host Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Все пак клиентите на тия машини не са случайни Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Все пак клиентите на тия машини не са случайниНевероятни са от гледна точка на здравината. За всичко е помислено в тях. Не са удобни обаче за ежедневна употреба. Много тежат и са супер груби. Даже можеш да се контузиш с тях. Да не говорим ако ги изпуснеш. Но все пак и не са за домашна употреба. По - стари модели се намират за доста ниски цени в ebay. Предвидени са и за работа на открито. Дисплейте са специални. Дори и при директна слънчева светлина да може да се вижда всичко. Изобщо много мога да говоря по темата за тези машинки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Галине, ето ти телефон като за тебе: http://www.catphones.com/en-gb/phones/s40-smartphone/ Приятно телефонче, което можеш да използваш дори и овъртян до ушите в лайна, както и във всякакви шибани условия Само дето никога до сега не съм давал илядо и кусур лева за слушалка..., и не мисля и да го правя. П.п. Всъщност, ако нещата с които съм се захванал в момента, вземат, че се случат. Може би до две години ще ми се наложи да се обзаведа с нещо такова. Както и между впрочем с лаптопче, от онези, дето върху тях могат да подскачат дундьовци като Иван и Ефрейтора Мисирков, гушнати в страстен фокстрот Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Баща ми се сдоби с cat s50.Каза,че го е мил с гъба на чешмата,че му се наложило да снима като се бил овъртял. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Да върна малко темата. Един от най сериозните парадокси на вселената: "Ако кросфитър има iPhone с кое ще почне да се фука първо?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Тъп въпрос! С това, че е веган. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Да върна малко темата. Един от най сериозните парадокси на вселената: "Ако кросфитър има iPhone с кое ще почне да се фука първо?" Тъп въпрос! С това, че е веган. Напръскан с бром и алуминий!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Да върна малко темата. Един от най сериозните парадокси на вселената: "Ако кросфитър има iPhone с кое ще почне да се фука първо?" Най-вероятно ще използва айфона за да създаде чутовен спам навсякъде където може колко е добър кросфита и как е променил живота му, на повечето кросфитъри историята почва с това как са били занемарени чички с бирени шкембета не можещи да качат 2 етажа без да се задъхат, минава през суууупер тежките първи тренировки в които всеки си мисли че едва ли не шЕ предаде богу дух ма няк’си преминават през тежкото изпитание на тежестите и завършват как тренировките с времето са станали по поносими но същевременно биреният корем го няма, качват по един небостъргач без проблеми и се чувстват супер здрави, енергични и бла бла бла кросфита е уникално глупав спорт в който сериозна контузия е въпрос на време, трябва да си болен да го препоръчваш особено пък на подрастващи...... Да го обрисуваме нагледно : Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Четейки поста ти човек може да си помисли колко навътре си в материята и че познаваш поне 20-30-50 практикуващи го.И това,което описваш по-скоро отговаря на фитнеса,който тенденциозно го пропагандират като единствена актуална физическа активност.И тоя клип дето си го изтипосал показва единствено глупостта и некадърността на участниците в него.Нищо друго.Аз понеже нямам чак такава практика и знания ще си замълча.Искам само да питам вие четете ли другите постове или сте улисани да си кажете каквото ви е на езика и да се почувствате удовлетворени? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 мда...като изкарам такъв пост виртуалната ми паца става с поне 2-3см по-голяма...... да кажем че познавам кросфитъри и съм присъствал и участвал в тренировка, просто така от любипитство дали пък не греша.... ти в качеството си на какъв тръгна да защитаваш каузата ? фитнеса също не е точно най-добрата физическа активност но поне няма безконтролно мятане на тяло в комбинация с тежести които не отговарят на физическата ти форма. пс : кОр и за веганите Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 ...тенденциозно го пропагандират като единствена актуална физическа активност.... Шшшш КЪДЕ вървите бееее, това дедо ви го е измислил преди има-няма 25 години... на една бригада от скука първо се бях научил да трепя мухи с върбова клонка... във въздуха... ей тъй от раз - прааас и мухата долу умряла с размазана глава (а крилата цели - непокътнати)... после като ми дотъпя и това и започнах да правя ей тези идиотските упражнения със тичането, скачането и тем подобни и накрая точно от опити да пробвам колко отдалече мога да скоча така се контузих, че не просто ми се смъкна кожата ами лъсна самата кост. Не успях да си счупя крака ама помня че за няколко минути загубих картина, а хората като чули трясъка като дошли ме намерили в локва кръв та набързо ме засилиха в най-близката болница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Аз понеже нямам чак такава практика и знания ще си замълча.Искам само да питам вие четете ли другите постове или сте улисани да си кажете каквото ви е на езика и да се почувствате удовлетворени? Нямаш такива знания, но някак си ги имаш... Адвокатстваш нежно, много нежно.... Ние си го казваме с пълна сила и не за да сме удовлетворени, просто сме абстрактно SANE Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Аз ходя на фитнес да си махна корема,но не се получава,защото съм несериозен Имам и маратонки за тичане,но все не мога да се наканя да ида да тичам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Четейки поста ти човек може да си помисли колко навътре си в материята и че познаваш поне 20-30-50 практикуващи го.И това,което описваш по-скоро отговаря на фитнеса,който тенденциозно го пропагандират като единствена актуална физическа активност.И тоя клип дето си го изтипосал показва единствено глупостта и некадърността на участниците в него.Нищо друго.Аз понеже нямам чак такава практика и знания ще си замълча.Искам само да питам вие четете ли другите постове или сте улисани да си кажете каквото ви е на езика и да се почувствате удовлетворени? Хем ще си замълчиш, хем се изказваш 'компетентно'. Аз лично познати нямам, които да практикуват този вид 'спорт', но не е и нужно. Достатъчно е да видиш за какво иде реч. Преди време, когато ходих доста редовно на фитнес, различните дни се тренираше различна мускулна група/групи, но не и всички наведнъж. Така нищо не правиш, освен да се покажеш колко си велик.. Повечето от тези, които практикуват кросфита, не са натрупали мускули от него да знаеш. Започнеш ли да претоварваш мускулите, ставите.. не те чака нищо добро. НИКАКЪВ протеин след тези кросфит тренировки не е в състояние да ти помогне. След като не си запознат, пробвай следното - 1 час отиди на фитнес и тренирай да речем гърди и гръб. След това почивай 1, 2 дни и отиди и направи 1 час кросфит.. да усетиш разликата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Ако някой го влече кросфита, за септември ще съм на село и за 4-5 дни тряя се опукат 5 кубика дърва, да се бутне една кочина, да се направи кенеф + септична яма и да се бетонира един двор. Елате да ви видя кви сте фитъри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Ако някой го влече кросфита, за септември ще съм на село и за 4-5 дни тряя се опукат 5 кубика дърва, да се бутне една кочина, да се направи кенеф + септична яма и да се бетонира един двор. Елате да ви видя кви сте фитъри. С удоволствие, но тук при мене тия задачи са х5, та няма как да се включа Разправям му вчера на стария, че не ми харесва това място, дето ме кара да слагам даула и се ядосвам сега, че го викнах да дава акъл... Одеве го вадя - билюк слънчевки, един рак и една заблудена мряна... Знаех си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Слънчака е сем. Костурови, по-големите си стават за ядене. Ама се дере и се чисти арно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Не съм еволюирал хиляди години за да мина на марули, тия зъби са за месо. пс : пробвал съм и кросфит, стадна система за трениране със съмнителни резултати и доста травми заради малоумните упражнения... А ти опитвал ли си ги? Знам, че лайното ще удари вентилатора, ама само за месо са ти тея зъби... Едно към едно с на всички месоядни същества... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Слънчака е сем. Костурови, по-големите си стават за ядене. Ама се дере и се чисти арно. Башка са си за котките да ти кажа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Абе големите са арен чипс за студена бира. Особено с лют пипер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Абе големите са арен чипс за студена бира. Особено с лют пипер. Не са големи, а и бидейки гнасна плевелна твар, която яде хайвера и малките на свясната риба - отиват за мезе на котаците... Големи хващахме в Щатите... Баш колкото една длан костур... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 ...да се направи кенеф + септична яма...Септичните ями са забранени от доста години. Единствено ако е заварено положение може да стоят. И ти като другаря над мен, явно мислиш, че законите са избирателно само. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Ми бали го. Без канализация не знам как ще стане. И това за септичните ями не го знаех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 И това за септичните ями не го знаех.Значи на 100% ще ти трябва и Виден за помощник за незаконните неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 Септичните ями не съм чувал да са забранявани някога, но е задължително периодично да се почистват. Та прави си я спокойно - при липса на канализация друго решение няма. Освен ако другарят над тебе не е измислил нещо по въпроса, понеже е цар на едноредовите изказвания без покритие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.