RaptoR Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Ще пратиш ти дедовия.... Я наздраве, че главата ми ще гръмне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Значи ако това наистина пресдтавлява Маями бийчЪТ, просто не знам... Тия са толкова зле, че не е истина. Няколко луксозни коли и една камара дебелогъзи пърцуци... УЖАСТ! Че тук на Слънчев са по-напред, хич да не споменавам рай като Ибица... https://www.youtube.com/watch?t=592&v=DLiDGX9WFO0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Интересно, че единственото Ферари, което видях беше с Пражка регистрация. Иначе Маями е определено по-добре от западното крайбрежие и по-зле от останалите Карибските брегове на централна Америка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 http://socbg.com/2014/12/%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D1%8F-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%88%D1%83%D1%82.html Видене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Имах удоволствието да бъда част от Бригадата и да скачам - уникално изживяване, което никога няма да забравя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Ето как се оправя фокуса Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 http://socbg.com/2014/12/%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D1%8F-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%88%D1%83%D1%82.html Видене. Шапки долу пред момчетата... Нищо не остана вече, Наско... Който не е пенсиониран - вероятно не е в страната... Имах удоволствието да бъда част от Бригадата и да скачам - уникално изживяване, което никога няма да забравя. Кога бре, Любо? Как не си казал досега? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Беше миналият век А и без бой, един разузнавач-десантчик (командир на ПРГ) - нищо не казва Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Ето как се оправя фокуса Изглежда като правено в час по трудово от дечица (със специални потребности) в началните класове. Освен това, картината и след фокусирането е по-гадна дори и от на Виден регистратора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Ъъъ..Първата ми сапунерка изглеждаше по-добре сглобена...Нещо хич не ми вдъхва доверие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Изглежда като правено в час по трудово от дечица (със специални потребности) в началните класове. Освен това, картината и след фокусирането е по-гадна дори и от на Виден регистратора.Май скоро не си отварял рс-та и периферия в средния и ниския ценови клас или си забравил ужаса. Интересно ми е принципно какво очаквате да видите за нещо струващо под 70 долара. Аз ли вепе много съм престъпнал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Да ти кажа, редовно чопкам инструменти(най-вече) от китайски сайтове и съм се нагледал. Но просто това наистина не ми вдъхва доверие за такъв тип устройство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Беше миналият век А и без бой, един разузнавач-десантчик (командир на ПРГ) - нищо не казва Значи си от нашта група, дето се вика... С Наско сте баш колеги. Освен това, картината и след фокусирането е по-гадна дори и от на Виден регистратора. На Виден регистратора на тема картина може да му почешеш кайсиите. Май скоро не си отварял рс-та и периферия в средния и ниския ценови клас или си забравил ужаса. Интересно ми е принципно какво очаквате да видите за нещо струващо под 70 долара. Аз ли вепе много съм престъпнал... Мда - доказано е шитсторм с много топъл силикон..... Нещо диска? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Късно довечера ше ти снеса инфо за диска. Споко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Споко съм, то вече какво ли откъде не ми е на главата, той си чака от седмици.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 На Виден регистратора на тема картина може да му почешеш кайсиите. "Шегите" и "нападките" във форума станаха доста предвидими. Amirite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 "Шегите" и "нападките" във форума станаха доста предвидими. ....от около 5 години насам.... Да го закриваме ли? /в тоя ред на мисли ти си сред най-топ-мега предвидимите/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Ся вече мога да си сипя една бира и да се отдам на лентяйстване, понеже денят ми придоби завършеност. Тролнах Виден, а той резко издемонстрира висша форма на мисирщина К'во повече му трябва на човек? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Сгодна жена и убаво мезе за бирата Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Ся вече мога да си сипя една бира и да се отдам на лентяйстване, понеже денят ми придоби завършеност. Тролнах Виден, а той резко издемонстрира висша форма на мисирщина К'во повече му трябва на МИСИР? Свясна бира за начало.... Този китайския спрей трябва да ти кажа, че хич не е лош. Далеч не се пени, както са показали на картинка, но пък блеснаха нещата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 В дълбок потрес съм...Някаква новобранка пуснала един вид оплакване срещу мен, че не си спазвам инструкциите за работа... 5 мин давах син екран, след това легнах на стола и се разхилих. Горкия. Има късмет, че след 3 седмици минавам в друг отдел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Ужас... Такива трябва да бъдат бити и уволнявани! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Такива като мен, нали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 В дълбок потрес съм...Някаква новобранка пуснала един вид оплакване срещу мен, че не си спазвам инструкциите за работа... 5 мин давах син екран, след това легнах на стола и се разхилих. Горкия. Има късмет, че след 3 седмици минавам в друг отдел. Обясни й, че е по-лесно и здравословно да издуха "супервайзора", отколкото да топи колегите си.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Мъжко е, мъжко е. Тийм лидера го нахрани веднага. То тъпотията не е извинение. И лидълската бира е баси гадната. Добре, че беше само за тест. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.