Midex Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Специален поздрав за Дядо Мраз....доктор Радева махна забраната на пиринското, ай' наздраве! https://www.youtube.com/watch?v=ORVkhXnBxNI Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Зимата, в която с Жоро заживяхме заедно, беше -27 градуса. Лятото, в което съм бременна, е +40 градуса. Не съм ли късметлийка?! Никъде не мога да мръдна, че ми става лошо от жегата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=sk7A56KVNBYhttps://www.bulforum.com/index.php?showtopic=32421&page=4592 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Зимата, в която с Жоро заживяхме заедно, беше -27 градуса. Лятото, в което съм бременна, е +40 градуса. Не съм ли късметлийка?! Никъде не мога да мръдна, че ми става лошо от жегата. Идете някъде на планина. Преди 2 седмици като бяхме на Боровец вечерта ходехме с якета с дълги ръкави. Миналата бяхме на Бяла Черква - горе температурата беше с 15 градуса по-ниска отколкото в Пловдив. Ба... Щял да се образова малко.... Той за толкова време не успя да се научи кое е бира и кое, не (че даже в невежеството си пие нЕкви гадости и им се кефи), ти за наука ще му говориш. Кауза пердута. Когато си прав си прав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 ...даже в невежеството си пие нЕкви гадости и им се кефи... Когато си прав си прав. Казах го по-горе - доктор Радева вече е разрешила да се пие вода, а също и Пиринско...щото нямало много разлика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Зимата, в която с Жоро заживяхме заедно, беше -27 градуса. Лятото, в което съм бременна, е +40 градуса. Не съм ли късметлийка?! Никъде не мога да мръдна, че ми става лошо от жегата. Любимият ти сезон кой е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Любимият ти сезон кой е? Всички останали НЕ бременни сезони Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Любимият ми сезон е есента. И зимата я обичам. Ама не и -27 градуса. Обичам всички сезони, в които максимално е 22 градуса. Казвала съм го неколкократно. Има нещо общо с бременността тази непоносимост към жега. Преди едва я траех, сега е страшно. Николай, много ми се ще да се чупя от града до термина, но има много причини, които не ми го позволяват. Не и за повече от 2-3 дни. Включително финансови причини, за жалост. Не искам да се тълкува като постоянно оплакване това, което си говоря тук де. Просто мисли ми прехвърчат... Човек като е вкъщи, без особена работа, и си намира глупости да мисли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Галя, регистрира ли се вече в бгмама? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Хаха, не съм. Никога не съм го отваряла тоя сайт. Нямам и намерение. Дано не ми се наложи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 На всички ни се е налагало да ровим там за информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Усвояват ми се държавни кинти. Някви вървежни схеми, в които да се бутнат х кинти и да се засмучат 50х...поне? :-D:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 На всички ни се е налагало да ровим там за информация. То там сигурно има инфо и за направата на ядрени бомби, но тъй като скоро не съм правила такива, не съм влизала и в сайта.Ангеле, ти какво дириш там! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Последно попаднах там като търсех информация за лепене на флис тапети, места за купуване на магнити за завеси и едни гъби за лице. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Гъби за лице? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Гъби за лице? Що...!?! Ти не си ли чувал?! Сигурно не си чувал и за сапунчетата за пишки, както и ония за мъди? А за столчетата с вентилация и грайферни гъзогъделичкачи, от ония, дето са слабост на Ники? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Гъби за лице? Да. Кожата на лицето е по-нежна от тази на тялото и не може да я почистваш с гъбата за тяло, освен ако не искаш да се спаружиш на бързо. Може да я почистваш с препарат и голи ръце, но гъбата за лице почиства лицето без нужда от препарат (уж), което я прави доста по-натурален начин от това да се мажеш с химия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 А може и да се миеш с ръце, като много останали, без да ти пука. Виж, к*ра вече изисква по-специални грижи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 На всички ни се е налагало да ровим там за информация. На мен там ми се е налагало да ровя само като искам да покажа на някой колко малоумни същества има, единствено тийнпроблем-а го бие по малоумие. Там лайнолечение да излезе вече ще има женки, които са го пробвали и имат какво да кажат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Що...!?! Ти не си ли чувал?! Абе чувал съм, ама мислех, че най-вече се употребяват от другия пол. Не че нещо, ама съм на двойни години в сравнение с тия на Ангел и като си гледам лицето (дето цял живот най-много да съм го плискал с водичка), не виждам да ми е липсвала гъбичката за лице...дет' се вика - "нямам нито един кариес", ако се сещаш за какво говоря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Те фосилите нямат бръчки. Ама аз си те обичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Абе чувал съм, ама мислех, че най-вече се употребяват от другия пол. Не че нещо, ама съм на двойни години в сравнение с тия на Ангел и като си гледам лицето (дето цял живот най-много да съм го плискал с водичка), не виждам да ми е липсвала гъбичката за лице...дет' се вика - "нямам нито един кариес", ако се сещаш за какво говоря... Сещам се... А Ангел само шушумуши и дисциплиноразваля в строя. Ама те повечето днешни са така. Там където обядвам всеки ден, идва една групичка лигльовци, дето като ги гледаш, мъже-скали, а като ги чуеш какви и как си ги приказват и ти иде да погледнеш дали през това време не се държат за ръчички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Кви дебили има на тоя свят.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 На мен там ми се е налагало да ровя само като искам да покажа на някой колко малоумни същества има, единствено тийнпроблем-а го бие по малоумие. Там лайнолечение да излезе вече ще има женки, които са го пробвали и имат какво да кажат... Moже да се направи експеримент по въпроса, взима се статия за друго -лечение и се подменят ключовите думи. Убеден съм че още първия ден няколко десетки "читателки" ще се юрнат да пробват. Една от тях - жената на братовчед ми. В разгара на лятото не даваше на детето да пие вода защото в храната имало достатъчно течности и ако са в повече ще му нарушат баланса на не знам си какво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 На всички ни се е налагало да ровим там за информация. По-леко с обобщенията, моля. Никога не съм се сблъсквал с този извор на неизчерпаема мъдрост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.