Mladenski Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Мога да ви отговоря по подобаващ начин. Защо ли, поетът е започнал така: Химн на Република България Горда Стара планина,до ней Дунава синей,слънце Тракия огрява,над Пирина пламеней. Припев:Мила Родино,ти си земен рай,твойта хубост, твойта прелест,ах, те нямат край. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Не че другите са лоши или криви, просто РОДОПА е недостижима... Няма две мнения по този въпрос. Аз успях да се разтъжа малко тази година. Изкарах няколко чудесни дни на различни места из Родопите и се заредих с енергия за следващите няколко години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Баси хората сте, тръгнахте да си мерете планините. Мен пък ме кефят всичките. И в Троян като бях ми беше хубаво, и в Габрово ми е готино и на Боровец ми беше кеф и на Пампорово беше приятно. Най-добре уредено си беше на Боровец, но пък и най-солено ми излезна там и за съжаление ремонта на хотел Рила малко прецака като цяло обстановката, та повече това лято няма да ходя там. Най-"диво" беше в Троян, но подозирам защото сестра ми го уреждаше и е гледала да е евтинко а съответно и условията бяха по-така, но ми хареса. На Пампорово (всъщност Студенец) си беше готино и особено гледката от кулата е просто уникална, но пък там нямаше кой знае колко хора и някак пусто стоеше. Природата обаче, си е прекрасна навсякъде и където и да се отиде се "зарежда" човек, особено такъв като мен с отдавна стопени лагери и източени "батерии"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Баси хората сте, тръгнахте да си мерете планините. Е нали все нещо трябва да се мери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Мога да ви отговоря по подобаващ начин. Защо ли, поетът е започнал така: Аз мога да ти кажа защо, но ще стане прекалено научен спора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Дедо ти нщо не си видял бе. В наше село, зимата живеят трима души, сега са към 15. Тишината там е уникална. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Дедо ти нщо не си видял бе. В наше село, зимата живеят трима души, сега са към 15. Тишината там е уникална. Аз не търся това. Аз ако исках подобно нещо щях да ходя на палатка до някой язовир като Гадински... аз искам да има къде да се разходя сред природа, пък после да се прибера, да седна и някой да ми носи хапване и пийване, а не сам да си ги бера, режа и после да си мия чинииите (ако изобщо такива екстри се намират наблизо) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Аз не търся това. Хижа "Бачо Киро". Галина(готвачката) прави много добри кебаци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Бяхме на едни БУНГАЛА направо лукс, за петнайска на човек, зад гъба им буковата гора, със всички екстри. Ще ги посетим още няколко пъти тази година. Нещо сайт? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 От опит мога да заявя, че при добро опаковане и охлаждане няма проблеми след ядене на 10-дневна риба Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 От опит мога да заявя, че при добро опаковане и охлаждане няма проблеми след ядене на 10-дневна риба THE MORE YOU KNOW ....XAXAXAxaxxaaxaXAXAXAXAXA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Следващият път добави мляко и кисели краставички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 И яйца! Задължително яйца! Преседяли, естествено..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Преседяли или престояли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Жорка на майка ми един съученик направи едни кущички, пълна идилия.Младенски сигурно ги знае къщи за гости Йонкови се казват. Малко няма обхват.По спомен беше 12 лв на човек, като там си има барбекю,но не знам въглища дали трябва да си носиш.Човека сам ги е правил. http://www.yonkovtourist.com/Home.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Начи, дъ съ знай: Ето ценоразписа за Античния театър. За провеждане на мероприятия – на ден – 2400 лева За репетиции или изграждане на сценични декори – на ден – 1200 лева За провеждане на мероприятия от държавни културни институти – на ден – 720 лева За репетиции или изграждане на сценични декори от държавни културни институти – на ден – 360 лева За провеждане на ритуали по сключване на граждански брак – 1000 лева Цените са без ДДС. Подробности за цени и други обекти ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Казах ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Да го наградим този човек! Има български субтитри. https://www.youtube.com/watch?t=15&v=vpTHi7O66pI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Нещо сайт? Сайт не съм търсил, може и да нямат, в facebook имат страница. Те са 3 бунгала с по 2 апартамента за по 5-6 човека с отделни входове всеки с по две стаи, баня с тоалетна, кухненски бокс, хладилник, фурна с котлони, тв и WiFi. М-тел и Теленор нямат обхват само Виваком работи, но там и не ти трябват телефони. Жорка на майка ми един съученик направи едни кущички, пълна идилия.Младенски сигурно ги знае къщи за гости Йонкови се казват. Малко няма обхват.По спомен беше 12 лв на човек, като там си има барбекю,но не знам въглища дали трябва да си носиш.Човека сам ги е правил. http://www.yonkovtourist.com/Home.htm Разбира се че Йонковите ги знам, те са след моста по който минаваш като отиваш за Пантилеймон или ма Мъжкия манастир точно след моста наляво, само че ако ги мерим по звезди неговите са ** а тези на Митко Кузмич са с **** всичко си имат посуда чаши чинии тави тенджери. Единствено трябва да си носиш ЕДЕНЕ И ПИЕНЕ и дървени въглища, макар че може да си събереш и сухи дърва от буковата гора. Баси хората сте, тръгнахте да си мерете планините. Мен пък ме кефят всичките. Не съм постнал поста от предната страница с умисъл да си ги мерим, аз съм на същото мнение че навсякъде е много красиво и приятно за почивка. Понеже изтъкнаха някои хора, че едва ли не само Родопа (звучи ми като един месокомбинат от преди години) съществува, за това написах "че какво и е на Стара планина" и в нея има чудесни реки, водопади, гори и неописуеми гледки. А и мноооого скрито злато ама не го знам къде е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Бахти телевизията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Тва мента+спрайт+тоник+вода в леден вариант е велика работа бре!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 :D :D Пробвай и вода в течен вариант да добавиш. И малко джоджен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Че какво и е на Стара планина?Нищо ѝ няма, но не е Родопа. Балкана бая съм бо обикалял, около вр. Ботев, Рай, Врачанския Балкан съм го пролазил надлъж и нашир, Казанлъшкия Балкан, Западния Балкан около Локорско, Кремиковци коооолко съм го обикалял - прекрасна планина е. Но не е Родопа. Родопа е една и единствена. Уникална. Мистериозна. Мистична. Необхватна. Сумарно месеци обикаляне ми се събират там и все не ми стигат, все още се намират нови и непознати кътчета. Много по-разнообразна е от Балкана. Много по-обширна. И Пирин е прекрасна планина. Рила също. Но никоя не може да се мери с Родопа. Иначе да, за добре дошъл в София след 4 дни на палатки - няма вода. Авария. Осемдесет дресирани в Анадола слона да им го напорят от първия до последния в Софийска Вода! Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Тва мента+спрайт+тоник+вода в леден вариант е велика работа бре!!! Каква мента?Пещерска? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Не! ТЪРГОВИЩЕ. И в микса има и течна вода, затова съм я написал... Проблем е обаче, че бутилка изчезва за отрицателно време.... - тъкмо 4-5 коктейла е.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.