Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Лаф на седмицата в WORLD OF TANKS - FUCKIN INBRED RETARD MORONS... Толкова кретени на едно място не е имАло!!!

Ти с тва ли се занимаваше докато се беше сгънал форОма? :lol:

То си е ежедневие, но тая седмица вместо разтоварване, кретените ми попиляха статистиката.... 

То малоумник до малоумника....

И форОма все Згъва уикенда. Дорде пиша на Вено, доде види той, па доде реагира... Ама нека има интрига бре!!!  :laughing:

Ти с тва ли се занимаваше докато се беше сгънал форОма? :lol:

Ми... Смотани кимафи, Сър....

То си е ежедневие,

Добре де, аз не мога да разбера, уж наскоро сглоби нова яка машина и вместо да играеш истински игри като FC4 си седнал да се залъгваш с тия детски измишльотини. :lol:

Пуснах я миналия ден. Наистна шашка с ефекти... Обаче имам един проблем - като си на слънце, огрятата част буквално ти вади очите, а в сянката е PITCH BLACK .... Нищо не се вижда... Стигнах до вълчото леговище, което именно защото нищо, ама нищо не виждам, не можах да разруша.... 

Отделно във Фаркрай нямаш 15 идиота срещу тебе и 14 кретена с тебе...  :laughing:

Пуснах я миналия ден. Наистна шашка с ефекти... Обаче имам един проблем - като си на слънце, огрятата част буквално ти вади очите, а в сянката е PITCH BLACK .... Нищо не се вижда... Стигнах до вълчото леговище, което именно защото нищо, ама нищо не виждам, не можах да разруша....

Отделно във Фаркрай нямаш 15 идиота срещу тебе и 14 кретена с тебе... :laughing:

На колко години каза, че беше... 13 :-D:-D

Абе никой ли още не се е заиграл с новия Windows 10?

Явно не си забелязъл, че вече писах дека си ъпдгрейднах още вчера сърфъса до 10. :)

Абе и аз в Неделя ъпгрейднах от 8.1 до Win10. Първи впечатления "БИВА", ама ме притеснява това че като влезна в някоя папка и вътре имам много файлове и папки и като врътна надолу да ги видя и спра за 3-4 секунди автоматично ме връща най горе в папката, и при вас ли е така или при мен е някакъв "БЪГ"

И друго, някой знае ли от къде се изключва проверката за подписан цифрово драйвер, че имам един стар скенер който не е със такъв и не ми пуска да го инсталирам, на 8.1 знаех къде е но на 10-ката не мога да го намеря.

От 8 - 10 има някъв смисъл....ма от 7 аз лично не виждам....10ката си е замазване на резила с 8-цата. 

Доста далече от истината, дори от позицията на краен потрбител. 10ката е доста качествен продукт, дори спрямо 7цата.

И друго, някой знае ли от къде се изключва проверката за подписан цифрово драйвер, че имам един стар скенер който не е със такъв и не ми пуска да го инсталирам, на 8.1 знаех къде е но на 10-ката не мога да го намеря.

Същото място. С рестарт и влизане в режим без подписани драйвери.. С тая разлика, че на 10 няма как перманентно да го разрешиш и като рестартираш нормално - драйвера пак няма да работи.

Аз си карам с 7мак х64 да го мащам ли вече? Какво ще кажете?

Нямам никакво намерение да си сменям Ultimate версията и не виждам никакъв смисъл... 

Цял ден ей точно това ми минава през главата и не спирам да се хиля на този култов мъпет клип на всички времена. :lol: :punk

https://www.youtube.com/watch?v=8N_tupPBtWQ

- The question is - what is a "mahna mahna"?

- The question is - who cares?

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

Същото място. С рестарт и влизане в режим без подписани драйвери.. С тая разлика, че на 10 няма как перманентно да го разрешиш и като рестартираш нормално - драйвера пак няма да работи.

Еееее, значи да хвърлям скенера ли?

Turn off this option! SM-G900F Turn off this option!

М'да и моя скенер прави сериозни парчета под 8-цата. Въпреки, че уж имат драйвери. Но, както може да се очаква - Хари Потър отново се осират катастрофално...

Как да не ме обича жената като й правя закуска 0c5505372136643eb1ae9c1e65d35718.jpg

Никога не съм разбирал хората, които слагат кашкавала отгоре...

Или пък мажат филиите с масло...

Моите принцеси винаги стават страхотно.

Относно каймата - в Билла например е чудесна за целта. Тяхната си.

Моите стават нещо такова:

338P.jpg

Честно казано не бих задълбал толкова, ако жена ми сутрин ме събуди с въпросните принцеси :) Дори и да не са според моята идеология. Както и тя едва ли би задълбала чак толкоз :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...