kotora Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Тоя е само на стрийт фитнес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Аз пак не разбрах... Последно, питаш или не питаш? Колкото до това какво е направил или постигнал, питай гугъл Лесно е. Колкото до уникалността... Я ми кажи кое му е уникалното на Йовчев (дебело подчертавам, че шапка му свалям на този човек) ? Първият ли е, единственият или най-добрият? Щот нали, даваш го за пример, та за това и приемам, че ти е някакъв аршин. П.п. Ти първи започна с глупостите, като се пробва да правиш нелепи сравнения. Примерно е единственият гимнастик участвал на шест олимпиади, има сребърен и три бронзови медала от там, има четири златни, пет сребърни, четири бронзови медала от световни първенства, един златен, шест сребърни и два бронзови от европейски първенства. Това са постижения и отличия които е постигнал този човек - доказал е че в някакъв момент е бил най-добър или сред най-добрите в даден спорт. Тоя освен да се люлее по лостовете и че бил тичал в гимназията никакво отличие или постижение не открих Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Тоя е само на стрийт фитнес. А аз съм само на бири и корема няма махане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Примерно е единственият гимнастик участвал на шест олимпиади, има сребърен и три бронзови медала от там, има четири златни, пет сребърни, четири бронзови медала от световни първенства, един златен, шест сребърни и два бронзови от европейски първенства. Това са постижения и отличия които е постигнал този човек - доказал е че в някакъв момент е бил най-добър или сред най-добрите в даден спорт. Тоя освен да се люлее по лостовете и че бил тичал в гимназията никакво отличие или постижение не открих Ам'... хуу. ПИчелиш! П.п. Друг път недей да изтъкваш, че имаш някакви наблюдения върху т.н. физически активности (бодибилдинг във всичките му форми, като самоцел). Щото някой (не от постоянното присъствие) ще вземе да се натъкне на сегашната ни дискусия и е твърде вероятно да отнесеш сериозен бъзик. От мен толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Ам'... хуу. ПИчелиш! П.п. Друг път недей да изтъкваш, че имаш някакви наблюдения върху т.н. физически активности (бодибилдинг във всичките му форми, като самоцел). Щото някой (не от постоянното присъствие) ще вземе да се натъкне на сегашната ни дискусия и е твърде вероятно да отнесеш сериозен бъзик. От мен толкова. Хах явно нямаш какво да кажеш в подкрепа на "уникалния" анонимник и пак си извърташ нещата ок. Предпочитам да чета какво имат да кажат имена като Симеон Панда, Юлисес дж.Р, Бен Пакулски, Бранч Уорън, Фил Хийт и такива подобни които са се състезавали и доказали срещу други хора, а не на лапетата в youtube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 http://www.dnevnik.bg/sport/2015/08/11/2588667_bojidar_antonov_podobri_rekorda_za_skorostno/ За него кажете нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Хах явно нямаш какво да кажеш в подкрепа на "уникалния" анонимник и пак си извърташ нещата ок. Предпочитам да чета какво имат да кажат имена като Симеон Панда, Юлисес дж.Р, Бен Пакулски, Бранч Уорън, Фил Хийт и такива подобни които са се състезавали и доказали срещу други хора, а не на лапетата в youtube Както казах - Пичелиш! Доволен? П.п. Танасе, де са му олимпийските титли, бе!?! И тоя е некъв анонимник, дет освен да търчи друго не прави. Заеби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Както казах - Пичелиш! Доволен? Ще спя спокойно тази вечИр Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Може го човека. Заебвам. Някой да го пребори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Както казах - Пичелиш! Доволен? П.п. Танасе, де са му олимпийските титли, бе!?! И тоя е некъв анонимник, дет освен да търчи друго не прави. Заеби. Хах пича олимпийски титли няма ама е подобрил рекорд пич! Сесш се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 NEO_DDT,това,че наричаш Франк Медрано така пренебрежително "анонимник" освен,че е невярно навярно търсиш съзнателно повод да го обидиш - него и хората оценяващи положително постиженията му.От там нататък каквото и да кажеш в този аспект няма да хване дикиш.Плюс това да омаловажаваш труда на човек си е висша форма на профанщина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 NEO_DDT,това,че наричаш Франк Медрано така пренебрежително "анонимник" освен,че е невярно навярно търсиш съзнателно повод да го обидиш - него и хората оценяващи положително постиженията му.От там нататък каквото и да кажеш в този аспект няма да хване дикиш.Плюс това да омаловажаваш труда на човек си е висша форма на профанщина. Профанщина е някой, който съм почти сигурен, че няма и 1/10 от тренировките и спорта през които съм минал аз, да се опитва да ме образова Никой от идолопоклонниците не успя да ми каже какво толкова го отличава този от хилядите други лостаджии, които просто не са youtube звезди! От това явно става ясно, че нито на теб, нито на другите им е ясно с какво толкова е специален този пич, освен че прави неща, които вие не можете. Ванчо Психара за две години тренировки прави левери с прехвърляне, което му било най-известното движение на този Франк. До няколко години сигурно ще може да прави и другите му неща... Е и?! И той ли ще е уникален и неповторим?(като спортист, че той иначе си е уникален и неповторим ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Ванчо психара и преди да се е мяткал по лостове пак е бил неповторим :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Я покажи какво е левер с прехвърляне,че ми стана интересно Па ако и снимаш и Психара как ги прави същите изпълнения като Медрано ще се съглася с тебе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Я покажи какво е левер с прехвърляне,че ми стана интересно Па ако и снимаш и Психара как ги прави същите изпълнения като Медрано ще се съглася с тебе. Ами левер с прехвърляне е нещо такова ама в едно контролирано движение без да се пуска до долу. Ето това имахме предвид и аз и zlobil като говорехме за дебилизма в кросфита. Ето ти примерно друг пич, който нямам представа кой е и прави уникални упражнения със собствено тяло въпреки, че си е доста добре сложен. Ето и малко незнайни лапета на някакво състезание, които сигурно могат да го сложат в малкия си джоб този "уникален идол" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Некой да отвори прозореца Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Некой да отвори прозореца Мда и моля псевдоразбирачите да излязат от там Закривай форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Ами левер с прехвърляне е нещо такова ама в едно контролирано движение без да се пуска до долу. Ето това имахме предвид и аз и zlobil като говорехме за дебилизма в кросфита. Ето ти примерно друг пич, който нямам представа кой е и прави уникални упражнения със собствено тяло въпреки, че си е доста добре сложен. Ето и малко незнайни лапета на някакво състезание, които сигурно могат да го сложат в малкия си джоб този "уникален идол" Евала и на тези момчета.Освен,че за N-ти път говориш колко ти е антипатичен Медрано друго не видях в поста Точно същите упражнения първо ги видях в изпълнение на Ф.Медрано преди години,а вероятно и много други хора.Така че такива изцепки кой кого слагал в джобчето си ги пази за други случаи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Все едно говоря със стената... Никой не ми е антипатичен, попитах около 100 пъти елементарен въпрос с какво е толкова уникален - никой не ми отговори Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Мда и моля псевдоразбирачите да излязат от там Закривай форума Дай личен пример и показвай пътя П.п. Мнооого ми се ще да те видим теб, щот нали..., като един изтъкнат разбирач да повториш поне четвърт от... как ги нарече..., а, да - мятанията по лоста на онзи анонимник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Все едно говоря със стената... Никой не ми е антипатичен, попитах около 100 пъти елементарен въпрос с какво е толкова уникален - никой не ми отговори Еми явно за теб уникален значи единствен.А не може ли множество от хора да притежават близки способности,които да ги правят уникални? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Ми...всъщност ддт-то е прав, идете до най-близките лостове има деца на по 15-16 години които ги правят половината му упражнения, единствено е успял да стане известен по няква причина. Никой не омаложава постиженията му (каквито и да са те освен прилично тяло) определено изисква доста труд и лишения. И как точно от крос-фит стигнахте до набирания и лостове ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Все едно говоря със стената... Нека ти, да усетиш и ти как е Няма само аз да се мъча Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Дай личен пример и показвай пътя П.п. Мнооого ми се ще да те видим теб, щот нали..., като един изтъкнат разбирач да повториш поне четвърт от... как ги нарече..., а, да - мятанията по лоста на онзи анонимник. Май ти от няма накъде, започна да сравняваш синия леген с жълтото корито. Моите спортове са главно фитнес и малко бойни изкуства, аз не съм лостаджия, че да му повтарям на този номерата! Обаче ако се разтърся със сигурност ще намеря някой, който ще може! Тогава какво печеля? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Ми...всъщност ддт-то е прав, идете до най-близките лостове има деца на по 15-16 години които ги правят половината му упражнения, единствено е успял да стане известен по няква причина. Никой не омаложава постиженията му (каквито и да са те освен прилично тяло) определено изисква доста труд и лишения. И как точно от крос-фит стигнахте до набирания и лостове ? То и аз това питах нейде по-нагоре, ама.... Стигна се пак до меренето на щангите и лостовете. Ама щото, нали, не, че се омаловажава това, което човекът е постигнал и това, което прави, нали... анонимник бил, та за това се захапах. Ама ако се опре до това, изтъкнатият ни шперц по фитнес да повтори поне четвърт от нещата дето ги прави анонимника, сигурен съм, че има да се врътка на лоста като фуска.... Май ти от няма накъде, започна да сравняваш синия леген с жълтото корито. Моите спортове са главно фитнес и малко бойни изкуства, аз не съм лостаджия, че да му повтарям на този номерата! Обаче ако се разтърся със сигурност ще намеря някой, който ще може! Тогава какво печеля?Вафла? Сериозно, върни се назад и виж кой се пробва да сравнява Йовчев и Медрано Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.