Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Карлуково? Оттам освен и едно Раднево?  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Виж ся, аз от буйните луди, дето са горе на скалите. С тихите луди, долу от дома, не се мешаме :D 

П.С. И за голфа се ебавам, мисля да лежа в сауната и басейните. И да клатим леглото, разбира се.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Колкото е пикантно това толкова ми е интересно защо и как точно във фейсбука имаше препратка за него... :blink:

П.С.Иначе тази Яна си я бива-почти всеки ще я отнесе на първата нощ... :lol:

Че и през деня ако е по-оправен.

Защото явно има много онанисти с въображение... Нищо кой знае какво няма в кадъра, нито пък се вижда нещо пикантно... 

И да зуумва и да не зуумва - няма какво да се види. Девойката добре си е заела позата, явно не й за сефте. Може да видиш плата на полата й от другия край и дотам.  

Момчиле, нещо много си развинтил фантазията ми се струва... Я погледни пак   :grin:

Дето се вика - райграс - my ass!  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Казано от човек гледащ филми на килограм... :grin:

П.С.Някъв вирус яко се е забил в браузера-smartinf.ru

От известно време при зареждане на ОС ми се отваря и браузера и винаги последния таб е с тази страница.За файър фокс се отнася.Този уикенд ще трябва да се боря с него.

Интересното е,че тук във форума не ми отбелязва присъствието въпреки ,че съм логнат.

Има необичайно малък брой потребители онлайн.

Споко.Лека задявка с многото изгледани филми от твоя страна,от които половината почти отиват в минусовата секция.Чудно ми е как ги избираш тези малко известни заглавия. :))

А има толкова много други заслужаващи времето си.

И във връзка с предишните постове-това щот каза,че липсата на гащи не водела до определена мисловна дейност и поведение.Или по-скоро само до определен контингент хора. :)

Абе то това бива, но някак си не мога да усетя връзката между това кой колко и какви филми гледа и нечии upskirt фантазии. По никакъв начин не я усещам...  :laughing:

Споко.Лека задявка с многото изгледани филми от твоя страна,от които половината почти отиват в минусовата секция.Чудно ми е как ги избираш тези малко известни заглавия. :))

А има толкова много други заслужаващи времето си.

И във връзка с предишните постове-това щот каза,че липсата на гащи не водела до определена мисловна дейност и поведение.Или по-скоро само до определен контингент хора. :)

Ето за такива гениални упражнения говорехме аз и zlobil които поства твоя спортен идол... Тренирай си така подскоци с тежка щанга и ще си говорим за контузии след време...

https://en.wikipedia.org/wiki/Gun_laws_in_West_Virginia

Келеша е нямал право според закона... спряло ли го е това? Извод? Закона спира само свестните

HOLY CRAP!!!

=======================

Чудесен коментар!!!

И се научете, че 28 годишните ви дръгливи и изпърдяни БМВта, не са точно спортни коли! На часовника висящ на провесената през прозореца ръка от 100 км му личи, че е реплика и селската мутра, не е тази на Вин Дизел в бързи и яростни 12ти епизод !

много добре подготвен човека с адидаса ... много точно показва как хората не правят никаква разлика между ябълки и круши... гледат, гледат ... ми кой е по-нацепен от 2мата ... другото момче, значи е по-здрав.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...