Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Търся си fat burner и незнайно как попаднах на сайта на BioGame - българска компания.. Преди време съм сърбал някакви протеини техни, но не бях очарован. Някой скоро да им е ползвал продуктите?

Аз съм ползвал Биобетик, но не беше продължително - една-две опаковки, че бях бая натоварен. Нямам особени впечатления, Сардженор ми се видя по-читав.

Да си призная - скептичен съм малко, защото цените са над 2 пъти по-ниски от тези на Amix примерно. А Amix съм ползвал (само фет бърнера) и бях останал доволен.

Търся си fat burner и незнайно как попаднах на сайта на BioGame - българска компания.. Преди време съм сърбал някакви протеини техни, но не бях очарован. Някой скоро да им е ползвал продуктите?

Пълен кенеф са, както и Нутрим, както и всичко, което се произвежда или пакетира тук от добавките. Аз лично ползвам само няколко марки и се старая да не се отклонявам от тях :) Термогенен или липотропен бърнер искаш?

Вече поръчах липотропен, че термогенният малко ме притеснява заради повишението на телесната температура (при мен голямото повишение не ми действа добре), като го комбинирах с течен L-carnitine+chromium 1500mg. Та, ще видим, като дойдат :)

П.п. Някой да ми е виждал главата?

Моята липса е от седмица... Нямам никакво понятие и аз... Само знам, че на брат ми сватбата вече свърши....  :laughing:

Да похарчиш 1500 лв. за бебешки неща, за 2 ч., още по-безценно :)

Хахаа, ясно. Ама Ангелчо да не мрънка. Затова споделих.

Направо ме кефи как чорапки за бебе струват колкото два чифта сносни чорапи за голям човек.

Същата раабота миналата година за сватбата. Като кажеш, че нещо търсиш конкретно за сватба, и цената се утроява. Ей така, за шоуто.

Малиии, к'ъв дъжд се изля... На Сточна гара не се виждаха тротарите, беше ад. И въпреки всичко, нямаше големи тапи преди Тунела. Ама там каква имаше... Трябваше да карам в насрещното на Мария Луиза с още 4-5 коли, защото нямаше минаване. И след 10мин. всичко спря, водата почти се отече, останаха доста клони и дърве :grin:  :grin:  :grin:

Във входа беше като Ниагарският водопад. Дева и майсторите им дева.Всички анадолски м@нафи да ги навестят. 1 час докато почистим водата от входа, още час за паркинга отпред, защото другите малоумници, като го асфалтираха, направиха наклона да е в единия ъгъл.. и всичката вода се събира там, вместо да го направят да се оттича към улицата. Изобщо.. ..

Малиии, к'ъв дъжд се изля... На Сточна гара не се виждаха тротарите, беше ад. И въпреки всичко, нямаше големи тапи преди Тунела. Ама там каква имаше... Трябваше да карам в насрещното на Мария Луиза с още 4-5 коли, защото нямаше минаване. И след 10мин. всичко спря, водата почти се отече, останаха доста клони и дърве :grin:  :grin:  :grin:

Да им еба майката нещастна и некадърна на всички които отговарят за почистването на шахтите - час и петдесет минути от Брезовко шосе до Кичука. От Метро до Ескалибур само беше към 40 минути минаването и има закъсали коли заради високата вода...

Днес пак поредна катаклизмична ужасяваща буря се извила... Разбира се това е все така нормално и случайно....  :laughing:

Отсега бас, че догодина ще има по-силна...  :grin:

Да ти падне мазилка в аспиратора и да ти разбие въздушната турбина - безценно :)

Да ти се запали скарата, и двата мотора на аспиратора да потекат в/у нея - безценно  :laughing1:

И хоп в контейнера  :D

Да им еба майката нещастна и некадърна на всички които отговарят за почистването на шахтите - час и петдесет минути от Брезовко шосе до Кичука. От Метро до Ескалибур само беше към 40 минути минаването и има закъсали коли заради високата вода...

Фирма Сиенит, срещу 10лв. на шахта...

Да похарчиш 1500 лв. за бебешки неща, за 2 ч., още по-безценно :)

След няколко дена ще ти пиша от къде и как да си поръчваш по - евтини и по - хубави неща.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...