kotora Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Абе като изключим прасетата, на другите им стоят доста добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Ако дойде ден да давам пари за чисто нова кола, то това ще бъде ТЕСЛА! Да видим сега и кроса какъв ще е, но аз нямам съмнения, че ще е хубав. ЕДИТ: А! Ей го де е на MODEL III! Все едно любимото АУДИ гледам отзад... При цена 60-70 хиляди лева - ТАМ СЪМ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Що не изчакаш малко - тия може да ти предложат тяхната на по-ниска цена... А на тоя етап просто може да си купиш куче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Забелязах, че тройката може да ми дойде мъничка... A MODEL X нещо не е пипнат дизайна и не ме кефи... Но пък не е като да сме хукнали ДНЕС да купуваме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 И като си вземеш, не ща да ми дадеш да направя едно кръгче с нея - преотстъпвам правото си на Стефчо...той ще е много щастлив, понеже отдавна бленува да направи едно кръгче с тролей...всъщност май беше споменал, че бленуването му било по време на някакъв среднощен кошмар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 И като си вземеш, не ща да ми дадеш да направя едно кръгче с нея - преотстъпвам правото си на Стефчо...той ще е много щастлив, понеже отдавна бленува да направи едно кръгче с тролей...всъщност май беше споменал, че бленуването му било по време на някакъв среднощен кошмар. Стефчо да си опърдява и осмърдява Чикаго... И като вдига шум наляво-надясно с цистерна в багажника, може чурката му да вибрира и да расте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Един от директорите при нас кара Тесла. Всеки път, като я видя на паркинга точа лиги. Много мазна колица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Пичове, някой беше дал добри отзиви за почивка в Гърция, но не мога да намеря мнението. Смятаме към края на месеца една кола хора да мръднем към южната съседка (може би Кавала). Приемам предложения за почивка + евтини хотелчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 HEMO е човека,който даваше отзивите Ама трудно май ще си намерите хотел по тва време в момента точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Стефчо да си опърдява и осмърдява Чикаго... И като вдига шум наляво-надясно с цистерна в багажника, може чурката му да вибрира и да расте... Минимум. Дай да ти вкарам една Тесла. Няма да те натоваря много. Не повече от 300 процента като за наши хора :-D:-D:-D:-D И като си вземеш, не ща да ми дадеш да направя едно кръгче с нея - преотстъпвам правото си на Стефчо...той ще е много щастлив, понеже отдавна бленува да направи едно кръгче с тролей...всъщност май беше споменал, че бленуването му било по време на някакъв среднощен кошмар. мерси съм Евгени Минчев е човека... С опит и то Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Пичове, някой беше дал добри отзиви за почивка в Гърция, но не мога да намеря мнението. Смятаме към края на месеца една кола хора да мръднем към южната съседка (може би Кавала). Приемам предложения за почивка + евтини хотелчета. Както каза един приятел - идея да се ходи в Гърция вече няма, както и идните 10 години междувпрочем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Баси дебилите има на тоя свят, честно! На такива неща се начетох днес във вътрешната комуникация, че ми е лошо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 И тотален провал за "българския футболен колос" Лудопорец... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Един път не погледнах тоя телевизор, а е пред мен баш... Ма отразих, че някви играят де... Виждам 1:1, ко станало? Ред. 2:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 кОр за Лудогорец! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 кОр за футбола, баце. Ебал съм тая перачка за пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 И тотален провал за "българския футболен колос" Лудопорец... Живота е твърде кратък за да чака и да се надява човек някой ден българския футбол да излезе най-накрая от мутро-чалгарската паралелна действителност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Каква е драмата този път? Любопитствам, щото футбол не ме вълнува, още по-малко пък ми се търси, да ако някой му се иска да резюмира с 2-3 изречения, ама не по-вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Килата майка...те тва ми минава през главата. И още един два пълни километража...ебаси кефа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Каква е драмата този път? Любопитствам, щото футбол не ме вълнува, още по-малко пък ми се търси, да ако някой му се иска да резюмира с 2-3 изречения, ама не по-вече Там е работата, че няма никаква драма. Нормален завършек на нещо твърде познато и повтарящо се до втръсване през последните 20 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Доколкото успях да разбера, посредствен отбор(като всеки един у нас) е гризнал дървото, въпреки че са си повярвали колко са велики. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Просто някой хора изпраха едни пари. Като знам какви бяха коефициентите, да не говорим какви са били след 1вия гол за Лудогорец, работата е ясна. Но това не ми е ясно: Тия дръпнатите от ден на ден стават все по-големи машини и ще е напълно оправдано изместването на хамериканците от 1вото място в най-скоро време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Който не ме е виждал с риза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Тия дръпнатите от ден на ден стават все по-големи машини и ще е напълно оправдано изместването на хамериканците от 1вото място в най-скоро време. Т'ва ситното ако имаше по-големи ръце и по-бързо щеше да го направи...и като го гледам, не се стараеше да бърза кой знае колко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 [media=560x315] [/media]Според вас, какво е налягането в гумата, за да гръмне така? И дали ако я ръгне с шило (много правилна като форма дупка) би гръмнала пак така... Искам го тоя педал дето ми пука гумите с гипсирана ръка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.