Mladenski Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Минава ми през главата, че ето това е геймърски СТОЛ . Видене дали ще става за World of Tanks там като те гръмнат и това чудо те лепи на павана Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Минава ми през главата, че ето това е геймърски СТОЛ . Видене дали ще става за World of Tanks там като те гръмнат и това чудо те лепи на павана Посибъл, посибъл, ако те праснат в оръжейния отсек си отлиташ направо.... Те и сега са го докарали отлично тоя ефект.... ======================= Кой нещо говореше за китайските САЙТОВЕ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Минава ми през главата, че ето това е геймърски СТОЛ . Видене дали ще става за World of Tanks там като те гръмнат и това чудо те лепи на павана Бахти тъпото...Поне скорости да включваше като хората пък той и тва не прави.... Аз ся разцъквам с logitech G27 Еми супер реално е Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Губи ли ти се някой лев на рФактор на Ф1 мод :-D:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Губи ли ти се някой лев на рФактор на Ф1 мод :-D:-D СТЕФЧО! СТЕФЧО! СТЕФЧО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Баси арната конска пастърма.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Еххх да имаше и по магазините такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Баси арната конска пастърма.... Каква? Домашна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 СТЕФЧО! СТЕФЧО! СТЕФЧО! Бая биех на времето. Във findthelimits.com последно още ми седяха времената. :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Губи ли ти се някой лев на рФактор на Ф1 мод :-D:-D Не щото нема излишни пари до края на годината Септември такса за унито... Ноември трябва данък на колата да плащам и ГО и макята си ебало.не знам къде отиват тия пари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Мда....след като ми го обясни простичко вече има смисъл..... Няма проблем. За това сме тук - да се подкрепяме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 То за т'ва ли хората с кухи глави са все толкова спокойни и уверени? Хахахаха очевидно Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Не щото нема излишни пари до края на годината Септември такса за унито... Ноември трябва данък на колата да плащам и ГО и макята си ебало.не знам къде отиват тия пари...С Г27 гранд туризмо 6 или форцата ще са убиец. Аз се мъча да играя с тия джойстици и не е никак гот нито пък интересно. Единствено тракшън контрола е пуснат, но и той не помага като подадеш газчицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Каква? Домашна? Домашна, домашна. По магазините има, ама почва от 50-60лв килото и не е качествена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Мм да Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Мм да Тази песен нещо много ме дразни, не знам защо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Има по-хубав трап ремикс. В канала на airwamusictv Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 По темата за Медрано за пореден път се убеждавам как някой може да говори откровени глупости супер убедено... Значи, като намериш един, който ги прави същите изпълнения, може да викнем Йовчев за съдия и да го наредим тоя до Медрано и да видим кой ги прави по-чисто, кой може да ги направи повече пъти, кой може да направи нещо, което другия не може да повтори. Това, че по някаква причина не го харесваш, не означава, че можеш да омаловажаваш труда му, още по-малко(както правилно отбеляза гадо) влиянието, което е оказал над сериозно количество хора. Затова и кросфита за мен е ок. Показва, че има много начини да си във форма. В онова подигравателно видео, не видях нищо, което да го омаловажава като активност. И във фитнеса съм виждал сериозни изцепки, във всеки спорт го има! Има ли хора замесени, има и малоумници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 По темата за Медрано за пореден път се убеждавам как някой може да говори откровени глупости супер убедено... Значи, като намериш един, който ги прави същите изпълнения, може да викнем Йовчев за съдия и да го наредим тоя до Медрано и да видим кой ги прави по-чисто, кой може да ги направи повече пъти, кой може да направи нещо, което другия не може да повтори. Това, че по някаква причина не го харесваш, не означава, че можеш да омаловажаваш труда му, още по-малко(както правилно отбеляза гадо) влиянието, което е оказал над сериозно количество хора. Затова и кросфита за мен е ок. Показва, че има много начини да си във форма. В онова подигравателно видео, не видях нищо, което да го омаловажава като активност. И във фитнеса съм виждал сериозни изцепки, във всеки спорт го има! Има ли хора замесени, има и малоумници. Ти на този Медрано нещата ли тренираш или фитнес, че толкова ги разбираш кой говори глупости? Както host-a каза всеки е свободен да си създава каквито иска идоли Медрано, Криско, Азис Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 След много отлагане си платих едни забравени от бога стари здравни осигуровки и след като се разплатих с почти всяка друга институция, за която може да се сетите, и теглих чертата, станах Али Ръза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 "Минава ми през главата" че днес моята женичка взе първа заплата на новата си работа, без някой лев 1000лв. чисто, това е 2.5 пъти повече от предишната на фурната за 4 дни по-малко работа, и на истински осигоровки. Да ми е жива и здрава, да ги харчи/М с удоволствие и да ръсте все повече. Белким след година две ми купи нова кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Браво на жена ти. Приятно харчене! Дано постигна някога нейния успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Аз викам повече такива работодатели да има.Преобладаващите БГ фирми си остават ПЪЛЕН РЕЗИЛ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Фирмата в която работя от 2010 година беше със 7 служители като започнах. На коледното парти тая година бяхме 60 човека, а май сега сме още повече. От 1 офис в началото, сега са наели 4. Само в Пловдив сме.Всичко в договорите си е по закон. С препоръки и познати може да си уреди някой единствено интервю, но не и работата. Та има нормални фирми и в БГ (Пловдив, защото в София има много такива като описаното от мен).Дано стават все повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Нека да позная-фирмата ти работи нещо от IT сферата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.