Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Мда, и на мен Windows Explorer редовно ми се рестартира.По няколко пъти.Та сега се мъча с Ubuntu да го усвоя ама сам не става :nugget:

Заеби Убунтото. Минт е много по - добре. Препоръчвам ти го.

Стефчо, объркал си държавата... След като се измъкнах от гетото нарено Ню Йорк се озовах обратно в цивилизацията в Канада. И дума не може да става за сравнение. Предполагам Чикаго ще е подобно на Ню Йорк.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Заеби Убунтото. Минт е много по - добре. Препоръчвам ти го.

Не знам и не мога да си обясня, защо се занимавате с реплики, вместо да изберете Debian? Никога няма да го разбера...

Какъв дебил трябва да си, за да се обадиш на колегите си и да ги псуваш, че нямаш нет, при положение, че си си изключил wi-fi картата?(риторичен въпрос).

Къде го видя това, че аз съм го пропуснал?

В сайта който ти пратих ги има всичките неща. Другата седмица ще си поръчвам и вчера съм ги сметнал точно тия аксесоари и камерата колко излизат.

Ами само да пристигне, даже имам и нещо интересно за снимане. Ще ти пиша и на ЛС като дойде и го тествам.

Не знам и не мога да си обясня, защо се занимавате с реплики, вместо да изберете Debian? Никога няма да го разбера...

Доста по-user friendly e. С много по-малко глупости се занимаваш. А като ровя по цял ден сървъри, предпочитам десктопа ми да работи с по-малко дертове.

Ubuntu и Mint (което реално е базирано на убунту) са деривати на Debian, направени с цел да са по-лесни за работа на крайния потребител. Говорех, че ментата е доста приятна и лесна за работа.

В сайта който ти пратих ги има всичките неща. Другата седмица ще си поръчвам и вчера съм ги сметнал точно тия аксесоари и камерата колко излизат.

Ок и аз ще чакам,че мисля да си взимам за рд-то през ноември ;) 

Доста по-user friendly e. С много по-малко глупости се занимаваш. А като ровя по цял ден сървъри, предпочитам десктопа ми да работи с по-малко дертове.

Инсталирай си Windows на десктопа...

единственото общо м/у xiaomi-то и gopro-то е че и двете са екшън камерки, но за парите си е доста добър вариант, реално hero 3 си е почти на цената която излезе без много аксесоари, да не говорим за hero 3/4/+ black. 

Mi-то на тая цена се справя по моите представи задоволитено, но фокусира доста по-зле от про-тата. 

Бих избрал GoPro като цяло, просто са най-доброто а дам ли толкова лев за такава машинка 100% няма да я сменям доста години. 

фокуса фабрично е куц :) трябва да се отвори камерата и да се настрои.

Велико! Ебаси боклука е това. Купуваш нова камера, която естествено работи ама куцо и за да стане трябва да я отваряш да я бъзикаш... аз подобни неща ги засилвам в коша от раз

който няма пари ... гълта :D / преглъща

претенциите идват с качеството, а то доста често е обвързано с пари

утре по обяд ще си я поръчвам ако някой няма по-добро хрумване - нз SJ400 ... ама SJ5000 няма да е в тия цени.

След тва си пишеш софтуеър и си праиш интерфейс, р'ийш ли и става ТОП!  :laughing:

Да и ако не работи като хората - то е щото ти не си го конфигурирал добре. Малко като някои линукси навремето... иначе Минт верно добре работи и то още с инсталирането си му тръгва всичко.

Велико! Ебаси боклука е това. Купуваш нова камера, която естествено работи ама куцо и за да стане трябва да я отваряш да я бъзикаш... аз подобни неща ги засилвам в коша от раз

Велико е да :) Но пък и айфон се прави в китай така,че се вгъз.

Отиде вече ... дейба и сайта, поръчах още 2 аксесоара :D 

Original XiaoMi Yi 

Practical Metal Material Camera Protective Frame with UV 37mm Filter Lens Kit 

Silicagel Protective Cover 

60M Diving External Backup Waterproof Cover Case 

1010mAh Li - ion Battery 

USB Dual Charger Fits for XiaoMi Yi 

3 Feet Suction Cup 

105 доларес ... дейба и китайците... ся чакане му е майката

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...