето си. И във връзка с предишните постове-това щот каза,че липсата на гащи не водела до определена мисловна дейност и поведение.Или по-скоро само до определен контингент хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Абе то това бива, но някак си не мога да усетя връзката между това кой колко и какви филми гледа и нечии upskirt фантазии. По никакъв начин не я усещам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Споко.Лека задявка с многото изгледани филми от твоя страна,от които половината почти отиват в минусовата секция.Чудно ми е как ги избираш тези малко известни заглавия. А има толкова много други заслужаващи времето си. И във връзка с предишните постове-това щот каза,че липсата на гащи не водела до определена мисловна дейност и поведение.Или по-скоро само до определен контингент хора. Ето за такива гениални упражнения говорехме аз и zlobil които поства твоя спортен идол... Тренирай си така подскоци с тежка щанга и ще си говорим за контузии след време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Дедо ко викаше за оръжията http://www.msn.com/en-us/news/us/police-student-with-gun-who-took-school-hostages-in-custody/ar-BBm60lH?ocid=iehp https://en.wikipedia.org/wiki/Gun_laws_in_West_Virginia Келеша е нямал право според закона... спряло ли го е това? Извод? Закона спира само свестните Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 HOLY CRAP!!! ======================= Чудесен коментар!!! И се научете, че 28 годишните ви дръгливи и изпърдяни БМВта, не са точно спортни коли! На часовника висящ на провесената през прозореца ръка от 100 км му личи, че е реплика и селската мутра, не е тази на Вин Дизел в бързи и яростни 12ти епизод ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 HOLY CRAP!!!Как беше лафа: "това дето сме го построили не можете даже да го боядисате" :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 много добре подготвен човека с адидаса ... много точно показва как хората не правят никаква разлика между ябълки и круши... гледат, гледат ... ми кой е по-нацепен от 2мата ... другото момче, значи е по-здрав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Немското инженерство си каза думата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Мммммдаааааааа, аз съм му сериозен фен на немското инженерство. Особено след като карам немска кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Мм да тоя стрийт билдъра е по-релефен,но пък не издържа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.