alchemy Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Бих добавил, и дано се множат фирмите, генериращи БВП чрез производство на стоки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Нека да позная-фирмата ти работи нещо от IT сферата. Мда. Точно щях да напиша, че не знам дали това ще е възможно с фирма, която има по-голямо търкане с държавата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Мм да Малиииийййй тази е природен талант Аз викам повече такива работодатели да има.Преобладаващите БГ фирми си остават ПЪЛЕН РЕЗИЛ. Ми има. И аз съм измежду тях. Нека да позная-фирмата ти работи нещо от IT сферата. Е да... тук позна... (в смисъл и за нас важи също) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 IT сферата се развива, защото е най-малко зависима от държавата и вътрешния пазар, който е много равномерно разпределен между Репата, Картофа, Тиквата и останали от този тип бизнесмени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Металообработването също нараства с доста бързи темпове, машиностроенето и то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 IT сферата се развива, защото е най-малко зависима от държавата и вътрешния пазар, който е много равномерно разпределен между Репата, Картофа, Тиквата и останали от този тип бизнесмени... Именно. Защото не са измислили все още как да го регулират и да дават лицензи при откриване на офис на такава фирма. Аз какво говоря от доста време - където държавата се меси най-малко там положението е най-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 безспорен факт. пс Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Повярвай ми-поне аз не бих го гледал зървайки тез двамата убавци.Пълна гротеска.Дано поне не си загубил много време в търсене на най-точния клип за твоята тезичка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 galaxy, от едно прочуто време насам злобата те гъбарка Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 straight outta Compton Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Младене, ти що не казваш. че си танкист бре?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Ебаси, как ме мързи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Младене, ти що не казваш. че си танкист бре?!?!? А, регестрирах се, ама нещо не можах (не ми остана време да поразгледам по-подробно как се играе) и даже днес махнах играта, то трябва да имаш свободно време да цъкаш там. Edit: А пък и люка е твърде малък за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 А, регестрирах се, ама нещо не можах (не ми остана време да поразгледам по-подробно как се играе) и даже днес махнах играта, то трябва да имаш свободно време да цъкаш там. Edit: А пък и люка е твърде малък за мен Не ти и трябва, щот кимафството води до прогресивно измисирясване! П.п. Нали знаеш... Глава проста между два лоста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Не ти и трябва, щот кимафството води до прогресивно измисирясване! П.п. Нали знаеш... Глава проста между два лоста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Ще сменям сегмента... Заминавам в техническия отдел, поне повече развитие има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Пак там ? Нали щеше да ходиш струг с ЦПУ да работиш ? Аркутино фемили ресорт е пълна дупка...Не знам изобщо как е 4 звезди.Храната беше по-зле от в студентски стол... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Не виждам какво ми пречи да ходя да работя и с ЦПУ. И не струг, а нишкова ерозийна, по-натам и обемна ерозия. Просто условията не ме устройват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Аркутино фемили ресорт е пълна дупка...Не знам изобщо как е 4 звезди.Храната беше по-зле от в студентски стол... Изненадан си? Я сравни сега с цените на примерно Марина Бийч или Палас и си направи изводите сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Нз къде е Аркутино ама в Равда е по-евтино от Плд... Turn off this option! Lenovo A5500-H Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Нз къде е Аркутино ама в Равда е по-евтино от Плд... Turn off this option! Lenovo A5500-H Turn off this option! Ъхъм..., и е същата помийна яма като С.Б..... Истината е много по-на юг, дечица.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Изненадан си? Я сравни сега с цените на примерно Марина Бийч или Палас и си направи изводите сам Не съм ги плащал аз тия пари.Бяхме за 3 дена на тиймбилдинг. За сега в еврейската фирма нещата са ок http://www.marica.bg/%D0%B2%D0%B5%D1%89%D0%B0%D1%8F%D1%82-%D1%83%D0%B6%D0%B0%D1%81%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D1%89%D0%B0-%D0%B7%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D1%81-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B5-%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%BE-news457606.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 http://www.marica.bg/вещаят-ужасяваща-зима-у-нас-трябва-да-е-топло-news457606.html Мани мани... едно време като имаше такива зими просто го наричахме "зима" и нямаше нищо ненормално при половин метър сняг, а сега "леле глобалното затопляне/захлаждане/ебешлимумамата-какво-е-там е виновно..... ААА НАСТЪПВА КРАЯ НА СВЕТААААА АААА" и т.н. А като съм бил 1ви клас баба ми е ходела пред мен до училище за да ми прави пъртенка та да мина, защото над снега само шапката ми се е виждала. Това 80та година. Но тогава нещата си бяха у ред щото нямаше идиоти да квичат колко е зле положението и как аха-аха ще ритнем менчето... ПС: И от подземните ядрени опити се оказа че е имало полза - докато са ги правили големите опустошителни земетресения са били намалели многократно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.