Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Въпрос на отношение към храната...

Иначе и аз ще и ударя една пишка, ако ме събуди така...

На мойта де...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Еееее, значи да хвърлям скенера ли? Turn off this option! SM-G900F Turn off this option!

Не. Просто трябва да рестартираш под режим без Driver Signature Enforcement всеки път, когато искаш да го ползваш. Другия вариант е да пробваш някакъв Generic Driver, който е в Windows. Ако не ти трябват някакви специални настройки и функции - може и да стане.

От 8 - 10 има някъв смисъл....ма от 7 аз лично не виждам....10ката си е замазване на резила с 8-цата. 

И аз бях на това мнение, но още с 8.1 си го промених, много по бърза е самата система. А 10 ми идва още по-добре с върнатия старт бутон с менютата.

Не. Просто трябва да рестартираш под режим без Driver Signature Enforcement всеки път, когато искаш да го ползваш. Другия вариант е да пробваш някакъв Generic Driver, който е в Windows. Ако не ти трябват някакви специални настройки и функции - може и да стане.

Изобщо няма да се мъча с него, аз и без това доста рядко го ползвах напоследък, той Camscaner-а на samsunga ми прави по-добро сканиране от дъртия ми скенер, така, че ще го пенсионирам  :grin:

Ползвайте линукс бе!

Е на туй нещо пък, не можах да свикна.

Много хубави версии има на линукс последните 3-4г ... доста приятна среда за обикновени юзери... но никой не иска да свикне с нещо различни от това което е ползвал вече веднъж - да не навлизаме в темата като им кажеш, че трябва да изоставят XP.

За над 60% от хората които само гледат филми от торент тракери и четат фейса и новини ... за геймърите вече е друг въпрос.

Да не говорим, че вече и доста от масовите заглавия се държат прилично под линукс.

Ползвайте линукс бе!

Ползваме бе :)Интересно за мен,че в началото ми изглеждаше всичко много странно,успоредно ползвах две лаптопчета ако стане фал да имам под ръка и работещ уин...Нещо се бях навил да го пробвам тоя 10 ама като гледам каква гимнастика трябва да правя....няма да е през лятото B)Ще си карам на Минт-а и 7-цата...

Мъна - мъна......

Колегите ми днес изпонапущаха бради до пояс, заради нечиите сутрешни изцепки тука.....

Много хубави версии има на линукс последните 3-4г ... доста приятна среда за обикновени юзери... но никой не иска да свикне с нещо различни от това което е ползвал вече веднъж - да не навлизаме в темата като им кажеш, че трябва да изоставят XP.

в интерес на истината покрай биткойн-а почнах да ползвам и малко убунту, ми.....макар че ги отричах толкова години хич не е зле.... 

ползвам OSX, WIN и Убунту...... ми Уин-а си е най-голямата боза  :nugget:

ползвам OSX, WIN и Убунту...... ми Уин-а си е най-голямата боза :nugget:

OSX-a сякаш е направен за операционна система на някой информационен терминал. Правиш каквото ти е казано. Ако се опиташ да направиш друго - виждаш, че или няма начин, или е по-сложно отколкото е нужно и е по-бързо просто да не правиш това, което си искал да направиш. Ако някакси успееш все пак да го направиш - операционната система полудява. Освен това и приложенията са опростени. Идентични приложения имат 4 пъти по-малко настройки и възможности.

Еееее, значи да хвърлям скенера ли? Turn off this option! SM-G900F Turn off this option!
За 7цата има много готин тул който подменя бутлоудъра и стартира винаги в необходимия ти режим.

Имам мотивация,но пък не мога да работя,защото нямам още права за някои неща.Та си блея разни работи и препрочитам документацията.

А и днес е петък и има няква еврейска почерпка в 17:30. Kabbalat Shabbat.

Аз пък вече официално съм отпускар (балсъмви и мотивациите за работа)  :punk

Изчезна ми мотивацията с приближаването на края на работната седмица :D 

А на теб ти пожелавам да си починеш през тая отпуска и да не ти се налага да вършиш спешни работи :D 

Всичко е НАРЕД, Дядо Мраз ви пази! Спете спокойно, деца... :laughing:

=========================================

Жесток райд на Йегера днес - освен висчко друго, станахме свидетели на внасянето на нов казан за бира... Кранът лесно го свали, но вътре повече от час се бориха с него докато го изправят къмто 10 души.... 

Германският министър на правосъдието Хайко Маас уволни главния прокурор на страната заради това, че е започнал разследване срещу критични към властта журналисти и така е застрашил свободата на словото.

Тук точно обратното, на медии които са критични към властта като Капитал проверки и натиск...

Пък индийците са размазали англичаните с 12:0 по време на военно учение. Су-30 МКИ срещу Юрофайтър...Англичаните се оправдали, че се старали само наполовина...

Ред. Ако се бяха старали напълно, сигурно щеше да е 6:1....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...