RaptoR Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 И лидълската бира е баси гадната. Добре, че беше само за тест. NEVER do that again.... Е па га е мъжко - млатни го със сапЪ у врато... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Земи си Бернард и не се занимавай с глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Почти същото е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 WHAT IN THE NAME OF ALL THAT'S HOLY?!?!?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Такива като мен, нали... Не, такива, които без диалог топят колеги. Ама сериозно да ги бият и гонят. Да чукам на дърво, до момента такъв тип фактори (то само един такъв сме имали) не се радват на особена подкрепа. Да не кажа, че човека не е част от екипа ни Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 ....от около 5 години насам.... Да го закриваме ли? /в тоя ред на мисли ти си сред най-топ-мега предвидимите/ Не. Закво? Айде бе? ---------- Без какъв диалог бе Пешо? Да дойде да те конфронтира директно теб ако иска да ти покаже колко е велик ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Да. Да ти каже в лицето, че дадено нещо е проблем за него. Не е нужно да е на скандал и да прави конфронтация. Преспокойно може да се обясни с нормален тон, без да цели конфронтация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Той щом от самото начало прибягва до подобни неща, надали го прави с чисти помисли, защото реално нещо му пречи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 О, това е ясно. Ясно е, че човекът е плъх. Просто личното ми мнение е, че на такива хора не трябва да им се дава свобода да се ширят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 В някои компании обаче, на подобно решаване на неразбурии и недоволства директно между колегите (в работно време) се гледа като конфликт и прескачане на този над тях (мениджър, тийм лидер, супервайзер). Понякога подобно нещо, оставено неразрешено, може да повлияе директно на работния процес. Насърчава се с всякакви проблеми, личностни или пряко свързани с работата, да се ходи при директния им ръководител и той да вземе решението за разрешаване на ситуацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Май скоро не си отварял рс-та и периферия в средния и ниския ценови клас или си забравил ужаса. Интересно ми е принципно какво очаквате да видите за нещо струващо под 70 долара. Аз ли вепе много съм престъпнал... Лафа, че нямам толкова пари за да купувам евтини неща нали го знаеш? ... ... ... Общо взето това е основната причина да съм вълк-единак и да не искам да си намеря нормална работа... при която вероятно ще печеля не по-малко от сега и ще ми е 100 пъти по-спокойно и най-вече ще работя по нормално работно време, а отпуските ще са ми платени Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Мнооо добре го знам оня лаф, ама тва е просто играчка ... нито ми е основно важна, нито нищо ... не работя с нея, не си вадя парите с нея, няма да се забавлявам с нея ...ако е толко зле че да не върши работа никаква ... шанс, изгорял съм 60на долара или просто ще си снимам котарака да му правя селфита. Не виждам никва драма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Тъй тъй... то и аз така купувам сигурно 8мо въртолетче-играчка за около 30-50лв и то се скапва на 2рия ден... имам едно дето не се скапа защото е прекалено голямо да експериментирам в къщи, и го занесах на вилата и сега къде е прибрано никой не помни. Та 8 по 30-50лв са общо над 300лв общо - да бях си взел едно наистина свястно. То драма няма - що пари за глупости съм потрошил ама понякога ме е яд като видя що за боклук съм взел пък даже не си струва да се занимавам да го върна. Ей едно дънково яке се чудя сега на кой да го подаря щото според маломерните китайци моето шкембе е сигурно 12 пъти XL а те имат до 4 само Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Не виждам никва драма. Абсолютно, за играчка е ок. Пък ако работи добре - още по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Дедо ко викаше за оръжията http://www.msn.com/en-us/news/us/police-student-with-gun-who-took-school-hostages-in-custody/ar-BBm60lH?ocid=iehp Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Някой има ли представа каква е тая вода, дето шупурти от месеци в канала с огромен дебит на спирката на Васил Априлов и 6-ти септември? Отведена е надлежно с тръба до дъждарката, идва някъде изотзад зад тарабите, които стоят там от години... Извор ли извира там, що ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Огромен строеж ще да има отводняват яко от месец поне Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Какво отводняване бе, брат? Това е чиста вода с огромен дебит. За тия два месеца Гребната можеше да източат с тоя темп, че и отгоре.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Ша праат канал за захранване на Цариградско море, пътьом и втория гребен канал + водичка за новия зоокът. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Лафа, че нямам толкова пари за да купувам евтини неща нали го знаеш? Общо взето това е основната причина да съм вълк-единак и да не искам да си намеря нормална работа... при която вероятно ще печеля не по-малко от сега и ще ми е 100 пъти по-спокойно и най-вече ще работя по нормално работно време, а отпуските ще са ми платени За хеликоптерчето - това за 300лв нямаше с нищо да е по-здраво, освен ако не ти се развалят механизмите. Пак щеше да се потроши като го блъснеш 3 пъти в тавана и 2 пъти в стената. А ти си точно в позоцията, която трябва да разрешава въпросните конфликти. Това, че си вълк единак не е от значение вече в момента, в който си наемеш работници. Просто отиваш от другата страна. Междуперсоналните конфликти не изчезват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Ей ся ми уточниха условията за новата длъжност...Мисля, че съм повече от доволен, още повече, че минавам почти на чиновническо работно време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Кога ще черпиш ? Само се фалиш маа му стара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Фаля се, щот още не ми е опрял кура в ануса. Доколкото разбрах, на новата длъжност никой няма да ме остави да си драпам макарите и ще има яко работа, ама поне си струва. Хем всички нови мобилни устройства ще ми минават през ръчичките Иначе черпявката я отлагам за към края на септември, че имаме едно ходене в РИУ Правец, да цъкна голф, след тва моренце в Гръцко, после едно Карлуково... И така.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Карлуково? Оттам освен и едно Раднево? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Шшш тея китайци чупиха представите ми за скорост на поръчка > Sweden Post Registered : Aug 26, 2015 16:40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.