AssassiN Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Въпрос на отношение към храната... Иначе и аз ще и ударя една пишка, ако ме събуди така... На мойта де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Твоите не мога да ги видя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Еееее, значи да хвърлям скенера ли? Turn off this option! SM-G900F Turn off this option! Не. Просто трябва да рестартираш под режим без Driver Signature Enforcement всеки път, когато искаш да го ползваш. Другия вариант е да пробваш някакъв Generic Driver, който е в Windows. Ако не ти трябват някакви специални настройки и функции - може и да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 От 8 - 10 има някъв смисъл....ма от 7 аз лично не виждам....10ката си е замазване на резила с 8-цата. И аз бях на това мнение, но още с 8.1 си го промених, много по бърза е самата система. А 10 ми идва още по-добре с върнатия старт бутон с менютата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Ползвайте линукс бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Не. Просто трябва да рестартираш под режим без Driver Signature Enforcement всеки път, когато искаш да го ползваш. Другия вариант е да пробваш някакъв Generic Driver, който е в Windows. Ако не ти трябват някакви специални настройки и функции - може и да стане. Изобщо няма да се мъча с него, аз и без това доста рядко го ползвах напоследък, той Camscaner-а на samsunga ми прави по-добро сканиране от дъртия ми скенер, така, че ще го пенсионирам Ползвайте линукс бе! Е на туй нещо пък, не можах да свикна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Много хубави версии има на линукс последните 3-4г ... доста приятна среда за обикновени юзери... но никой не иска да свикне с нещо различни от това което е ползвал вече веднъж - да не навлизаме в темата като им кажеш, че трябва да изоставят XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Въпросът е доколко тези дистрибуции поддържат DX? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 За над 60% от хората които само гледат филми от торент тракери и четат фейса и новини ... за геймърите вече е друг въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Да не говорим, че вече и доста от масовите заглавия се държат прилично под линукс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Ползвайте линукс бе! Ползваме бе Интересно за мен,че в началото ми изглеждаше всичко много странно,успоредно ползвах две лаптопчета ако стане фал да имам под ръка и работещ уин...Нещо се бях навил да го пробвам тоя 10 ама като гледам каква гимнастика трябва да правя....няма да е през лятото Ще си карам на Минт-а и 7-цата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 http://www.nenovinite.com/ne/svqt/7376/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Мъна - мъна...... Колегите ми днес изпонапущаха бради до пояс, заради нечиите сутрешни изцепки тука..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Много хубави версии има на линукс последните 3-4г ... доста приятна среда за обикновени юзери... но никой не иска да свикне с нещо различни от това което е ползвал вече веднъж - да не навлизаме в темата като им кажеш, че трябва да изоставят XP. в интерес на истината покрай биткойн-а почнах да ползвам и малко убунту, ми.....макар че ги отричах толкова години хич не е зле.... ползвам OSX, WIN и Убунту...... ми Уин-а си е най-голямата боза Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 ползвам OSX, WIN и Убунту...... ми Уин-а си е най-голямата боза OSX-a сякаш е направен за операционна система на някой информационен терминал. Правиш каквото ти е казано. Ако се опиташ да направиш друго - виждаш, че или няма начин, или е по-сложно отколкото е нужно и е по-бързо просто да не правиш това, което си искал да направиш. Ако някакси успееш все пак да го направиш - операционната система полудява. Освен това и приложенията са опростени. Идентични приложения имат 4 пъти по-малко настройки и възможности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Еееее, значи да хвърлям скенера ли? Turn off this option! SM-G900F Turn off this option!За 7цата има много готин тул който подменя бутлоудъра и стартира винаги в необходимия ти режим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 петък е първата седмица на новата работа почти свърши Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Щом в 9 часа почти ти е свършила работната седмица... имаш похвална мотивация Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Имам мотивация,но пък не мога да работя,защото нямам още права за някои неща.Та си блея разни работи и препрочитам документацията. А и днес е петък и има няква еврейска почерпка в 17:30. Kabbalat Shabbat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Аз пък вече официално съм отпускар (балсъмви и мотивациите за работа) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Изчезна ми мотивацията с приближаването на края на работната седмица А на теб ти пожелавам да си починеш през тая отпуска и да не ти се налага да вършиш спешни работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Всичко е НАРЕД, Дядо Мраз ви пази! Спете спокойно, деца... ========================================= Жесток райд на Йегера днес - освен висчко друго, станахме свидетели на внасянето на нов казан за бира... Кранът лесно го свали, но вътре повече от час се бориха с него докато го изправят къмто 10 души.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 Германският министър на правосъдието Хайко Маас уволни главния прокурор на страната заради това, че е започнал разследване срещу критични към властта журналисти и така е застрашил свободата на словото. Тук точно обратното, на медии които са критични към властта като Капитал проверки и натиск... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Пък индийците са размазали англичаните с 12:0 по време на военно учение. Су-30 МКИ срещу Юрофайтър...Англичаните се оправдали, че се старали само наполовина... Ред. Ако се бяха старали напълно, сигурно щеше да е 6:1.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.