Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ебал съм ти и голите коври, на мен в цеха ми е по-интересно. Да не говорим как се свалят кила, като притърчаш от машина на машина със заготовките. Ама пък ми е интересно и не се занимавам с тъпотии..Вече обмислям серия гардове и помели, само да остане свободно време.

Честно да ти кажа, още не съм започнал да я работя. Но се чувствам много по-добре, отколкото в съпорта.

Честно да ти кажа, още не съм започнал да я работя. Но се чувствам много по-добре, отколкото в съпорта.

Съ сетиш....

То е като да правиш ножките. Друго си е, когато човек вижда как нещата се случват изпод ръцете му :))

Е,ко,само да ги гледаме ли?!.. :laughing:

Кой каза тая работа!?!?!?!

Както е казал Мисира - ш'съ сетиш... Дет ша дремеш като кретен, направи нещо, умееш го. А аз днес мисля срещнах най-големия тъпак в историята на съпорта - откъм Виваком. Толкова дебилен младеж не бех чувАл отсреща досега....  

Абе щом и в Калофер е горещо, над 34°-35° значи си е горещо навсякъде тази година.

Е това е ясно,но вечер е супер хладно :)

Сега с тия къси панталононки дето са на мода са много добре коврите :)

Атанасе най-малкото ще се занимаваш с по-малко идиоти ;)

Начи, Коста, днес ме убиха резаците в отсечката до Поповица.... Да уцелиш керванския резашки трафик си е сериозно предизвикателство към търпението на човека... Едно обаче не мога да разбера - защо по дяволите след толкова години керванджийство в Поповица на разклона не сложат една ОГРОМНА табела ИСТАНБУЛ НАДЯСНО!!! Светеща дори! Писна ми тия да ми се мотат по пътя, а и вече ги съжелявам, че редовно кервани от по 3-4 коли си правят разходки до Чирпан, че и към Стара Загора, докато осъзнаят, че са нагазили в лайната. И после се връщат обратно до Поповица!!!  :laughing:

Леново са гъз! Кольо, няма да работя с по-малко идиоти, а ще работя с правилните идиоти.

Дам тотална шитня са.Чуфих се къв лаптоп да взимам след тоя,но май пак ще заложа на acer :)

Абе пак добре.Малко повече ще знаят кво правят от супорта ;)

П.п аз за съпорт не ставам :D

Междувременно Мая Манолова е новият омбудсман (доколкото разбрах).

И аз сега го разбрах това - тази държава няма да я бъде. Няма фейспалм, който да опише ситуацията. :Facepalm:

Най-обичам счупени модули с 3 цифрени цени. И за капак не можеш да дърпаш колата, трябва да платиш още едни три цифри, да ти я закарат до сервиза. Много скъпа се оказа тая отпуска да го еВа.

Абе никой ли още не се е заиграл с новия Windows 10?

Явно не си забелязъл, че вече писах дека си ъпдгрейднах още вчера сърфъса до 10. :)

И аз засега съм доволен, но то каквото и да бяха извадили след тоталното недоразумение 8 все щеше да предизвика някакъв положителен ефект. :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...