Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

ПС за сефте ми се случи да ми пишат смс за стока, която продавам - и като отговорих, че е налична, отново със СМС се зададе въпросът - цената коментира ли се. То бива сиромащина, ама да не можеш за 2 мин да звъннеш на някой за алъш-вериш...

Не си само ти - вчера имах абсолютно същата случка. Някакъв мярнал една моя обява в OLX дето я изтрих и ми пуска SMS да ме пита наличен ли е продукта. Първоначално не ме учуди, понеже и аз съм пускал подобни SMS-и късно вечерта, когато се опасявам да не събудя някого ако позвъня (с тая разлика че вчера беше следобедно време). Въпреки, че имам безброй безплатни минути, реших "да бъда стилен" и му върнах SMS, в който му писах, че продуктът е наличен, но утре (днес) заминавам и затова съм изтрил обявата. След това последва една дълга комуникация само с SMS-и, която аз умишлено задържах в такъв вид, защото ми стана любопитно докога оня ще продължава диалог с SMS-и, а и телефонът ми е с QWERTY, та не ми представлява проблем да пиша. Ако щете вярвайте в продължение на половин час си разменяхме SMS-и, в които оня ме уговаряше да му запазя продукта, да съм запишел номера и други такива. :laughing:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Съвсем нормално. Аз колко оферти съм направил за мотори така...само аз да бях. Тука СМС е цар. От предложение за брак до излизане за кафе като се мине през договаряне на цени...всичко е с СМС. :D

Това е от преди двайсетина години,когато се е ходело с пейджърчета. :grin:

П.С.Преди малко открих КОЛКО ИЗМЕКЯРСКА и ДОЛНА може да бъде една фирма-в случая мобилния ми оператор ВИВАКОМ.Би трябвало да стана,а и не само аз и да подпалим офисите им,а най-добре шефовете.Обаче понеже е жега пък и никога не ми е харесвало да върша сам общата работа това няма да се случи.Когато ми се пише ще разкажа повече.

Пържите ли се в собствен сос, а? А аз днес си пих "кафето" отгоре на кулата на връх Снежанка :)

22020_10204347908274007_6718551601450980

11755108_10204348192361109_7111275957168

Горе по къс ръкав даже не можеше да се стои - студ ви казвам и вятър :P

баДките сте така ... скокнеш до нейде маЕБАХ-а ... пиеш си кафенце... другите хора простосмъртните работят :D

... дистанционни настройки ... в неработен ден ... тва ше е някакво "чудесно" като тарифа за "просто щракане"

баДките сте така ... скокнеш до нейде маЕБАХ-а ... пиеш си кафенце... другите хора простосмъртните работят :D

Всъщност се качихме още в петъка, а днес се прибрахме. Като петъка си бачках като пич оттам. Добре че телефона ми има добър интернет, че тамошния беше зле.

тук да си създам акаунт ли?

И после къде да го въведа във въпросния комп !?

тук да си създам акаунт ли?

И после къде да го въведа във въпросния комп !?

Хееелп !

Дедомразо тук ли си ?

Момчиле, ти не пропускаш руски военен парад май....  :laughing:

То по-добре да не им хвърчат ракетите, отколкото няколко талибана, живеещи в пещери, да ти направят могъщата и безгрешна армия да си говори сама за половин ден....

То по-добре да не им хвърчат ракетите,

Най-добре ничии ракети да не излитат...Че фръкнат ли...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...