DON_CHEFO Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Водка малко. Не бях надувам бая месеци тая отрова Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 tullamore dew не бях надувал тая отрова от доста време АА да повече няма да пия през седмицата Било то и четвъртък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Отдавна не бях зяпвал (буквално) от удивление Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Чефо, по-здрав Баси вчера се почувствах дърт. С някви 17-18 годишни пишлемета Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 След няколко дена ще ти пиша от къде и как да си поръчваш по - евтини и по - хубави неща.Благодаря предварително То варианти има 100 %, ама като иска човек всичко да го види на живо, а и да го вземе веднага, така се получава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Нали децата са смисълът на живота, ще плащаш и ще пееш от сърце Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Баси злетата.Още имат жълто около устата,а вече имат 2-3 татуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Нали децата са смисълът на живота, ще плащаш и ще пееш от сърце Имаш ли деца? Влизал ли си в детски магазин? Би ли се разорил (буквално), ако нещо можеш да го намериш примерно друга марка или в друг магазин, на по-сносна цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Тва, Галя, е щото нямаш опит. Дебни в Теско кво се предлага, има много сносни неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Тва, Галя, е щото нямаш опит. Дебни в Теско кво се предлага, има много сносни неща. Теско в Пловдив....? То изобщо има ли го този английски Лидл в България? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Не бе, хора. Аз че ще вляза в час, ще вляза, че ще намеря сносни марки, магазини, цени и хитринки, ще намеря, ама Борис каква я изцепи... Чудя се защо такъв негативен коментар... Да не би да е против имането на деца по презумпция?! Стана ми любопитно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Я прочети пак какво е написал...внимателно тоя път Да джапна или да не джапна :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Защо да е негативен? По-скоро шеговит. Все едно плащаш за хоби, няма място за оплаквания. Освен ако това по-горе не е било оплакване, а възклицание. Колкото до децата, против съм лично за себе си, вие раждайте, колкото си искате Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Я прочети пак какво е написал...внимателно тоя път Да джапна или да не джапна :D Кво ще джапваш. НСХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Чудя се защо такъв негативен коментар... Да не би да е против имането на деца по презумпция?! Стана ми любопитно. Кое му е негативното? Стана ми любопитно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Кво ще джапваш. НСХ Водка с кранбери, един от последните хубави дни е и не ми се иска да го изкарам в работа. Моето е болестно състояние и за 100 бона на ден не искам да бачкам :D. Oт биченето на айляк по-хубаво на тоя свят няма....може би тройка с Лима и Шерцингер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Да не би да е против имането на деца по презумпция?! Стана ми любопитно. Доколкото помня той мрази децата. Както е против имането им, така е й против обикалянето на деца около него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Нали децата са смисълът на живота, ще плащаш и ще пееш от сърце Това ако е плащане, задраве му кажи... Това е само малка капка в безбрежното море... Най-весело става като трябва да платим колежа и университета.... Да джапна или да не джапна :D Джапни, батьовата. Ей сега и аз ще джапна Беленькая Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Повече няма да пия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Това ако е плащане, задраве му кажи... Това е само малка капка в безбрежното море... Най-весело става като трябва да платим колежа и университета.... В момента се пека на този огън, ама ще дойде и вашта. Повече няма да пия! И правилно - водата не става за пиене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Тя е идвала вече покрай брат ми Тя едно че водата не става за пиене, но и Беленькая върви бетер вода, та след малко ще взема да се озъртам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Повече няма да пия! И аз все тва викам,но не се получава... Мани ми и на работа трябваше да ходя Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Защо да е негативен? По-скоро шеговит. Все едно плащаш за хоби, няма място за оплаквания. Освен ако това по-горе не е било оплакване, а възклицание. Колкото до децата, против съм лично за себе си, вие раждайте, колкото си искате Личи си, че си против. Хоби, викаш... Странно сравнение. Кое му е негативното? Стана ми любопитно. По-скоро саркастичен исках да кажа. Един вид всички сме в заблуда, че децата са важни и нямаме право на мнение за цените, защото сами сме си го причинили. Все едно свеждаш детето до неодушевен предмет и казваш: Ами като искаш да караш кола, ще сипваш бензин, не, ами ушите ще ти плющят. И не можеш да мрънкаш за цената.А и да не се приема за мрънкане, а за мисли в главата ми. Не съм бъркала темата с 'Да се оплачем'. Доколкото помня той мрази децата. Както е против имането им, така е й против обикалянето на деца около него. Ясно, ясно. Това ако е плащане, задраве му кажи... Това е само малка капка в безбрежното море... Най-весело става като трябва да платим колежа и университета.... Сигурно. То е ясно, че сега се започва и тепърва ще видим финансов зор. Ама здрави да сме и дупе да ни е яко да работим. Е, сега да измрънкам, че щу гладене изгладих тия месеци, 100 % цял живот не съм гладила толкова. А хем с Жоро не сме ходили неизгладени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Тоя дъжд ... от де се взима ве ... ебахти... дойдох от морето... заварвам езера :D само да не се издавим Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Нека де, малко хлад, че се издушихме това лято с тая жега и адска мор. Само аз ли се кефя на въздуха? Харесва ми прохладата, макар дъждът да докара доста щети, че и жертви, които не омаловажавам по никакъв начин. И да видиш още от утре как ще стане пак 32-33 градуса. Така си мисля, за жалост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.