Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

миии нека си представим някой... с някаква кола ... който някакси му е дошла идеята да я закрепи отвън тая камера ... и тоя някой ... някакси си кара с някаква скорост ... и някакси тая камера падне .... 

някакси ми дойде идеята да си взема тоя кейс да е в него ако тва горе някога го видя да става :D

иначе имам френдче зарибено по гмуркането (със шнорхелче) и викам за кво да си взема 30м или 40м при положение, че разликата е 3-4 долара за 60м .... 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз 70% от времето ще си снимам от джама на колата даже не във FullHD, през другото време ще си го вземаме с нас по разни разходки да се снима каквото има, някоя снимчица ако не си носим DSLR-а и т.н. та... не смятам да ставам профи или нещо. А и ако ми го свият/го загубя/го счупя ... не ми се ще да се гори със сериозни суми... дори само котарака в нас като го бутне 5-6 пъти от маса/шкаф и т.н. ...

Продължавайте да подценявате китайските стоки и си плащайте като попчета х3 х4 за същите неща, но с различна марка. Може и някой ден да ви дойде акъла, но се съмнявам...

Продължавайте да подценявате китайските стоки и си плащайте като попчета х3 х4 за същите неща, но с различна марка. Може и някой ден да ви дойде акъла, но се съмнявам...

GoPro-то е 1000лв. Доста повече от х3, х4 излиза.

Емии да има си недостатъци,но щом си решил да я купуваш ще проучиш за кво става въпрос.Най-малкото в андроидбг има 5 страници тема. В нея е описано всичко.От ъпдейтите, до слагането на файл с настройки в root папката. 

Аз що дискусията върви сякаш някой казва че гоПро не го бива. Аз поне не го казвам това. Просто не искам да давам парите за мерцедеса.

А и не си мисля, че тва е добро колкото Про-тата.

Защото коментирахме и цените. За каквото плащаш - това получаваш. Съгласен съм, че е предимство да можеш да си напишеш скриптовете.

Не съм сигурен, че GoPro-то е 10 пъти по-добро, както предлага и цената. Просто са пионери в областта. Първата камерка от тоя тип си беше тяхна.

За каквото плащаш - това получаваш.

Не е така. При гопро-то плащаш отгоре, защото е гопро. Не знам как е при новите модели, но аз имам една китайска камера SJcam M10, която я взех около Нова година за ~120 лева и я сравняват с gopro3 като конкурент. Айде сега виж каква е цената на gopro3 и после пак ще си говорим.

И пак казвам - гопро не е лоша марка и не правят лоши камери, но когато ми я предлагат на мега надута цена, могат да се хванат за пръстите. Същото важи за Apple, Samsung и всички други подобни.

Никой не ги подценява, ползвал съм камера Yi (на приятел), наистина е добре направена, за парите си е екстра щото за тия пари взимаш GoPro 2 втора ръка но айде стига глупости как е същото ама със завишена цена.....картината на Yi сравнена с Hero 3/4 е доста по-зле, цветовете са по-кофти, изработката на камерата е доста по-зле, няма никви индикации снима ли не снима ли, кога почва да снима и т.н. трябва се правиш на хакер за да си я флашваш, да и оправяш фокуса (нещо което на мен примерно не ми се занимава да правя и защо по дяволите излиза от завода с кофти фокус?) 

Просто има недостатъци и анонса и навсякъде из нета като “gopro killer” е пълен абсурд, но за тия пари е по-добрият вариант от hero втора ръка, но до там. 

ГоПро е ГоПро. Както и Мерцедес е Мерцедес, примерно.

:thumbs-up:

Всичко друго е самозалъгване как другите с гопро-та са балъци и са се прекарали като са платили за марка..... 

Няма смисъл да го спорим - бих си взел Ксиаоми, но само за да си експериментирам със скриптовете и за да не ми е жал, като я прееба. ГоПро бих си взел за "сериозни" изпълнения.

П.С. Дизела е за печки. Турбодизела си е къде-къде по-добре.

Турбо дизела е най-добре като смениш - интеркулер, турбо, маховик, демпфер, съединител, дюзи, запуши се катализатора и ако има вихрови клапи се счупят или трябва да се махат предварително. 

Приликата с реални лица и истории ... е факт - не са от форума хората ама си е тъжно... и пак продължават ехидно да питат колко пари съм давал за бензин ВСЕКИ път без пропуск като ме видят и винаги се успокояват с тва. Щото видиш са на*бали дявола с тяхнат мега икономична кола която е 4та употреба.

Как така 13 години нищо от това не успях да счупя, пък като гледам и няма и изгледи....  :shy:

Коста, вместо да философстваш, погледни моля те тоя хард дето ти го оставих днес. Ако се съживи поне да го изкопираме ще е повод за банкет. 

Ммм. Не. Днес трябваше да бръмкам с едно умряло "Клио", чист дизеляк. Както съм свикнал на турбо, умрях от съклет....Имах чувството, че даже тролеите и трамваите се изнасят по-бързо от мен на кръстовищата... А за икономии и прочие - да бе, да. Ебал съм ти и икономиите от кола на 15г. 

Как така 13 години нищо от това не успях да счупя, пък като гледам и няма и изгледи....  :shy:

Коста, вместо да философстваш, погледни моля те тоя хард дето ти го оставих днес. Ако се съживи поне да го изкопираме ще е повод за банкет. 

Чичо Видене ЧЕТИ... говоря не за коли които си купуваш лично ти новички... а разни "карани от баба германка, ходила само до поликлиниката и ЛИДЛ" за тия легенди ти говоря ... за разни курници от по 3хил лв ... налъскани, намазани и после рев... рев... рев... 

Ясно бре... Ти все пак виж харда, че в теб ми е сега надеждата....

===========================

Искам да ви кажа, че лееееко съм напрегнат след днешния, иначе лежерно започнал ден... ОТ 16.30 допреди малко двама ключари се бориха със шибаната ми брава, която днес реши да стане дроб... Принципно касова брава от този тип, днес след 15 години се отваря с поглед, даже си има инструмент. Нищо че е италианска. Та ако сте с подобна и ви оберат, но заварите вратата заключена - не е случайно. Заради инструмента е. Но да не се отклоняваме - близо 5 часа борба и ръчкане... Дотук 100 лева, за да си влзена вкъщи... Обявен съм за шампион в тая сфера - досега не са се мъчили толкоз. Сега утре обаче трябва да дам още къмто 500, за да имам брава...  :angry1  

Споменах ли, че съм ЛЕКО напрегнат? 

Споменах ли, че съм ЛЕКО напрегнат? 

Да ти пратим Мустафата, че да те олаби?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...