RaptoR Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Който не ме е виждал с риза Ризи само по разни поводи като тоя... За чий чеп иначе?!?!? https://www.youtube.com/watch?v=enRKvjKr7l0 Според вас, какво е налягането в гумата, за да гръмне така? И дали ако я ръгне с шило (много правилна като форма дупка) би гръмнала пак така... Искам го тоя педал дето ми пука гумите с гипсирана ръка! Това нещо съмнително ми изглежда... И при всички случаи автомобилът не е нито обикновен, нито случаен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Мяза ми на камион. Ама и те трудно гърмят така.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Ти виж първо, че явно излезе газ, не обикновен въздух и второ - гумата не спадна, а остана напомпена. Което иде да рече, че машината вероятно има такава система. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Ти виж първо, че явно излезе газ, не обикновен въздух и второ - гумата не спадна, а остана напомпена. Което иде да рече, че машината вероятно има такава система. Нали са с 2 гуми, една зад друга. Просто вътрешната е поела цялото налягане на колата и тая не се деформира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Мяза ми на камион. Ама и те трудно гърмят така.... Брониран камион, пренасящ пари...и може да е с ония по-специалните гуми (от военната технология), дето се самозапушват и самнапомпват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Тя че гумата е някаква такава, то е видно. Но чак да го метне тоя кат' парцал и да му рАзкънйе фанйелката - бах маа му Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Ризи само по разни поводи като тоя... За чий чеп иначе?!?!? Защото ти е готино да изглеждаш по-официално примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 По повод готиното да изглеждаш елегантно - този тип дрехи на мен са ми крайно неудобни. В комбинация със зверското потене се сдобих с протрит врат от яката, а ризката е комбинация от коприна и някакви изкуственяци - т.е. - не би трябвало. Уви. Още един минус за елегантните парцалки. Да не говорим колко спарват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Защото ти е готино да изглеждаш по-официално примерно. И кой ти каза тая работа? По повод готиното да изглеждаш елегантно - този тип дрехи на мен са ми крайно неудобни. В комбинация със зверското потене се сдобих с протрит врат от яката, а ризката е комбинация от коприна и някакви изкуственяци - т.е. - не би трябвало. Уви. Още един минус за елегантните парцалки. Да не говорим колко спарват. Абе FUCK "елегантните" парцали! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 По повод готиното да изглеждаш елегантно - този тип дрехи на мен са ми крайно неудобни. В комбинация със зверското потене се сдобих с протрит врат от яката, а ризката е комбинация от коприна и някакви изкуственяци - т.е. - не би трябвало. Уви. Още един минус за елегантните парцалки. Да не говорим колко спарват. Аз се потя и с тениски, така че... С цялото ми уважение и без да искам да съм груб или да обиждам дрехите и/или финансовите ти възможности, но тая риза е далеч от качествена материя. Бих предположил, че е Lazarini или Teodor. И кой ти каза тая работа? Аз ти я казвам. Ти сега и това ако отречеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Ангеле, ти ще ми кажеш кое и как ми е готино?!?!?!? Я помисли пак..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Ми ти на мен ли ще кажеш?!?!?!?! Щото тва се опитваш да направиш в момента отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Еба ли го. Българска е. Но поне разпознавам материите. А и е риза за едно-две обличания. Както казах - не нося такива дрехи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Който не ме е виждал с риза Пипон мамин той, бее..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Защото ти е готино да изглеждаш по-официално примерно. Ми ти на мен ли ще кажеш?!?!?!?! Щото тва се опитваш да направиш в момента отново. Ангеле, ти нормален ли си? Нещо слънцето ли те е напекло? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Ама ти сериозно ли? Олеле, малеле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Пипон мамин той, бее..... Заслужава си направо пипун! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=JiZcXe5Rb8M Сметни някой ме е добавил в клипче в YT... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 И аз не обичам ризи. Не се чувствам комфортно в тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Това си е индивидуално право и предпочитание на всеки. Няма как да отрече някой обаче, че изглеждат по-елегантно от други горни мъжки дрехи и ако искаш да те вземат по-насериозно - слагаш риза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 И аз не обичам ризи. Не се чувствам комфортно в тях. Тихо ся! Не разбра ли, че ти е готино да изглеждаш официално?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Ризи...ризи...ризи...материи...материи...кройки...фирми...имам толкова много дрехи, между които и 20-тина ризи и повечето от тях са ми супер удобни - да е жива и здрава жена ми, тя ми ги избира и никога не бърка - за лятото имам такива леки копринени, че направо не ги усещам на гърба си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Не разбра ли, че ти е готино да изглеждаш официално?!?!?!? Не се излагай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Има си официални ризи, има си и айляшки ризки...и хавайски такива имам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Има си официални ризи, има си и айляшки ризки...и хавайски такива имам... Не визирам това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.