djadomraz Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Ами объркан съм. Сега последно има ли глобално затопляне, щото виден каза, че то затоплянето не значело по-високи температури.... и да се притеснявам ли, че ще захладнее идните години заради онова със слънцето... или всичко ще си стане таман? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Няма глобално затопляне. Заради сватбата на втория син на Нептун, нивото на океаните се надигат и тъй като Хелиос също е поканен, слънцето се приближава и става по-топло. Ще се оправят нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Бахти... И врачка си станал П.п. То верно, че ние хората бая се стараем да си съсипем къщичката (щот, нали... Не кочината каля прасетата, а прасетата окалват кочината), ама това не е първият подобен цикъл в историята на планетата ни, нито ще е последният. При това, без значение дали ще ни има или както най-вероятно ще стане, ще се самоунищожим. Начи, най-обичам кога някой започне да вдига пушилка и да кряка кат кокошка на снасяне с единствената цел да ми пробута поредния пенкилер срещу невероятно смъртоносният нов вид настинка или откровено не екологичните си шашми за добив на екологична енергия.... Омирам си за такивИ простотии. А най се кефя като гледам как стадото се шашка и започва да блее в хор.... П.п.2 Има документирани случаи, когато заради една заблеяла се овца, цяло стадо от да речем 2500 глави се мята в дерето.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Един приятел ми предлага да ме прави стругаро-фрезист...И най-вече оператор на машини за нишкова електроерозия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Ми отивай - поне пари ще взимаш ако станеш.... ============== Днес ме заинтригува един много уместен коментар на мой приятел.... Аз не мога да разбера защо имате против да дадем милиарди евро в Гърция? Все пак няма да е за пръв път: "За въздигането на новоосвободените земи България увеличава бюджета си от 8,46 милиарда лева в 1940 г. на 14,39 милиарда в 1942 г. (1,7 пъти) и на колосалните 27,58 милиарда в 1943 г. (3,3 пъти) при относително еднакъв курс към долара през 1941-44 г. С тези десетки милиарди на българският народ се преобразяват изостаналите под чуждо управление области – построяват се нови училища, болници, гари, пристанища, ж.п. линии, граждански и промишлени обекти, отводняват се блата, прокарват се пътища, изграждат канали за напояване на Сярското поле, корабостроителници в Кавала и на о. Тасос, благоустрояват се селищата, залесяват се голите баири оставени от чуждото управление." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Ех, този Даниел Минава ми през главата, че съм влязла в серия. Уникална манджа след уникална манджа. Кога ли ще прецакам някоя? Не може да се продължава така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Ние нищо не сме разбрали от тая работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Готвих кебап. Страх ме е, че ще свърши по стената ако ви поканя Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Перфектния поздрав за всички МИСИРИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Ето такива неща трябва да има по-често!Километричните опашки са достатъчно доказателство, че на хората им липсва българското. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Перфектния поздрав за всички МИСИРИ Не изглежда много стилно да се самопоздравяваш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Ми отивай - поне пари ще взимаш ако станеш.... И ще мога да си правя квито ножове ми е кеф, нали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Мани ножовете - парите са добри... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Почвай ако парите и условията са приемливи. Такива специалисти са кът, направиш ли стаж... Знаеш за какво иде реч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Няма да се научи за ден-два,нито пък месец.Пък и ще го чака ли някой да задобрее та да му дава поръчки?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 За да му предлага явно има нещо предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Минава ми през главата, че е време ЗА!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Минава ми през главата, че е време ЗА!!! Не те беше срам...колкото ме мързи в момента, а всичкото от снимката го имам в наличност...пък съм и бая гладен...тичам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Няма да се научи за ден-два,нито пък месец.Пък и ще го чака ли някой да задобрее та да му дава поръчки?! А, я кажи, родил ли се е някой научен? Жена ми, беше на фурна за хляб, на бул. Пещерско 1 но като работиш 24-26 дни за 400 и малко пари няма как да не се научиш и на друго. В момента е вече 4-та седмица в Магна (закалява и окачествява ротори на вакумни помпи за всички видове автомобили) още на 7 ден я оставиха сама и вече дава повече бройки и от старите работници. Така, че на човек трябва да се даде шанс, за да се докаже. Не те беше срам...колкото ме мързи в момента, а всичкото от снимката го имам в наличност...пък съм и бая гладен...тичам... Абе то ме е беше ама вече не Тичай бързо че закъсняваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Минава ми през главата, че е време ЗА!!! НАЗДРАВЕ! Една назад съм, но ще те стигна.... Не те беше срам...колкото ме мързи в момента, а всичкото от снимката го имам в наличност...пък съм и бая гладен...тичам... Нетипично е за стари, грохнали мисири да се опитват бабек да ядат.... =============== Сега чакаме Стефчо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 НАЗДРАВЕ! Една назад съм, но ще те стигна.... Нетипично е за стари, грохнали мисири да се опитват бабек да ядат.... =============== Сега чакаме Стефчо! Трудно, трудно аз съм вече на 4-тата и ти ще трябва да бягаш бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Трудно, трудно аз съм вече на 4-тата и ти ще трябва да бягаш бързо Ти си недостижим бре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Нетипично е за стари, грохнали мисири да се опитват бабек да ядат.... А! Туй бабек ли било? Е...нямам такова, но пък имам суджук и луканка за разнообразие. Btw...Ванчо Психара е жив и здрав...че и не ми се сърди за нещо....олекна ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Ти си недостижим бре! Не напразно приятели ми викат поразяващата уста А! Туй бабек ли било? Е...нямам такова, но пък имам суджук и луканка за разнообразие. Btw...Ванчо Психара е жив и здрав...че и не ми се сърди за нещо....олекна ми. Бабек я, и луканка има още, и два вида филе елена, мой бая да се попийне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Баси тежката сватба. Почнах второ шише ракия и няма напиване в тая жега. А човека ме иска заради програмирането на цпу-тата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.