Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Значи ако това наистина пресдтавлява Маями бийчЪТ, просто не знам... Тия са толкова зле, че не е истина. Няколко луксозни коли и една камара дебелогъзи пърцуци... УЖАСТ! Че тук на Слънчев са по-напред, хич да не споменавам рай като Ибица... 

https://www.youtube.com/watch?t=592&v=DLiDGX9WFO0

Интересно, че единственото Ферари, което видях беше с Пражка регистрация. :)

Иначе Маями е определено по-добре от западното крайбрежие и по-зле от останалите Карибските брегове на централна Америка ;)

Имах удоволствието да бъда част от Бригадата и да скачам - уникално изживяване, което никога няма да забравя.

Шапки долу пред момчетата... Нищо не остана вече, Наско... Който не е пенсиониран - вероятно не е в страната...

Имах удоволствието да бъда част от Бригадата и да скачам - уникално изживяване, което никога няма да забравя.

Кога бре, Любо? Как не си казал досега?  :ninja:

Ето как се оправя фокуса ;)

Изглежда като правено в час по трудово от дечица (със специални потребности) в началните класове. Освен това, картината и след фокусирането е по-гадна дори и от на Виден регистратора.

Ъъъ..Първата ми сапунерка изглеждаше по-добре сглобена...Нещо хич не ми вдъхва доверие.

Изглежда като правено в час по трудово от дечица (със специални потребности) в началните класове. Освен това, картината и след фокусирането е по-гадна дори и от на Виден регистратора.

Май скоро не си отварял рс-та и периферия в средния и ниския ценови клас или си забравил ужаса.

Интересно ми е принципно какво очаквате да видите за нещо струващо под 70 долара. Аз ли вепе много съм престъпнал...

Да ти кажа, редовно чопкам инструменти(най-вече) от китайски сайтове и съм се нагледал. Но просто това наистина не ми вдъхва доверие за такъв тип устройство.

Беше миналият век ;) А и без бой, един разузнавач-десантчик (командир на ПРГ) -  нищо не казва  :laughing:  :grin:  :notify:

Значи си от нашта група, дето се вика...  :grin:

С Наско сте баш колеги. 

Освен това, картината и след фокусирането е по-гадна дори и от на Виден регистратора.

На Виден регистратора на тема картина може да му почешеш кайсиите. 

Май скоро не си отварял рс-та и периферия в средния и ниския ценови клас или си забравил ужаса.

Интересно ми е принципно какво очаквате да видите за нещо струващо под 70 долара. Аз ли вепе много съм престъпнал...

Мда - доказано е шитсторм с много топъл силикон.....

Нещо диска?

На Виден регистратора на тема картина може да му почешеш кайсиите.

"Шегите" и "нападките" във форума станаха доста предвидими.

Amirite?

"Шегите" и "нападките" във форума станаха доста предвидими.

....от около 5 години насам.... Да го закриваме ли? 

/в тоя ред на мисли ти си сред най-топ-мега предвидимите/

Ся вече мога да си сипя една бира и да се отдам на лентяйстване, понеже денят ми придоби завършеност. Тролнах Виден, а той резко издемонстрира висша форма на мисирщина :))

К'во повече му трябва на човек?

Ся вече мога да си сипя една бира и да се отдам на лентяйстване, понеже денят ми придоби завършеност. Тролнах Виден, а той резко издемонстрира висша форма на мисирщина :))

К'во повече му трябва на МИСИР?

Свясна бира за начало.... 

Този китайския спрей трябва да ти кажа, че хич не е лош. Далеч не се пени, както са показали на картинка, но пък блеснаха нещата... 

В дълбок потрес съм...Някаква новобранка пуснала един вид оплакване срещу мен, че не си спазвам инструкциите за работа... 5 мин давах син екран, след това легнах на стола и се разхилих. Горкия. Има късмет, че след 3 седмици минавам в друг отдел.

В дълбок потрес съм...Някаква новобранка пуснала един вид оплакване срещу мен, че не си спазвам инструкциите за работа... 5 мин давах син екран, след това легнах на стола и се разхилих. Горкия. Има късмет, че след 3 седмици минавам в друг отдел.

Обясни й, че е по-лесно и здравословно да издуха "супервайзора", отколкото да топи колегите си.... 

Мъжко е, мъжко е. Тийм лидера го нахрани веднага. То тъпотията не е извинение. И лидълската бира е баси гадната. Добре, че беше само за тест.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...