Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

В разгара на лятото не даваше на детето да пие вода защото в храната имало достатъчно течности и ако са в повече ще му нарушат баланса на не знам си какво.

Ти сериозно ли? Моята ако пробва такова нещо, ще я изгоня. Добре, че майка и е с мед. образование, та ме подкрепя.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ти сериозно ли? Моята ако пробва такова нещо, ще я изгоня. Добре, че майка и е с мед. образование, та ме подкрепя.

Съвсем сериозно. Сложила го в колата на затворени прозорци (да не стане течение), навлечено с дълги дрехи (да не му повлияе по незнамсикъв начин слънцето) и малкото стои зачервено и подпухнало, едвам мърда. С всички баби и лели се беше изпокарала заради остарелите им ненаучни и непубликувани в мрежата разбирания. Поукроти се когато детето стана на две години и нещо а беше порасло колкото 8-9 месечно.

Moже да се направи експеримент по въпроса, взима се статия за друго -лечение и се подменят ключовите думи. Убеден съм че още първия ден няколко десетки "читателки" ще се юрнат да пробват. Една от тях - жената на братовчед ми. В разгара на лятото не даваше на детето да пие вода защото в храната имало достатъчно течности и ако са в повече ще му нарушат баланса на не знам си какво.

Ето за такава мъдрост говоря... Такава, че не само няма да ти помогне, ами и може доста да навреди! Иначе наистина тоя братовчед ти луд ли е? Жена му като е луда как я оставя да изтезава детето?

Гледам как пада захранването на разни райони... И се радвам, че си тръгвам след 14мин...

Ето за такава мъдрост говоря... Такава, че не само няма да ти помогне, ами и може доста да навреди! Иначе наистина тоя братовчед ти луд ли е? Жена му като е луда как я оставя да изтезава детето?

И двамата са луди и понеже в това си подхождат се настройват срещу останалия свят на инат. :lol:

А може и да се миеш с ръце, като много останали, без да ти пука. Виж, к*ра вече изисква по-специални грижи.

Аз се миех с ръце до сега, но както казах, с гъбичката уж можело без препарат, а дори и с препарат, хубаво отваряла порите на лицето за почистване и извеждала мазнината и всякви мръсотии.

http://www.konjacspongecompany.com/what-is-konjac

От Konjac била изработена.

На мен там ми се е налагало да ровя само като искам да покажа на някой колко малоумни същества има, единствено тийнпроблем-а го бие по малоумие. Там лайнолечение да излезе вече ще има женки, които са го пробвали и имат какво да кажат...

Аз също не съм влизал да ровя по темите, но неколкократно ми се е случвало като напиша нещо в Гугъл да излиза тема в бг-мама. Просто форума е огромен с огромна потребителска популация и има отговори, или поне дискусии, на всякаква тема.

Абе чувал съм, ама мислех, че най-вече се употребяват от другия пол. Не че нещо, ама съм на двойни години в сравнение с тия на Ангел и като си гледам лицето (дето цял живот най-много да съм го плискал с водичка), не виждам да ми е липсвала гъбичката за лице...дет' се вика - "нямам нито един кариес", ако се сещаш за какво говоря...  ;)

Виж горе какво съм писал. Тя няма да почне да ти пада кожата все пак. :) Просто ясно се различава мръсна кожа от чиста. Особено на лицето, където се цапа най-много от тоя мръсен въздух и т.н. фактори.

По-леко с обобщенията, моля. Никога не съм се сблъсквал с този извор на неизчерпаема мъдрост. :lol:

Защото не си в България. Търсиш си на Английски език ако търсиш информация и не те интересуват Български мнения за магазини за маркова парфюмерия примерно.

На всички ни се е налагало да ровим там за информация. :)

Съвсем, ама съвсем не на всички. Никога не съм припарвал в тая помия. Както и жена ми. 

Тва показва само колко си неопитен. Тая лъжа приключва с "се прибираме да пием ракия".

Най-обичам фразата: "айде да идем да пием по 1 бира и се прибираме". Тая лъжа никога не е хващала дикиш :D

Тц, лафа е отиваме да пием по едно кафенце ... и на сутринта се пълзи по пода.

Най-обичам фразата: "айде да идем да пием по 1 бира и се прибираме". Тая лъжа никога не е хващала дикиш :D

Мерси съм. Някои трябва трябва да работим. Не, че отидох на работа ама това е друг въпрос :D

Сори майка...обаче при наличие на толкова елексери около мен, ракията си пий. Освен в Бг кръчма няма и от къде да се вземе. Май имаше едно място ама за 36 кинта взимам Гленливетче 12-ка и си свиркам и си надувам ;)

Единственото, което е по-хубаво от отлежалото уиски е домашната ракия  - стар шотландец. И това не е виц.

Гленливета има смисъл да пиеш 18ката. И недей сравнява купешките буламачи с на Атанас ракията ;)

Наско, то и хубавия коняк си го бива да ти кажа и не съм пил толкова хубава ракия, но пък тези коняци са с такива астрономически цени, че и мен ме боли като ги купувам.

Аз пък искам да видя от къде и за КОЛКО, може да се купи ракията, която аз пия :))

Галине, аз ква съм приготвил за подарък за едни дружки от Русия. 10г, дъбова бъчва от коняк. Спешъл едишън, дет са вика на български...

Ред. Иначе и на мен коняците са ми страст...Ама един бъбрек и половин бял дроб не ми се дават...

Аз пък искам да видя от къде и за КОЛКО, може да се купи ракията, която аз пия :))

Галине, аз ква съм приготвил за подарък за едни дружки от Русия. 10г, дъбова бъчва от коняк. Спешъл едишън, дет са вика на български...

Ред. Иначе и на мен коняците са ми страст...Ама един бъбрек и половин бял дроб не ми се дават...

Аматьори. :P :lol:

Начи, от ора дет пият ичкия от запекано жито, акъл за алкохол не ща :P

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...