Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Който не ме е виждал с риза :)

Ризи само по разни поводи като тоя... За чий чеп иначе?!?!?

https://www.youtube.com/watch?v=enRKvjKr7l0

Според вас, какво е налягането в гумата, за да гръмне така? И дали ако я ръгне с шило (много правилна като форма дупка) би гръмнала пак така... Искам го тоя педал дето ми пука гумите с гипсирана ръка!

Това нещо съмнително ми изглежда... И при всички случаи автомобилът не е нито обикновен, нито случаен... 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ти виж първо, че явно излезе газ, не обикновен въздух и второ - гумата не спадна, а остана напомпена. Което иде да рече, че машината вероятно има такава система. 

Ти виж първо, че явно излезе газ, не обикновен въздух и второ - гумата не спадна, а остана напомпена. Което иде да рече, че машината вероятно има такава система. 

Нали са с 2 гуми, една зад друга. Просто вътрешната е поела цялото налягане на колата и тая не се деформира.

Мяза ми на камион. Ама и те трудно гърмят така....

Брониран камион, пренасящ пари...и може да е с ония по-специалните гуми (от военната технология), дето се самозапушват и самнапомпват.

Тя че гумата е някаква такава, то е видно. Но чак да го метне тоя кат' парцал и да му рАзкънйе фанйелката - бах маа му

Ризи само по разни поводи като тоя... За чий чеп иначе?!?!? 

Защото ти е готино да изглеждаш по-официално примерно.

По повод готиното да изглеждаш елегантно - този тип дрехи на мен са ми крайно неудобни. В комбинация със зверското потене се сдобих с протрит врат от яката, а ризката е комбинация от коприна и някакви изкуственяци - т.е. - не би трябвало. Уви. Още един минус за елегантните парцалки. Да не говорим колко спарват.

И кой ти каза тая работа?

По повод готиното да изглеждаш елегантно - този тип дрехи на мен са ми крайно неудобни. В комбинация със зверското потене се сдобих с протрит врат от яката, а ризката е комбинация от коприна и някакви изкуственяци - т.е. - не би трябвало. Уви. Още един минус за елегантните парцалки. Да не говорим колко спарват.

Абе FUCK "елегантните" парцали! 

Аз се потя и с тениски, така че...

С цялото ми уважение и без да искам да съм груб или да обиждам дрехите и/или финансовите ти възможности, но тая риза е далеч от качествена материя. Бих предположил, че е Lazarini или Teodor.

И кой ти каза тая работа?

Аз ти я казвам. Ти сега и това ако отречеш...

Еба ли го. Българска е. Но поне разпознавам материите. А и е риза за едно-две обличания. Както казах - не нося такива дрехи.

11751784_10206196784217206_5659749189312

Който не ме е виждал с риза :)

Пипон мамин той, бее.....

Ми ти на мен ли ще кажеш?!?!?!?! Щото тва се опитваш да направиш в момента отново.

Ангеле, ти нормален ли си? Нещо слънцето ли те е напекло? 

Това си е индивидуално право и предпочитание на всеки. Няма как да отрече някой обаче, че изглеждат по-елегантно от други горни мъжки дрехи и ако искаш да те вземат по-насериозно - слагаш риза.

И аз не обичам ризи. Не се чувствам комфортно в тях.

Тихо ся! Не разбра ли, че ти е готино да изглеждаш официално?!?!?!?

Ризи...ризи...ризи...материи...материи...кройки...фирми...имам толкова много дрехи, между които и 20-тина ризи и повечето от тях са ми супер удобни - да е жива и здрава жена ми, тя ми ги избира и никога не бърка - за лятото имам такива леки копринени, че направо не ги усещам на гърба си. :thumbsup:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...