Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

И така да е. Аз обаче мога да преценя кога "ТИ" е използвано директно насочено към мен и кога е използвано, без да е насочено към някой конкретен персонаж, с цел постигане на благозвучие.

преценител....

Бахти...., прочетох го като.... Презарватив...... :blink:

Аз нямам претенции към марки. Опитът ми с клиенти ми е доказал, че дори и с риза за 20 кинта от Илианци, те посрещат по-добре, отколкото с тениска за 100 лв.

Това, което ми направи впечатление когато обикалях магазините в България е, че поради някаква причина цените на облеклата, особено маркови такива са адски надути. Например ризки на български фирми на българския пазар вървят по-скъпо от продукцията на дизайнерски марки на пазара от другата страна на голямата вода (например Томи Хилфигър, Майкъл Корс и т.н.). Като се сравнят тия цени и с българския стандарт, става направо страшно. Гледах на главната цени на ризи на Томи Хилфигър направо тройно по-скъпи, отколкото си ги взимам от тук. 

11751784_10206196784217206_5659749189312

Който не ме е виждал с риза :)

Такава риза никога не бих облякъл.Става само за обслужващ персонал. :))

Като цяло риза с къс ръкав, за мен не е риза... По-добре тениска

Риза с къс ръкав не е проблем. Проблем става ако сложиш вратовръзка. :lol:

Не виждам никакъв проблем в ризите с къс ръкав...проблемът е, когато някъде е невъзможно да отидеш без риза с дълъг ръкав дори и в най-голямата жега.

Да ви имам проблемите!

Искам да го видя този, дето няма да го омагьосам и изкъпя с хладка водица и бебешки шампоан против сълзи, пък било то и да съм по метълска фланелка и с пусната коса!

Ай сиктир и снобарщини и простотии.....

Аз нямам претенции към марки. Опитът ми с клиенти ми е доказал, че дори и с риза за 20 кинта от Илианци, те посрещат по-добре, отколкото с тениска за 100 лв.

Аз това се опитвах да кажа.

Това, което ми направи впечатление когато обикалях магазините в България е, че поради някаква причина цените на облеклата, особено маркови такива са адски надути. Например ризки на български фирми на българския пазар вървят по-скъпо от продукцията на дизайнерски марки на пазара от другата страна на голямата вода (например Томи Хилфигър, Майкъл Корс и т.н.). Като се сравнят тия цени и с българския стандарт, става направо страшно. Гледах на главната цени на ризи на Томи Хилфигър направо тройно по-скъпи, отколкото си ги взимам от тук. 

Ризите Томи Хилфигър на главната не са оригинални. Особено ако си влезнал в магазин RCR до фонтана на Бингото.

Оригинални дрехи от такъв калибър в Пловдив специално - няма. На пръстите на ръцете си мога да ти изброя магазините в града, които продават оригинални стоки (дрехи/обувки).

Ризите Томи Хилфигър на главната не са оригинални. Особено ако си влезнал в магазин RCR до фонтана на Бингото.

Оригинални дрехи от такъв калибър в Пловдив специално - няма. На пръстите на ръцете си мога да ти изброя магазините в града, които продават оригинални стоки (дрехи/обувки).

Е то в този случай ситуацията става на порядъци по-зле. Ако тази стока наистина не е оригинална, кои луди тогава я пазаруват?

ПП. Същата ситуация и с маратонките - поне тройни цени видях на Найки, Рийбок и т.н. и то сравнявайки ги с цените в най-наточените спортни магазини тук.

хъхъ оне ден видях един в метрото с костюм и торба била :lol:

Кръстник.Ми познай ;) Тъпите мутри и техните мутреси и любовници.

Е то в този случай ситуацията става на порядъци по-зле. Ако тази стока наистина не е оригинална, кои луди тогава я пазаруват?

Тези, за които етикетът на дрехата е по-важен от това какво всъщност са си купили....и тези, които си чешат егото като си поместят селфито у фейса с надпис "туй си го купих от главната" (или мола...по избор).

ПП. Същата ситуация и с маратонките - поне тройни цени видях на Найки, Рийбок и т.н. и то сравнявайки ги с цените в най-наточените спортни магазини тук.

Ами купуват ги хора, които си мислят, че купуват оригинални стоки.

Маратонките са на реални цени. Просто намаленията ви са много големи там явно, а тук са си на Retail и рядко ги смъкват.

Също така не сравнявай цените с Канада. Сравнявай ги с Англия и други страни в ЕС.

Аз съм ги сравнявал цените на определени стоки. 1:1 с retail обявена от производителя. Имало е случаи, когато тукашните дори са по-ниски. Едни кецове Пума примерно. В Темпо Спорт бяха с 5лв по-евтини от retail цената в puma.co.uk и други магазини.

Аз съм ги сравнявал цените на определени стоки. 1:1 с retail обявена от производителя. Имало е случаи, когато тукашните дори са по-ниски. Едни кецове Пума примерно. В Темпо Спорт бяха с 5лв по-евтини от retail цената в puma.co.uk и други магазини.

Не знам как са цените в Европа, при нас цените на топ моделите са малко над стотина долара, като промоците смъкват понякога с до $40. Например в момента мога да си взема Salomon X-Scream 3D Men's Trail за $89 (това в канадски долари).

Това си е индивидуално право и предпочитание на всеки. Няма как да отрече някой обаче, че изглеждат по-елегантно от други горни мъжки дрехи и ако искаш да те вземат по-насериозно - слагаш риза.

Прав е Ангел. Има места, където ако отидеш с тениска и дънки определено няма да си на място. Аз много мразя подобни дрехи, ама има моменти слагам сакото, вратовръзката и т.н. щото няма как. Абсурдно е да отида на среща с потенциален голям клиент и да съм облечен все едно отивам на плажа.

ПС: Чудно ми е защо всички реват за българското черноморие визирайки простотията от слънчев бряг на юг? Гледам снимки на бащата на един приятел, който в момента е на албена и местенцето е просто прекрасно. Погледнах и цените на хотелите - семейство с 1 или 2 деца за около 1000лв може да отседне в 5 звезден хотел - all inclusive. На Дюни е над 2 пъти по-скъпо, верно хубаво е, ама не е за всеки. Добре ама по 500лв на човек на седмица (децата излизат безплатно) не мисля, че е кой знае каква цена. Поправете ме ако греша или пропускам нещо

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...