Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Знам. На Плевнелиев чадото е починало.

:wtf:

========================

Първо посещение в Лидл днес - ПЪЛНО разочарование - по-зле и от фалиралия Курфур... ТОТАЛНА щета...

Първо посещение в Лидл днес - ПЪЛНО разочарование - по-зле и от фалиралия Курфур... ТОТАЛНА щета...

Не знам какво си очаквал.. Аз от там вземам колбаси, както и меки сирена + такива за мазане. Месо също попада добро. Просто трябва да прослушаш продуктите. Иначе има и големи боклуци.

Не съм еволюирал хиляди години за да мина на марули, тия зъби са за месо.

пс : пробвал съм и кросфит, стадна система за трениране със съмнителни резултати и доста травми заради малоумните упражнения...

А ти опитвал ли си ги?

Относно кросфита  миналата година го подхванах ако не греша в терминологията на тази физическа активност,но поради работата го прекъснах тъй като не можех да се включа в графика.И не намирам нещо вярно в твоите наблюдения - още повече,че действително съм впечатлен от интелигентността,знанията и другите качества на инструкторката си и напълно и се доверявам на концепцията -както нейната,така и на клуба,който представлява.Покрай интереса си научих и за Инес Субашка.Та дали и и нейното е кросфит-не знам,обаче съм впечатлен и го одобрявам.Между другото Инес се опитва да пропагандира една що годе съвременна философия на живот,работа,хранене и отношение към околната среда,което го адмирирам дори и сам като повод за размисъл.

Относно кросфита  миналата година го подхванах ако не греша в терминологията на тази физическа активност,но поради работата го прекъснах тъй като не можех да се включа в графика.И не намирам нещо вярно в твоите наблюдения - още повече,че действително съм впечатлен от интелигентността,знанията и другите качества на инструкторката си и напълно и се доверявам на концепцията -както нейната,така и на клуба,който представлява.Покрай интереса си научих и за Инес Субашка.Та дали и и нейното е кросфит-не знам,обаче съм впечатлен и го одобрявам.Между другото Инес се опитва да пропагандира една що годе съвременна философия на живот,работа,хранене и отношение към околната среда,което го адмирирам дори и сам като повод за размисъл.

201405_2221_gaeab.jpg :lol:  Айде вегетарианството горе долу се търпи ама веган...

Кросфита, от пръв поглед(щото за пръв път го чувам) ми мяза на орязан многобой... 

Не ме кефи как всеки кросфитаджия се опитва да ми обясни как това е най-правилният спорт, стадното и почти сектантско мислене на всяка затворена кросфит групичка пък грааам не ми допада.  Относно колко добре работи също е мноо спорен въпрос....

crossfit-meme.png

Едно доста логично упражнение.....

f08be524038650b4ca29f5feac5586f3.jpg

за веганите даже няАм желание да говоря, няма по-заблудени хора

Не виждам никакъв смисъл от толкова екстремни тренировки.. Да не говорим, че като ги гледам, няма мускулна група, която да НЕ натоварват. Отделно, при толкова интезивно натоварване, рискът да объркаш нещо при упражненията с тежести се увеличава, а с това и рискът от травми.. сериозни травми.. както на снимката, която си постнал :) (на пича едва ли му е забавно де).

За веганите.. ко да ги правиш. всеки има право да прави каквото си поиска, стига да не пречи на останалите. Така ще има повече пържоли за останалите :)

Имал си грешни очаквания просто :grin:

Не знам какво си очаквал.. Аз от там вземам колбаси, както и меки сирена + такива за мазане. Месо също попада добро. Просто трябва да прослушаш продуктите. Иначе има и големи боклуци.

Нямах никакви очаквания. Мислех, че ще попадна в обичайния джаз... Ама то тотал-резил... Дори не открих крушовата и черешовата, тия 10 годишните, с които се опихме лани,...

===============

За веганите знам, че се конкурират с кемтрейл малоумниците, ама къв е тоя кросфит? 

....ама къв е тоя кросфит? 

Тъмна мистерия е това, брат. За твое добро ще е да си остане и за в бъдеще извън кръга на познанието ти, понеже се отразява катастрофално на овала.

То е нещо, като да започнеш кротко на биричка, после да го обърнеш на водка, след което да се доусмъртиш с вино или коняк, като през цялото време муаш мазни мърви с гарнитура - компот от ягоди и чорбаджийски чушки. Само че, на всичкото отгоре се и потиш здраво през цялото време....

Заеби..., хич не е мноо яко....

Минава ми през главата че вече час не мога да мина през Маказа....опашката е поне 3 километра...

На тебе ти хареса тая Гърция...  :laughing:

Аз пък днес продължавам укрепването на речния бряг. Мисля да си спретна и един малък кей високо над водата... Чака ме интересен ден... Важното е че имам бира, другото ж'гу упрайм... А как съм устоял снощи на повикванията да ида на откриването на лова няма да казвам... Героически стоицизъм му се вика на това... :laughing:  

Бригадирчетата на някои от тия строителните фирми, дето УСВОЯВАТ, са с такива КАТ телефони - железни машини са... 

CAT имат доста път още да извървят. За сефте виждам, че са направили телефон с IP68 защита. И все пак не нещо което други фирми предлагат от много години. За момента по - здраво от Sonim, не съм виждал. При лаптопите са Panasonic Toughbook. Върху последното сме скачали двама човека едновременно...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...