Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

tullamore dew не бях надувал тая отрова от доста време :D  

АА да повече няма да пия през седмицата :D Било то и четвъртък.

След няколко дена ще ти пиша от къде и как да си поръчваш по - евтини и по - хубави неща.

Благодаря предварително :)

То варианти има 100 %, ама като иска човек всичко да го види на живо, а и да го вземе веднага, така се получава.

Нали децата са смисълът на живота, ще плащаш и ще пееш от сърце :)

Имаш ли деца?

Влизал ли си в детски магазин?

Би ли се разорил (буквално), ако нещо можеш да го намериш примерно друга марка или в друг магазин, на по-сносна цена?

Тва, Галя, е щото нямаш опит. Дебни в Теско кво се предлага, има много сносни неща.

Тва, Галя, е щото нямаш опит. Дебни в Теско кво се предлага, има много сносни неща.

Теско в Пловдив....?

То изобщо има ли го този английски Лидл в България?

Не бе, хора. Аз че ще вляза в час, ще вляза, че ще намеря сносни марки, магазини, цени и хитринки, ще намеря, ама Борис каква я изцепи...

Чудя се защо такъв негативен коментар...

Да не би да е против имането на деца по презумпция?!

Стана ми любопитно.

Защо да е негативен? По-скоро шеговит. Все едно плащаш за хоби, няма място за оплаквания. Освен ако това по-горе не е било оплакване, а възклицание.

Колкото до децата, против съм лично за себе си, вие раждайте, колкото си искате :)

Чудя се защо такъв негативен коментар...

Стана ми любопитно.

Кое му е негативното?

Стана ми любопитно.

Кво ще джапваш. НСХ :D

Водка с кранбери, един от последните хубави дни е и не ми се иска да го изкарам в работа. Моето е болестно състояние и за 100 бона на ден не искам да бачкам :D :D. Oт биченето на айляк по-хубаво на тоя свят няма....може би тройка с Лима и Шерцингер :D

Стана ми любопитно.

Доколкото помня той мрази децата. Както е против имането им, така е й против обикалянето на деца около него. :)

Нали децата са смисълът на живота, ще плащаш и ще пееш от сърце :)

Това ако е плащане, задраве му кажи... Това е само малка капка в безбрежното море... Най-весело става като трябва да платим колежа и университета.... 

Да джапна или да не джапна :D :D

Джапни, батьовата. Ей сега и аз ще джапна Беленькая

Това ако е плащане, задраве му кажи... Това е само малка капка в безбрежното море... Най-весело става като трябва да платим колежа и университета....

В момента се пека на този огън, ама ще дойде и вашта. :lol:

Повече няма да пия!

И правилно - водата не става за пиене. :sick:

Тя е идвала вече покрай брат ми  :laughing:

Тя едно че водата не става за пиене, но и Беленькая върви бетер вода, та след малко ще взема да се озъртам...  :shy:

Защо да е негативен? По-скоро шеговит. Все едно плащаш за хоби, няма място за оплаквания. Освен ако това по-горе не е било оплакване, а възклицание.

Колкото до децата, против съм лично за себе си, вие раждайте, колкото си искате :)

Личи си, че си против. Хоби, викаш... Странно сравнение.

Кое му е негативното?

Стана ми любопитно.

По-скоро саркастичен исках да кажа. Един вид всички сме в заблуда, че децата са важни и нямаме право на мнение за цените, защото сами сме си го причинили. Все едно свеждаш детето до неодушевен предмет и казваш: Ами като искаш да караш кола, ще сипваш бензин, не, ами ушите ще ти плющят. И не можеш да мрънкаш за цената.

А и да не се приема за мрънкане, а за мисли в главата ми. Не съм бъркала темата с 'Да се оплачем'.

Доколкото помня той мрази децата. Както е против имането им, така е й против обикалянето на деца около него. :)

Ясно, ясно.

Сигурно. То е ясно, че сега се започва и тепърва ще видим финансов зор. Ама здрави да сме и дупе да ни е яко да работим.

Е, сега да измрънкам, че щу гладене изгладих тия месеци, 100 % цял живот не съм гладила толкова. А хем с Жоро не сме ходили неизгладени.

Нека де, малко хлад, че се издушихме това лято с тая жега и адска мор. Само аз ли се кефя на въздуха?

Харесва ми прохладата, макар дъждът да докара доста щети, че и жертви, които не омаловажавам по никакъв начин.

И да видиш още от утре как ще стане пак 32-33 градуса. Така си мисля, за жалост :(

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...