Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Тук на другия край на света в Северния Пасифик никой не си спомня такива жеги и суши за последното столетие.

Това разбира се е "в реда на нещата", само да не вземеш да се притесняваш...  :laughing:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тук на другия край на света в Северния Пасифик никой не си спомня такива жеги и суши за последното столетие.

А тука някои си спомнят и по-големи жеги...."последното столетие" казваш...само...ха-ха... :moon:

Заеби изпих 1 старопрамен на обяд и ся си направих второ кафе,че не се живее... Не знам как ще издържа още 4 дена преди да си бия камшика от тая фирма :D 

Мани, при мен по дефолт трябва да е 20±2 градуса и като изляза от работа, горещината ми се изсипва кат' чувал. Даже в момента зъзна, че поостанах и съм се облякъл като за тръгване.
Болна хава.

Не се оплаквай-Копенхаген е в истински цивилизованата част от Европа.

Спор няма,само дето дойдох от топла и слънчева Гърция...та малко ми е ладно :mellow:Иначе съм сериозно впечатлен от Дания,толкова сме далече от истината че няма на къде повече...

Това разбира се е "в реда на нещата", само да не вземеш да се притесняваш...  :laughing:

Естествено, че е в реда на нещата, паникьор такъв! На не-спомнящите се - ми къса им е паметта просто. Пък и както се очаква намаляване на слънчевата активност - помнете ги жегите, щото после ще искате ама няма да има.

А тука някои си спомнят и по-големи жеги...."последното столетие" казваш...само...ха-ха... :moon:

Викаш тези от предходните няколко хилядолетия вече и на теб са ти леко мъгляви, но последното си го спомняш цялото, а? :P

PS: Пламене, ей такъв стол ама на по-прилична цена можеш ли да намериш? http://www.aliexpress.com/item/Afflatus-Ergonomic-Chair-Mesh-Chair-For-Free-Shipping/1960149390.html

Забележи обаче механизма. Ей един евтин, който няма нищо общо с горния по много критерии: http://www.aliexpress.com/item/2015-New-Arrival-Office-Chair-M16/32351832695.html

Иначе и в метро има едни за около 200-300лв, но са мизерни. Онзи от офис 1 за илядо е къде-къде по-качествен (изненада, а?) :)

Ако някой се чуди какво означава да стигнем дъното

Разглеждания 15294

ОБЩИ РАБОТНИЦИ

Ref.No: H-15-01 Описание и
Изисквания: Агенция за подбор на персонал "СЕМИСУЛ БГ" ЕООД набира за международна компания - подизпълнител на проект за изграждане на 4 блок на АЕЦ Моховце - Левице, Словакия, ОБЩИ РАБОТНИЦИ.

Работодател: Semisul Construcao Reparacao e Manutencao de Metalomecanica LDA – Синеш, Португалия

Работодателят предлага:
- ТД и социални придобивки;
- Работно облекло;
- Квартира и траспорт;
- Динамична работна среда с международен колектив;
- Работно време от понеделник до петък от 07:00 до 18:00 ч., събота от 07:00 до 12:00 ч.

И никъде не се и намеква за някакво сериозно заплащане от рода на 2-3 хиляди евро.

Естествено, че е в реда на нещата, паникьор такъв! На не-спомнящите се - ми къса им е паметта просто. Пък и както се очаква намаляване на слънчевата активност - помнете ги жегите, щото после ще искате ама няма да има.

И жегите, и студовете ще ги има и ще са все по-екстремни... Ама балъка докато не му дойде в къщата блее.... 

======================

Абе кой вкара тая мода с тия впити къси панталони?!?!?!? €$@№$% неговата $@%@$% @№$на!!!! Къде отидоха чудесните къси полички, особено тип ламбада?!?!?! Аман от тия впити боклуци, които естествено редовно се носят и от разни сланинести прасета, които ИЗОБЩО не трябва да слагат подобни дрехи.... То не са целулити, сланини и прочее... Ай сиктир!!! 

Ти... виждал ли си как стои ламбадка, намъкната върху шест пластова торта с лой....?

Ти... виждал ли си как стои ламбадка, намъкната върху шест пластова торта с лой....?

Ся, то е ясно, на прасето и звънец да му сложиш... 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...