Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Значи Половината "елитни" квартали са на септични ями... Драгалевци,Симеоново. Сигурно всички сгради там са незаконни.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

..На тебе ти хареса тая Гърция...

Убийствен завършек на уикенд-а с приятели на прекрасно и чисто море,таверна на брега...страхотен залез...прясна ципура,октоподчета и Ouzo Plomari...да определено ми харесва B) Следващия уикенд пак сме там...

Няма как да са забранени септичните ями изобщо,това означава никакво ново строителство на места без канализация.Има фирми дето предлагат готови фабрични решения.Netrootbg сигурно говори за места с изградена канализация-там действително има забрана за нови такива.

В момента има системи, които направо ти вадят чиста вода от обратната, но почват от 5-6 хиляди лева и далеч не всеки може да си ги позволи... А иначе стотици фирми предлагат изграждане на ями. 

А тръгнеш да правиш септична яма където има канализация е меко казано тъпо...  :grin:

мда...като изкарам такъв пост виртуалната ми паца става с поне 2-3см по-голяма...... да кажем че познавам кросфитъри и съм присъствал и участвал в тренировка, просто така от любипитство дали пък не греша.... ти в качеството си на какъв тръгна да защитаваш каузата ? 

фитнеса също не е точно най-добрата физическа активност но поне няма безконтролно мятане на тяло в комбинация с тежести които не отговарят на физическата ти форма. 

пс : кОр и за веганите  :FU:

Нямаш такива знания, но някак си ги имаш... Адвокатстваш нежно, много нежно.... Ние си го казваме с пълна сила и не за да сме удовлетворени, просто сме абстрактно SANE

Хем ще си замълчиш, хем се изказваш 'компетентно'. Аз лично познати нямам, които да практикуват този вид 'спорт', но не е и нужно. Достатъчно е да видиш за какво иде реч. Преди време, когато ходих доста редовно на фитнес, различните дни  се тренираше различна мускулна група/групи, но не и всички наведнъж. Така нищо не правиш, освен да се покажеш колко си велик.. Повечето от тези, които практикуват кросфита, не са натрупали мускули от него да знаеш. Започнеш ли да претоварваш мускулите, ставите.. не те чака нищо добро. НИКАКЪВ протеин след тези кросфит тренировки не  е в състояние да ти помогне.

След като не си запознат, пробвай следното - 1 час отиди на фитнес и тренирай да речем гърди и гръб. След това почивай 1, 2 дни и отиди и направи 1 час кросфит.. да усетиш разликата :)

Еб.л съм ви дървените философи.мен нека ме тренира Деница Славова,та барем малко стана като този

11870759_1040757615986490_54978960735072

:) :lol: :FU:  

Ако някой го влече кросфита, за септември ще съм на село и за 4-5 дни тряя се опукат 5 кубика дърва, да се бутне една кочина, да се направи кенеф + септична яма и да се бетонира един двор. Елате да ви видя кви сте фитъри.

Немаш проблеми,съфорумнико.Само недей очаква да си вдигна задника безплатно ... :))

...и цената ще е доста солена  плюс спане,ядене и пиене съобразено с текущия ми хранителен режим в края на деня :lol:

Еб.л съм ви дървените философи.мен нека ме тренира Деница Славова,та барем малко стана като този

11870759_1040757615986490_54978960735072

:) :lol: :FU:  

Немаш проблеми,съфорумнико.Само недей очаква да си вдигна задника безплатно ... :))

...и цената ще е доста солена  плюс спане,ядене и пиене съобразено с текущия ми хранителен режим в края на деня :lol:

Този има уникално добро тяло... Познавам хора които никога не са тренирали и пак имат такова  :lol:

seriously.jpg

Ами тези ,които нямат този природна даденост кво да правят?!Очевидно ще трябва да се потрудят,за да стигнат желания резултат.

Ми...Не. Мога да ти кажа как - една по-тежка мотика, едно по-каменисто лозе, на баир, на припек. Без никога да си тренирал.

Еб.л съм ви дървените философи.мен нека ме тренира Деница Славова...

Деница е уникална машина.

Ами те трябва да си размърдат задника и да спрат да се тъпчат с каквото им падне! Като естествено тогава ще получиш някакви резултати (ако преди това си имал физическа активност клоняща към нула) и ще станеш поредния фен, който ще обяснява как кросфита е най-якото нещо и как е променило живота му....

Ами тези ,които нямат този природна даденост кво да правят?!Очевидно ще трябва да се потрудят,за да стигнат желания резултат.

Ми...Не. Мога да ти кажа как - една по-тежка мотика, едно по-каменисто лозе, на баир, на припек. Без никога да си тренирал.

Че прав е човека де - трябва да се потрудят. То копането е труд. Може и на пясък и вода (т.е. на бетоновъзел примерно)

Един познат (графичен дизайнер) изчатка леко и се хвана за 5-6 месеца като строител и се върна с подобно тяло и добър загар. Рецептата беше по цял ден носене на тухли, цимент и т.н. на открито, след това за по-евтино около 20км с някакво колело до квартирата... А преди да тръгне беше доста хилав.

Не е нужно да си скъсваш гъза от зор, за да изглеждаш прилично. Дори да ходиш само, пак стига. Но трябва да ходиш по много. Ако намалим солта и боклуците, които ядем, става работата.

Но изисква време, постоянство и воля. Което за някои хора е невъзможно.

Факт е, че за да има трайни резултати нещо, трябва да си го направиш начин на живот, а не да го спазваш 6 месеца, година, две...

И ДНК-то си казва своето, кой каквото да ми говори.

И един мърмот завива шоколада...

По тази логика всички които работят като докери би трябвало да са супер мега здрави и мускулести. Бил съм в подобна сфера доста години. Изобщо не е така.

И един мърмот завива шоколада...

По тази логика всички които работят като докери би трябвало да са супер мега здрави и мускулести. Бил съм в подобна сфера доста години. Изобщо не е така.

Естествено, че не е така! Правилният хранителен режим и сън са не по-малко важни от физическото натоварване

Това е така, но когато правиш едно и също натоварване по цял ден, това няма да ти направи физиката перфектна. Трябва си натоварване, възстановяване, добра почивка. Казвам, че изобщо не е правилен този пример с общите работници.

Деница е уникална машина.

Ами в такива случаи по-скоро възприемам хора като Деница като сериозни,интелигентни,мотивирани,целеустремени... Личности. :))

Ами в такива случаи по-скоро възприемам хора като Деница като сериозни,интелигентни,мотивирани,целеустремени... :))

На мен такива тренировки и поддържането на такава физика ми е малко прекалено.

В смисъл хубаво е човек да е стегнат, ама чак толкова...

Като постигнеш резултати и искаш още, и още, надъхваш се и не знаеш кога да спреш. Всеки си има идея за красиво. Ама моята не е за такива мегастегнати машини.

Видене, виж душицо таз работа с "глобалното затопляне" как се изплаща бате:

http://www.powerlineblog.com/archives/2015/08/global-warming-a-1-5-trillion-industry.php

"What is striking about the global warming industry is that its growth is driven more or less entirely by “policymaking,” i.e., government mandates and other policies. This is why “green” businesses contribute so lavishly to the political campaigns of politicians who drink the global warming Kool-aid."

После как няма да търсят под дърво и камък плашещи снимки да се чудят какво да изсмучат от пръстите си за да ти обяснят как сега трябва държавата да инвестира нам си колко милиарда в слънчеви панели и как после ти ще трябва да плащаш десеторно по-скъп ток, генериран от същите тези слънчеви панели щото е много модерно и спасява бели мечки по 3 на ден.

ПС: Има и истински учени, не като шарлатаните, начело в Bill Nye

http://thelibertarianrepublic.com/a-real-climate-scientist-demolishes-bill-nyes-global-warming-alarmism/

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...