Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз като дебел човек смятам че дебелите хора трябва да се изселват лятото или да не излизат за да може да се гледат само нацепени батки и засукани каки. За нас остава пиенето на сянка.

Еййй, да чуем една свястна приказка бе! И аз съм за пиенето на сянка, таман няма кой да ни гледа дебелите търбуси  :laughing:

Ако се съди по това, което се случва навън и спрямо спътниковите снимки, плажуващите ги чака кофти изненада...

Ако се съди по това, което се случва навън и спрямо спътниковите снимки, плажуващите ги чака кофти изненада...

Баш ма шнура бОли... Аз съм набузил климатиците и съм си полегнал с едно чаршафче и студена бира на дивана... Днес точно ГРАМ не ми дреме къде какво става навън...

В тоя ред на мисли, Галицин, 9-ката нещо се мъчи, не духа достатъчно студено, май иска фреон... 22ка мисля. Ще трябва да й фъргнеш едно очо на вътрешното тяло и тоя път ако не си изпиеш Шуменското - във врата. Няма пак да пия пикня зарад тебе...  :laughing:

Доволен съм, че най-после хванах тоя шибан плъх веган в гаража. Маса домати ми изяде гнасната твар! И в капана мръвка, той на доматите налита! Шибан веган!!! Че и ми църка и ми скача насреща! За водолаз определено не става, но е факт, че сравнение със селските плъхове няма страх от вода и доста по-дълго издържа в нея, мамка им каналджийска....  

Става....

Ама ако ми обезпечиш и две кифлета, дет да ми веят с палмови листа докато ти некромантствам по бангията и ако лично ти се ангажираш с търчането с поднос в ръка, върху който да се мъдри ледено студена халба.

Няма проблеми, освен това мисля, че вътре нещо има, не горе. Горе предполагам ще иска фреон, няма да се мъчиш. Радост сега има едно много хубаво ветрилце - ако я помолиш може да ти го даде... Хем като дойдеш ще погледнем и колата и ако не е дребната работа да ме пращаш веднага при оня човек, защото така не се трае... Невъзможно е просто да се кара... Бахти, как сме даянили едно време с ладите в тия горещини - не знам... И Мондеото иска фреон в най-добрия случай... Климатикът едва едва хладнее...

А случайно да ти обърна и нивата, извадя картофите, да ти окося ливадата и докато си почивам, така между другото, да ти нацепя и др'ъвата за зимата?

За колите, знаеш къде съм. Колкото до другото... В тези жеги съм отсвирил всякакви климатици, освен тези на Софарма и то, само защото съм длъжен по договор. Но дори и техните гледам да ги бърникам рано сутрин, докато все още може да се диша (въпреки, че дори и в 06:30 вече се потя като прасе).

П.п.  Егати, на студ мога да даяна безкрайно много, пък колкото и да е кучешки. На горещини обаче никак не държа.

Ако дойдеш за стационара и двете коли са пред блока някак си не е ли по-лесно отколкото да ги карам една по една до работата ти? Фреон ще взема от онези за Мондеото заедно с уплътнител. А на моята кола ще правим ли нещо освен оглед? 

П.п.  Егати, на студ мога да даяна безкрайно много, пък колкото и да е кучешки. На горещини обаче никак не държа.

На студ чалъми има с разни антерийки, ма на жега не знам - някой път ми идва да си сваля кожата чак.

Тука(Албена) е адската жега и влага,но пък морето вчера беше ужаст и днес съм се отдал на разплуване.

А тука в Пловдив е пустинна буря. Някой трябва да го снима това. Ако няма едно 90% запрашеност те ма на... Такова чудо не съм виждал. 

Какво, викаш става в Пловдив? Ние пътуваме. В Стара Загора май вали, а пред нас едни огромни светкавици. Само Ру да можеше да снима...

Майчице мила. За първи път виждам толкова голяма светкавица. Все едно Господ я пусна. Огромно нещо ви казвам.

А как вали, чистачките не смогват...

Одеве духаше силен вятър и вдигна много прах. Сега духа по-малко, вали малко и пригърмява.

Гледам метеоданни от станция близо до Пловдив и в момента вятъра е със скорост около 15 км/ч с пориви до 25 км/ч.

Е, не е чак супер страшно. Сигурно прахът е бил гаден.

А нас така ни пере на 200 и някой километър от магистралата, че и миналата година в големите дъждове не ни е прало така. И вятър, майката си ***.

Светна малко, та успях да видя, че сме на 245 км. от магистралата.

Крайно време беше ами. То цял месец жеги. И сградите, и асфалтът, и земята имаше нужда да глътне въздух. За хората да не говорим.

Земеделците сигурно са се скъсали да поливат.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...