Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

... А човека ме иска заради програмирането на цпу-тата.

Според мен си струва да помислиш сериозно. Нишата е малка, но и наплив няма, а добри кадри не се срещат под път и над път. Отделно опитът ти с обработване на метали ще е от полза.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Да ти кажа, не си е работа в тия жеги сватба да се прави в града. Така и не се напих, а след ракията лочих и водка... Миналата година август месец някъде, пак бяхме на сватба, само че на язовир Кърджали - друго си е да пиеш на хладовина... А то така нито кеф, нито смисъл...Удариш една чаша и след пет минути ти е избила през порите.... Абе да са живи и здрави младите. :D

Тая работа става принципно с бира и разни шлевошки леки коктейли (общо взето работи дето се пият с кила), не с тежки спиртни напитки, младеж. Това че си бик и носиш здраво няма нищо общо с времето навън. Напротив - колкото си по-високо, толкова по-трудно се напиваш и много по-бързо и лесно изтрезняваш. Особено ако не пушиш.  

Човек, такава жега беше, че само веднъж ходих да пикая, всичко си избиваше в пот. А това си бяха едни скромни 8 часа наливане с ракия, водка и вода...

То било супер кеф да се пазарува в неделя в тоя град! Няма никой никъде, няма коли, няма селенити, тишина, спокойствие.... КЛАСИКА направо...

Минах да си поръчам една пица в Пикантино да я направят докато обиколя другите магазини и едно елементарно нещо ми направи силно впечатление.... А именно колко балъшки изглеждат чифт любовници на тайна среща в неделя.,. Добре, седнали сте вътре на тъмно и скрито, където няма никой и сте се привели като шумкари на пусия... Но защо по дяволите трябва да гледате плахо като гърмяни зайци всеки влезнал през вратата, все едно е стражар, дошъл да ви отведе в ареста?!?!?! Дръжте се естествено, майка му стара!!! То и първолак може да разбере, че не ви е чиста работата....  

Да не са някакви млади на по 14-15 години?Ако е така е разбираемо :))

П.С.1.Друг вариант е мъжът да излиза с жената на някой общ познат.Или пък пък обратното.Тогава вече... :lol:

П.С.2.

То било супер кеф да се пазарува в неделя в тоя град! Няма никой никъде, няма коли, няма селенити, тишина, спокойствие.... КЛАСИКА направо...

Ами да ти кажа и в София предишната събота беше нещо подобно и то в центъра.Дори и в мола на Стамболийски се ходеше спокойно.А всеки запознат знае колко е гъчкано през работните дни.А бе тоя народ май само така се говори,че бил беден.Бая хора се замогнаха,качват се на кола над 10 хиляди и си щъкат ,където решат.

Разбираемо е и в по-късна възраст - може мъжът й (или жена му) да му (й) харесват пиците в тая пицария и да реши да намине точно днес да изяде една. :laughing:

Аз затова като реша да ям пица с някоя, направо я водя при жена ми и я уведомявам, че ще ходя да ям пица с въпросната...няма майтап, случвало ми се е. :laughing1:

Уж лаптоп щях да взимам, па си тръгнах с PS3, че тия грозни цени на 4-ката не са ми по вкуса. Ебал съм ги. Втора ръка вървят на цената на нови. Чакайте малко...за конзола говотим, не за Бентли на 50 години, че да има стойност.

Да не са някакви млади на по 14-15 години?Ако е така е разбираемо :))

П.С.1.Друг вариант е мъжът да излиза с жената на някой общ познат.Или пък пък обратното.Тогава вече... :lol:

Какви 14-15? Тия не знаят още пикае ли им се, *** ли им се, камо ли нещо повече... Говорим за жена на около 35 и мъж 40, може и нагоре... Поведение - стреляни зайци. То да ти стане смешно отвсякъде. И когато си тръгнал да се криеш, крий се като хората, не баш в центъра на Пловдив...

Разбираемо е и в по-късна възраст - може мъжът й (или жена му) да му (й) харесват пиците в тая пицария и да реши да намине точно днес да изяде една. :laughing:

Рядка тъпост трябва да се наблюдава, че да водиш любовница на място, където има и най-малък шанс да се появи някой от семейството, камо ли пък жена ти... 

==================================

Новата машина най-сетне е запалена и в процес на инсталации... Дайте идея с какво да тествам 970-ката още докато е чисто....  :grin:

Принца на Персия - първата версия...дето е дърта на библия :D

Той се пази на дискети, мойто момче...  :laughing:

Егати - седя и го гледам тоя нов БИОС като извънземно.... А опциите на картата да не говорим. 

Учителка яздила шестима ученици в замяна на оценки и извинени отсъствия - жертвите й дори нямали 16 години

Разследването на дейностите на Никол Дюфолт започнало, когато ученик показал на директора на гимназия Колумбия клип, направен с телефон, на който 35-годишната даскалица прави фелацио на друг ученик.

Единият от учениците твърди, че се е запознал с Дюфолт по време на лятна програма, която трябва да помогне на завършилите основно училище с прехода в гимназията. По думите му, Дюфолт му е правила орален секс, след което няколко дни по-късно е спала с него в класната стая.

Друг ученик също твърди, че се е запознал с учителката по време на програмата. По думите му, тя му е правила най-малко шест пъти орална любов, пет от които са се случили в класната стая, а другият в колата й. На секса в колата е присъствал и друг ученик, който е заснел акта.

Ученикът, който е записвал с телефона си, също се е запознал с Дюфолт по време на лятната програма. По думите му, той е чул многократни разговори между негови приятели, които „го накарали да си помисли, че тя ще прави орален секс с него”. Той твърди, че след като е направил клипа, Дюфолт е правила орален секс и с него.

Четвърти ученик казва, че е правил секс с учителката четири или пет пъти през 2014 година, като първият път бил на рождения му ден. По думите му, преподавателката ми казала, че има „подарък за рождения му ден”.

Петият ученик пък разказал, че е правил секс с учителката, защото тя му казала, че „ще спре да фалшифицира оценките и отсъствията му от час”. Според съдебни документи Дюфолт е правила това за своите „любими” ученици ще продължи да го прави, „ако те продължат да правят секс с нея”.

За какви жертви по дяволите става дума? :woot ...четох, четох...и никъде не видях да са убили някого. :laughing1:

Е тва е големия морал, за сефте 22г, а убийства 5г . Аман. Кво толкова,.. Егати тъпотиите. Разбирам тия да са травмирани или нещо да има искове.. Тогава ок да съдят. Ама ако няма...?!

Още не е напълно готова машината - доста работа има преди да я наглася както аз си искам. Инак не мога да се оплача от тия цифри....  :grin:

На темата защо реагирам остро като чуя сърцераздирателното "а децата гладуват" (и обикновено се има предвид в един конкретен континент):

"Over the last 60 years, thanks to Western healthcare, better nutrition, and large amounts of aid, infant death rates declined on the continent, and its population quadrupled from 200 million in 1950. The population will quadruple yet again over the next 60 years, meaning that in the 150 years from 1950 to 2100, the continent’s population would have increased by a staggering 1,830 percent."

http://www.amren.com/features/2015/07/an-african-planet/

Тук на другия край на света в Северния Пасифик никой не си спомня такива жеги и суши за последното столетие.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...