Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Нека да позная-фирмата ти работи нещо от IT сферата.

Мда.

Точно щях да напиша, че не знам дали това ще е възможно с фирма, която има по-голямо търкане с държавата.

Мм да :D

Малиииийййй тази е природен талант :)

Аз викам повече такива работодатели да има.Преобладаващите БГ фирми си остават ПЪЛЕН РЕЗИЛ.

Ми има. И аз съм измежду тях.

Нека да позная-фирмата ти работи нещо от IT сферата.

Е да... тук позна... :)

(в смисъл и за нас важи също)

IT сферата се развива, защото е най-малко зависима от държавата и вътрешния пазар, който е много равномерно разпределен между Репата, Картофа, Тиквата и останали от този тип бизнесмени...

Металообработването също нараства с доста бързи темпове, машиностроенето и то.

IT сферата се развива, защото е най-малко зависима от държавата и вътрешния пазар, който е много равномерно разпределен между Репата, Картофа, Тиквата и останали от този тип бизнесмени...

Именно. Защото не са измислили все още как да го регулират и да дават лицензи при откриване на офис на такава фирма.

Аз какво говоря от доста време - където държавата се меси най-малко там положението е най-добре.

Повярвай ми-поне аз не бих го гледал зървайки тез двамата убавци.Пълна гротеска.Дано поне не си загубил много време в търсене на най-точния клип за твоята тезичка.

Младене, ти що не казваш. че си танкист бре?!?!?  :laughing:

А, регестрирах се, ама нещо не можах (не ми остана време да поразгледам по-подробно как се играе) и даже днес махнах играта, то трябва да имаш свободно време да цъкаш там.

Edit: А пък и люка е твърде малък за мен  :lol:

А, регестрирах се, ама нещо не можах (не ми остана време да поразгледам по-подробно как се играе) и даже днес махнах играта, то трябва да имаш свободно време да цъкаш там.

Edit: А пък и люка е твърде малък за мен  :lol:

Не ти и трябва, щот кимафството води до прогресивно измисирясване!

П.п. Нали знаеш... Глава проста между два лоста.

Не ти и трябва, щот кимафството води до прогресивно измисирясване!

П.п. Нали знаеш... Глава проста между два лоста.

:rofl:  :lol:  :rofl:  :lol:

Ще сменям сегмента... Заминавам в техническия отдел, поне повече развитие има...

Пак там ? Нали щеше да ходиш струг с ЦПУ да работиш ? 

Аркутино фемили ресорт е пълна дупка...Не знам изобщо как е 4 звезди.Храната беше по-зле от в студентски стол...

Не виждам какво ми пречи да ходя да работя и с ЦПУ. И не струг, а нишкова ерозийна, по-натам и обемна ерозия. Просто условията не ме устройват. 

Аркутино фемили ресорт е пълна дупка...Не знам изобщо как е 4 звезди.Храната беше по-зле от в студентски стол...

Изненадан си? Я сравни сега с цените на примерно Марина Бийч или Палас и си направи изводите сам :)

Нз къде е Аркутино ама в Равда е по-евтино от Плд... Turn off this option! Lenovo A5500-H Turn off this option!

Ъхъм..., и е същата помийна яма като С.Б..... Истината е много по-на юг, дечица....

Изненадан си? Я сравни сега с цените на примерно Марина Бийч или Палас и си направи изводите сам :)

Не съм ги плащал аз тия пари.Бяхме за 3 дена на тиймбилдинг. За сега в еврейската фирма нещата са ок :)

http://www.marica.bg/%D0%B2%D0%B5%D1%89%D0%B0%D1%8F%D1%82-%D1%83%D0%B6%D0%B0%D1%81%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D1%89%D0%B0-%D0%B7%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D1%81-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B5-%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%BE-news457606.html

Мани мани... едно време като имаше такива зими просто го наричахме "зима" и нямаше нищо ненормално при половин метър сняг, а сега "леле глобалното затопляне/захлаждане/ебешлимумамата-какво-е-там е виновно..... ААА НАСТЪПВА КРАЯ НА СВЕТААААА АААА" и т.н. А като съм бил 1ви клас баба ми е ходела пред мен до училище за да ми прави пъртенка та да мина, защото над снега само шапката ми се е виждала. Това 80та година. Но тогава нещата си бяха у ред щото нямаше идиоти да квичат колко е зле положението и как аха-аха ще ритнем менчето...

ПС: И от подземните ядрени опити се оказа че е имало полза - докато са ги правили големите опустошителни земетресения са били намалели многократно...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...