Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Има ли някой, който да ми преведе техническа документация от немски?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Да ходя ли на море в Гърция в края на Август или да не ходя. Някой с дебели връзки в туристическите агенции да каже има ли някакви потенциални проблеми или всичко се е нормализирало там?

В туристическите агенции връзки нямам, ама много приятели както и сестра ми се върнаха току що от почивки в Гърция и няма никакъв проблем за почиващите

Офф кво ли да ви обяснявам... Все пак съм расъл на село.

С това надмина собствения си рекорд по randomness. Поне не можеш ли да свикнеш да слагаш някой и друг цитат? Или товоето наистина е перфектния еталон за "Какво НАПЪЛНО СЛУЧАЙНО ми минава през главата". :lol:

Той е единственият май, който просто си действа според заглавието на темата.

И по темата:

Ай стига уе! Ще трябва още да вадя май довечера.

Пичове! В смисъл Наско, Галицин и още нЕкои, които си имат някакво поняте от ракия - ТОВА ни е сайта!!!

По - скоро http://www.birata.net/ е сайътът. С приятели сме пробвали някои от китовете и не стана лоша биричката :)

Видене...Не искам да те обиждам, ама откри топлата вода с тоя сайт...  Аз сега съм яко в размисъл - да се местя ли да ставам оператор на нишково-ерозийна машина или да седя тъп съпорт без никакви шансове за развитие в близките 2 години...

Не съм предполагал дори, че има такъв сайт, признавам. НО - от вчера още не съм получил код за активация на акаунта... Нещо не са в ред май....

Отивай на машината и хвани занаят, мани тия чикиджийски истории...

Има ли някой, който да ми преведе техническа документация от немски?

Принципно Цвети, но дали ще има време, не знам. Освен това отдавна не се е вясвала у форОма....

С това надмина собствения си рекорд по randomness. Поне не можеш ли да свикнеш да слагаш някой и друг цитат? Или товоето наистина е перфектния еталон за "Какво НАПЪЛНО СЛУЧАЙНО ми минава през главата". :lol:

Той е недостижим. Никой по никакъв начин не може да го догони и срещу него да бяга....  :laughing:

=============================

Стасьо, ти ся в беля ли искаш да ме вкараш?  :laughing:

Стасьо, ти ся в беля ли искаш да ме вкараш?  :laughing:

Готовите китове стават доста лесно и бързо :) (Като изключим 2-те седмици, в които бирата се самогазира). След месец/два като захладнее малко мислим пак да направим и мога да ти донеса да я дегустираш :)

Видене...Не искам да те обиждам, ама откри топлата вода с тоя сайт...  Аз сега съм яко в размисъл - да се местя ли да ставам оператор на нишково-ерозийна машина или да седя тъп съпорт без никакви шансове за развитие в близките 2 години...

Преди доста време 1 далечен познат се оплакваше, че нямало кадърни кадри в тази сфера и ми обясняваше, че имало хляб. Според мене пробвай като оператор, защото като съпорт винаги ще те вземат.

Всички се оплакват от липса на кадри, просто защото такива не се обучават. А старите измират вече...

Не съм предполагал дори, че има такъв сайт, признавам. НО - от вчера още не съм получил код за активация на акаунта... Нещо не са в ред май....

Е значи аз съм старо куче там, с ябълковата ракия, която м/у другото е история вече де.  :unhappy:

Коя беше Цвети? Говорим за струг с цпу...

За Mazak ли става въпрос, имам човек който от доста време работи на такива, но може да ти обясни всички тънкости как се работи, но не и да ти преведе книгата.

3,5 тона сами се държат...Зора е да го пуснем.

Дай марка и модел.

Да ходя ли на море в Гърция в края на Август или да не ходя. Някой с дебели връзки в туристическите агенции да каже има ли някакви потенциални проблеми или всичко се е нормализирало там?

Какви потенциални проблеми очакваш?Пари като имаш и си цар,аз бях миналия месец на Тасос.Морето е топло и чисто,кръчмите са ок. Няколко евро бакшиш вършат чудеса....Отивай няма какво да се чудиш...

Mazak qt 10n. Много пари искат за тая документация, деба...

Човека в момента спи понеже е нощна, но утре през деня ще говоря с него дали е работил на този модел и ще пиша.

Мозък 10, Вирус 10, днеска на десетки го карате.... Всички да изпият и по 10 питиета!  :laughing:

Още съм на 4-тото ама до 12.00-01.00 има време  :grin:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...