Midex Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Не беше за тебе, а за оня дето кълве царевица с т.нар. бира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Не се излагай. Това е твой прерогатив... ======================= Meanwhile in Chile Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 И така да е. Аз обаче мога да преценя кога "ТИ" е използвано директно насочено към мен и кога е използвано, без да е насочено към някой конкретен персонаж, с цел постигане на благозвучие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 ГолЕМ си преценител.... Благозвучен такъв...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 преценител.... Бахти...., прочетох го като.... Презарватив...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Аз само 1 фирма за ризи признавам Тази на кръстницата ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Аз нямам претенции към марки. Опитът ми с клиенти ми е доказал, че дори и с риза за 20 кинта от Илианци, те посрещат по-добре, отколкото с тениска за 100 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Това, което ми направи впечатление когато обикалях магазините в България е, че поради някаква причина цените на облеклата, особено маркови такива са адски надути. Например ризки на български фирми на българския пазар вървят по-скъпо от продукцията на дизайнерски марки на пазара от другата страна на голямата вода (например Томи Хилфигър, Майкъл Корс и т.н.). Като се сравнят тия цени и с българския стандарт, става направо страшно. Гледах на главната цени на ризи на Томи Хилфигър направо тройно по-скъпи, отколкото си ги взимам от тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Добрютро...тук повечето неща са така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Който не ме е виждал с риза Такава риза никога не бих облякъл.Става само за обслужващ персонал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Като цяло риза с къс ръкав, за мен не е риза... По-добре тениска Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Много сте "изгресили"! Съвсем нормална риза си е. Прекалената снобарщина е дразнеща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Като цяло риза с къс ръкав, за мен не е риза... По-добре тениска Риза с къс ръкав не е проблем. Проблем става ако сложиш вратовръзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Не виждам никакъв проблем в ризите с къс ръкав...проблемът е, когато някъде е невъзможно да отидеш без риза с дълъг ръкав дори и в най-голямата жега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Да ви имам проблемите! Искам да го видя този, дето няма да го омагьосам и изкъпя с хладка водица и бебешки шампоан против сълзи, пък било то и да съм по метълска фланелка и с пусната коса! Ай сиктир и снобарщини и простотии..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 С тая адамова ябълка искам да видя как ще ме омагьосаш. И дано да си с повече дрехи :-D:-D:-D:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Аз нямам претенции към марки. Опитът ми с клиенти ми е доказал, че дори и с риза за 20 кинта от Илианци, те посрещат по-добре, отколкото с тениска за 100 лв. Аз това се опитвах да кажа. Това, което ми направи впечатление когато обикалях магазините в България е, че поради някаква причина цените на облеклата, особено маркови такива са адски надути. Например ризки на български фирми на българския пазар вървят по-скъпо от продукцията на дизайнерски марки на пазара от другата страна на голямата вода (например Томи Хилфигър, Майкъл Корс и т.н.). Като се сравнят тия цени и с българския стандарт, става направо страшно. Гледах на главната цени на ризи на Томи Хилфигър направо тройно по-скъпи, отколкото си ги взимам от тук. Ризите Томи Хилфигър на главната не са оригинални. Особено ако си влезнал в магазин RCR до фонтана на Бингото. Оригинални дрехи от такъв калибър в Пловдив специално - няма. На пръстите на ръцете си мога да ти изброя магазините в града, които продават оригинални стоки (дрехи/обувки). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Ризите Томи Хилфигър на главната не са оригинални. Особено ако си влезнал в магазин RCR до фонтана на Бингото. Оригинални дрехи от такъв калибър в Пловдив специално - няма. На пръстите на ръцете си мога да ти изброя магазините в града, които продават оригинални стоки (дрехи/обувки). Е то в този случай ситуацията става на порядъци по-зле. Ако тази стока наистина не е оригинална, кои луди тогава я пазаруват? ПП. Същата ситуация и с маратонките - поне тройни цени видях на Найки, Рийбок и т.н. и то сравнявайки ги с цените в най-наточените спортни магазини тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 хъхъ оне ден видях един в метрото с костюм и торба била Кръстник.Ми познай Тъпите мутри и техните мутреси и любовници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Е то в този случай ситуацията става на порядъци по-зле. Ако тази стока наистина не е оригинална, кои луди тогава я пазаруват? Тези, за които етикетът на дрехата е по-важен от това какво всъщност са си купили....и тези, които си чешат егото като си поместят селфито у фейса с надпис "туй си го купих от главната" (или мола...по избор). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Е то в този случай ситуацията става на порядъци по-зле. Ако тази стока наистина не е оригинална, кои луди тогава я пазаруват? ПП. Същата ситуация и с маратонките - поне тройни цени видях на Найки, Рийбок и т.н. и то сравнявайки ги с цените в най-наточените спортни магазини тук. Ами купуват ги хора, които си мислят, че купуват оригинални стоки. Маратонките са на реални цени. Просто намаленията ви са много големи там явно, а тук са си на Retail и рядко ги смъкват. Също така не сравнявай цените с Канада. Сравнявай ги с Англия и други страни в ЕС. Аз съм ги сравнявал цените на определени стоки. 1:1 с retail обявена от производителя. Имало е случаи, когато тукашните дори са по-ниски. Едни кецове Пума примерно. В Темпо Спорт бяха с 5лв по-евтини от retail цената в puma.co.uk и други магазини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Аз съм ги сравнявал цените на определени стоки. 1:1 с retail обявена от производителя. Имало е случаи, когато тукашните дори са по-ниски. Едни кецове Пума примерно. В Темпо Спорт бяха с 5лв по-евтини от retail цената в puma.co.uk и други магазини. Не знам как са цените в Европа, при нас цените на топ моделите са малко над стотина долара, като промоците смъкват понякога с до $40. Например в момента мога да си взема Salomon X-Scream 3D Men's Trail за $89 (това в канадски долари). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Класическия Nike Airmax е 130 Евро в Англия. Толкова е и тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Това си е индивидуално право и предпочитание на всеки. Няма как да отрече някой обаче, че изглеждат по-елегантно от други горни мъжки дрехи и ако искаш да те вземат по-насериозно - слагаш риза. Прав е Ангел. Има места, където ако отидеш с тениска и дънки определено няма да си на място. Аз много мразя подобни дрехи, ама има моменти слагам сакото, вратовръзката и т.н. щото няма как. Абсурдно е да отида на среща с потенциален голям клиент и да съм облечен все едно отивам на плажа. ПС: Чудно ми е защо всички реват за българското черноморие визирайки простотията от слънчев бряг на юг? Гледам снимки на бащата на един приятел, който в момента е на албена и местенцето е просто прекрасно. Погледнах и цените на хотелите - семейство с 1 или 2 деца за около 1000лв може да отседне в 5 звезден хотел - all inclusive. На Дюни е над 2 пъти по-скъпо, верно хубаво е, ама не е за всеки. Добре ама по 500лв на човек на седмица (децата излизат безплатно) не мисля, че е кой знае каква цена. Поправете ме ако греша или пропускам нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Класическия Nike Airmax е 130 Евро в Англия. Толкова е и тук. Явно не съм гледал в правилния магазин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.