host Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 33 градуса в Плд си е хладно ... харабия нз кво ми пуфтят всички (ти си извинена заради бременността) ама тва лято си е хладно в Плд само 2-3 топли дни имаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Днес пак поредна катаклизмична ужасяваща буря се извила... Разбира се това е все така нормално и случайно.... Отсега бас, че догодина ще има по-силна... То щото народа никога не е виждал и затова нямаме думи като порой примерно. Това че някои хора не помнят е друга тема. Баси злетата.Още имат жълто около устата,а вече имат 2-3 татуса. Сетих се за лафа "обичам жени с татуировки - отдалече им личи, че обичат да правят неща, за които после съжаляват"... Имаше и един виц дето зайчето тичало и викало педерасиииии, спрели го и викали "абе зайо, бива ли да говориш такива неща, виж още мляко имаш по устата" а то изревало "не е млякоооо... педерасииииии" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 То щото народа никога не е виждал и затова нямаме думи като порой примерно. Това че някои хора не помнят е друга тема. Вероятно затова имаме и думи като невиждано и нечувано... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Ко ревете бе. Малко дъжд. Дори нормите още не си е изпълнил като хората. По-скоро мецайте срещу мамин Тотю. Мен ми е интересно как ще свърши сагата с Цариградско море. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Вероятно затова имаме и думи като невиждано и нечувано... Извади логика... Само че ако беше прав щяхме да имаме подобно на ескимостите 60 различни думи за "вали сняг" а ние нямаме. Но за порой имаме. Що ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Ко ревете бе. Малко дъжд. Дори нормите още не си е изпълнил като хората. По-скоро мецайте срещу мамин Тотю. Мен ми е интересно как ще свърши сагата с Цариградско море. Над 50 литра на кв.м. за няма 10 минути.... Теб да не ти се е изпарил акъла? Дори и да бяха чисти, шахтите няма как да поемат подобно чудо... И кафа с тоя Тотю за всичко като хор мисирки. Шахтите са работа на ВИК!!! Години наред разправям, че трябва да бъдат осъдени зверски тия боклуци! Извади логика... Само че ако беше прав щяхме да имаме подобно на ескимостите 60 различни думи за "вали сняг" а ние нямаме. Но за порой имаме. Що ли... Аз на тебе съм ти казал, че главата ти е толкоз дълбоко в пясъка, че ще се усетиш, когато водата ти влезе през вратата. Дано никога не се случи, но много бих искал да ти видя погледа тогава и каква тъпанарска статия ще извадиш срещу поредната стихийна аномалия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 http://weather.bg/ Има и дежурен телефон, можеш да се допиташ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Да ти кажа честно, аз лично на български прогнози не вярвам... ================== Абе уж прясно инсталиран Вирус, а започна да ми прави изцепки. Редовно като щракна нейде по папки или икони десен бутон и скапаният Вирус експлорър увисва и блокира. Това нещо има ли някаква логична причина, лечение или да преисталирам дорде машината е празна? Че от това, което четох, май преинсталацията печели... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Ти откъде мислиш си вземат базите данни всичките приложения и прочие? От локалните метео-станции. Които за съжаление с годините стават все по-малко. Питай някой летец да ти обясни. И мисирестия мое да питаш, то тряя да ги чел тия работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 НЕ знам,но преди 5-6-10 години е имало по-брутални порои.А да и миналата година дето ни направи колите на гъз 100% беше по-брутален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Ти откъде мислиш си вземат базите данни всичките приложения и прочие? От локалните метео-станции. Които за съжаление с годините стават все по-малко. Питай някой летец да ти обясни. И мисирестия мое да питаш, то тряя да ги чел тия работи. То това няма лошо, но как ще обясниш разликите в прогнозите между две нашенски телевизии (и двете се оказват грешни), да не говорим с тези на ACCUWEATHER примерно, които са точни до минути? Ей това някак си не мога да го възприема и затова на наште НЕ вярвам. НЕ знам,но преди 5-6-10 години е имало по-брутални порои.А да и миналата година дето ни направи колите на гъз 100% беше по-брутален. Не, нямаше, бяха доста по-слаби, но пък за сметка на това чести в онази пролет. Ако това от миналия ден зачести, не ми се мисли. А миналата година падна град, което пък е друг вид аномалия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Абе уж прясно инсталиран Вирус, а започна да ми прави изцепки. Редовно като щракна нейде по папки или икони десен бутон и скапаният Вирус експлорър увисва и блокира. Това нещо има ли някаква логична причина, лечение или да преисталирам дорде машината е празна? Че от това, което четох, май преинсталацията печели... Мда, и на мен Windows Explorer редовно ми се рестартира.По няколко пъти.Та сега се мъча с Ubuntu да го усвоя ама сам не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 В дълбоко дълбок размисъл съм, какво ми трябва повече:настолна сериозна машина, GoPro или нов фотоапарат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Xiaomi Yi Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 В дълбоко дълбок размисъл съм, какво ми трябва повече:настолна сериозна машина, GoPro или нов фотоапарат... Избери това,което ще върши повече работа.А какква и колко работа ти си знаеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Начи...тва не е като хората...Като спреш да си търсиш работа и почват с офертите - ела тука, ние си търсим хора, много си ни нужен... Баси! Ред. Заеби тва Ксиаоми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Дисплей за колекция от бирени бутилки....Хмммммм.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Този пък на интересен ли се прави...какво ли П.С.Ако за втората категория можем да го разберем някак си то за първата категория... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Ми Танасе нз. Ксиаомито е малко ташак,че трябва да се правят едни работи,защото фабрично не излиза на фокус от завода.Та трябва да въртиш обектива,да фокусираш. Якото е че можеш да си правиш файлове на сд картата и вътре да слагаш настройките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Не ме кефи просто. GoPro си е доказано. Ред. Да не говорим, че си е една гола камера, без никакви кейсове и прочие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Аз на тебе съм ти казал, че главата ти е толкоз дълбоко в пясъка, че ще се усетиш, когато водата ти влезе през вратата. Дано никога не се случи, но много бих искал да ти видя погледа тогава и каква тъпанарска статия ще извадиш срещу поредната стихийна аномалия. Грешно предполагаш, че съм ЗА унищожаването на природата, което не е така. Само че глупостите за глобалното затопляне и края на света са друго нещо. Сорос както плюеше въглищата и тецовете на твърдо гориво видя ли каква я свърши? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 дискусия за и против продължението на вида гледам тука се завихрила... ще оставя това тука да го прочетете и да си помислите върху него... https://stallman.org/articles/children.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Не ме кефи просто. GoPro си е доказано. Ред. Да не говорим, че си е една гола камера, без никакви кейсове и прочие. 175лв : кейс устойчив на вода до 60м стойка 3 вендузи за кола (стъкло, калник квото ти е кеф) силиконов кейс УВ филтър силиконов кейс втора батерия ______________________ инак нямам нищо против GoPro доказано добро решение е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Къде го видя това, че аз съм го пропуснал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Абе уж прясно инсталиран Вирус, а започна да ми прави изцепки. Редовно като щракна нейде по папки или икони десен бутон и скапаният Вирус експлорър увисва и блокира. Това нещо има ли някаква логична причина, лечение или да преисталирам дорде машината е празна? Че от това, което четох, май преинсталацията печели... Моят днес два пъти ми крашва Chrome - дава някаква грешка в паметта и гърми Хрома. Вирус ли е, какво е, ама почва да ме дразни... Като се замисля от месец и половина, само проблеми с тея компютри. Преди с години - никакви, сега всяка седмица, изненада. Толкова преинсталации не съм правил през последните години, сумарно. Баси майката. 8.1 ли да сложа, 10 установихме, че на моя процесор не тръгва - що и той не знае, ама факт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.