Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

33 градуса в Плд си е хладно ... харабия ;) нз кво ми пуфтят всички (ти си извинена заради бременността) ама тва лято си е хладно в Плд само 2-3 топли дни имаше.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Днес пак поредна катаклизмична ужасяваща буря се извила... Разбира се това е все така нормално и случайно....  :laughing:

Отсега бас, че догодина ще има по-силна...  :grin:

То щото народа никога не е виждал и затова нямаме думи като порой примерно. Това че някои хора не помнят е друга тема.

Баси злетата.Още имат жълто около устата,а вече имат 2-3 татуса.

Сетих се за лафа "обичам жени с татуировки - отдалече им личи, че обичат да правят неща, за които после съжаляват"... Имаше и един виц дето зайчето тичало и викало педерасиииии, спрели го и викали "абе зайо, бива ли да говориш такива неща, виж още мляко имаш по устата" а то изревало "не е млякоооо... педерасииииии"

То щото народа никога не е виждал и затова нямаме думи като порой примерно. Това че някои хора не помнят е друга тема.

:Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:

Вероятно затова имаме и думи като невиждано и нечувано...   

Ко ревете бе. Малко дъжд. Дори нормите още не си е изпълнил като хората. По-скоро мецайте срещу мамин Тотю. Мен ми е интересно как ще свърши сагата с Цариградско море.

:Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:

Вероятно затова имаме и думи като невиждано и нечувано...   

:Facepalm:   :Facepalm:   :Facepalm:   :Facepalm:   :Facepalm:   :Facepalm:

Извади логика... Само че ако беше прав щяхме да имаме подобно на ескимостите 60 различни думи за "вали сняг" а ние нямаме. Но за порой имаме. Що ли...

Ко ревете бе. Малко дъжд. Дори нормите още не си е изпълнил като хората. По-скоро мецайте срещу мамин Тотю. Мен ми е интересно как ще свърши сагата с Цариградско море.

Над 50 литра на кв.м. за няма 10 минути.... Теб да не ти се е изпарил акъла? Дори и да бяха чисти, шахтите няма как да поемат подобно чудо... И кафа с тоя Тотю за всичко като хор мисирки. Шахтите са работа на ВИК!!! Години наред разправям, че трябва да бъдат осъдени зверски тия боклуци! 

:Facepalm:   :Facepalm:   :Facepalm:   :Facepalm:   :Facepalm:   :Facepalm:

Извади логика... Само че ако беше прав щяхме да имаме подобно на ескимостите 60 различни думи за "вали сняг" а ние нямаме. Но за порой имаме. Що ли...

Аз на тебе съм ти казал, че главата ти е толкоз дълбоко в пясъка, че ще се усетиш, когато водата ти влезе през вратата. Дано никога не се случи, но много бих искал да ти видя погледа тогава и каква тъпанарска статия ще извадиш срещу поредната стихийна аномалия. 

Да ти кажа честно, аз лично на български прогнози не вярвам...

==================

Абе уж прясно инсталиран Вирус, а започна да ми прави изцепки. Редовно като щракна нейде по папки или икони десен бутон и скапаният Вирус експлорър увисва и блокира. Това нещо има ли някаква логична причина, лечение или да преисталирам дорде машината е празна? Че от това, което четох, май преинсталацията печели...  

:laughing: 

Ти откъде мислиш си вземат базите данни всичките приложения и прочие? От локалните метео-станции. Които за съжаление с годините стават все по-малко. Питай някой летец да ти обясни. И мисирестия мое да питаш, то тряя да ги чел тия работи.

НЕ знам,но преди 5-6-10 години е имало по-брутални порои.А да и миналата година дето ни направи колите на гъз 100% беше по-брутален.

:laughing: 

Ти откъде мислиш си вземат базите данни всичките приложения и прочие? От локалните метео-станции. Които за съжаление с годините стават все по-малко. Питай някой летец да ти обясни. И мисирестия мое да питаш, то тряя да ги чел тия работи.

То това няма лошо, но как ще обясниш разликите в прогнозите между две нашенски телевизии (и двете се оказват грешни), да не говорим с тези на ACCUWEATHER примерно, които са точни до минути? Ей това някак си не мога да го възприема и затова на наште НЕ вярвам. 

НЕ знам,но преди 5-6-10 години е имало по-брутални порои.А да и миналата година дето ни направи колите на гъз 100% беше по-брутален.

Не, нямаше, бяха доста по-слаби, но пък за сметка на това чести в онази пролет. Ако това от миналия ден зачести, не ми се мисли. А миналата година падна град, което пък е друг вид аномалия. 

Абе уж прясно инсталиран Вирус, а започна да ми прави изцепки. Редовно като щракна нейде по папки или икони десен бутон и скапаният Вирус експлорър увисва и блокира. Това нещо има ли някаква логична причина, лечение или да преисталирам дорде машината е празна? Че от това, което четох, май преинсталацията печели...  

Мда, и на мен Windows Explorer редовно ми се рестартира.По няколко пъти.Та сега се мъча с Ubuntu да го усвоя ама сам не става :nugget:

В дълбоко дълбок размисъл съм, какво ми трябва повече:настолна сериозна машина, GoPro или нов фотоапарат...

В дълбоко дълбок размисъл съм, какво ми трябва повече:настолна сериозна машина, GoPro или нов фотоапарат...

Избери това,което ще върши повече работа.А какква и колко работа ти си знаеш.

Начи...тва не е като хората...Като спреш да си търсиш работа и почват с офертите - ела тука, ние си търсим хора, много си ни нужен... Баси!

Ред. Заеби тва Ксиаоми.

Този пък на интересен ли се прави...какво ли :thumbsdown: :Facepalm:

577564.jpg

П.С.Ако за втората категория можем да го разберем някак си то за първата категория...

Ми Танасе нз. Ксиаомито е малко ташак,че трябва да се правят едни работи,защото фабрично не излиза на фокус от завода.Та трябва да въртиш обектива,да фокусираш.

Якото е че можеш да си правиш файлове на сд картата и вътре да слагаш настройките :) 

Не ме кефи просто. GoPro си е доказано. 

Ред. Да не говорим, че си е една гола камера, без никакви кейсове и прочие.

Аз на тебе съм ти казал, че главата ти е толкоз дълбоко в пясъка, че ще се усетиш, когато водата ти влезе през вратата. Дано никога не се случи, но много бих искал да ти видя погледа тогава и каква тъпанарска статия ще извадиш срещу поредната стихийна аномалия. 

Грешно предполагаш, че съм ЗА унищожаването на природата, което не е така. Само че глупостите за глобалното затопляне и края на света са друго нещо. 

Сорос както плюеше въглищата и тецовете на твърдо гориво видя ли каква я свърши? 

Не ме кефи просто. GoPro си е доказано. 

Ред. Да не говорим, че си е една гола камера, без никакви кейсове и прочие.

175лв :

кейс устойчив на вода до 60м

стойка 3 вендузи за кола (стъкло, калник квото ти е кеф) 

силиконов кейс

УВ филтър

силиконов кейс 

втора батерия

инак нямам нищо против GoPro доказано добро решение е

Моят днес два пъти ми крашва Chrome - дава някаква грешка в паметта и гърми Хрома. Вирус ли е, какво е, ама почва да ме дразни... Като се замисля от месец и половина, само проблеми с тея компютри. Преди с години - никакви, сега всяка седмица, изненада. Толкова преинсталации не съм правил през последните години, сумарно. Баси майката. 8.1 ли да сложа, 10 установихме, че на моя процесор не тръгва - що и той не знае, ама факт.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...