Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ами объркан съм. Сега последно има ли глобално затопляне, щото виден каза, че то затоплянето не значело по-високи температури.... и да се притеснявам ли, че ще захладнее идните години заради онова със слънцето... или всичко ще си стане таман?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Няма глобално затопляне. Заради сватбата на втория син на Нептун, нивото на океаните се надигат и тъй като Хелиос също е поканен, слънцето се приближава и става по-топло. Ще се оправят нещата.

Бахти... И врачка си станал :unsure:

П.п. То верно, че ние хората бая се стараем да си съсипем къщичката (щот, нали... Не кочината каля прасетата, а прасетата окалват кочината), ама това не е първият подобен цикъл в историята на планетата ни, нито ще е последният. При това, без значение дали ще ни има или както най-вероятно ще стане, ще се самоунищожим.  Начи, най-обичам кога някой започне да вдига пушилка и да кряка кат кокошка на снасяне с единствената цел да ми пробута поредния пенкилер срещу невероятно смъртоносният нов вид настинка или откровено не екологичните си шашми за добив на екологична енергия.... Омирам си за такивИ простотии. А най се кефя като гледам как стадото се шашка и започва да блее в хор....

П.п.2 Има документирани случаи, когато заради една заблеяла се овца, цяло стадо от да речем 2500 глави се мята в дерето....

Един приятел ми предлага да ме прави стругаро-фрезист...И най-вече оператор на машини за нишкова електроерозия...  :wir

Ми отивай - поне пари ще взимаш ако станеш....

==============

Днес ме заинтригува един много уместен коментар на мой приятел....

Аз не мога да разбера защо имате против да дадем милиарди евро в Гърция? Все пак няма да е за пръв път: "За въздигането на новоосвободените земи България увеличава бюджета си от 8,46 милиарда лева в 1940 г. на 14,39 милиарда в 1942 г. (1,7 пъти) и на колосалните 27,58 милиарда в 1943 г. (3,3 пъти) при относително еднакъв курс към долара през 1941-44 г. С тези десетки милиарди на българският народ се преобразяват изостаналите под чуждо управление области – построяват се нови училища, болници, гари, пристанища, ж.п. линии, граждански и промишлени обекти, отводняват се блата, прокарват се пътища, изграждат канали за напояване на Сярското поле, корабостроителници в Кавала и на о. Тасос, благоустрояват се селищата, залесяват се голите баири оставени от чуждото управление."

Ех, този Даниел :)

Минава ми през главата, че съм влязла в серия.

Уникална манджа след уникална манджа.

Кога ли ще прецакам някоя?

Не може да се продължава така... :)

Готвих кебап. Страх ме е, че ще свърши по стената ако ви поканя :)

Ето такива неща трябва да има по-често!Километричните опашки са достатъчно доказателство, че на хората им липсва българското.

Ми отивай - поне пари ще взимаш ако станеш....

И ще мога да си правя квито ножове ми е кеф, нали...

Почвай ако парите и условията са приемливи. Такива специалисти са кът, направиш ли стаж... Знаеш за какво иде реч.

Няма да се научи за ден-два,нито пък месец.Пък и ще го чака ли някой да задобрее та да му дава поръчки?!

Минава ми през главата, че е време ЗА!!!

Не те беше срам...колкото ме мързи в момента, а всичкото от снимката го имам в наличност...пък съм и бая гладен...тичам...roadrunner.gif

Няма да се научи за ден-два,нито пък месец.Пък и ще го чака ли някой да задобрее та да му дава поръчки?!

А, я кажи, родил ли се е някой научен? 

Жена ми, беше на фурна за хляб, на бул. Пещерско 1 но като работиш 24-26 дни за 400 и малко пари няма как да не се научиш и на друго. В момента е вече 4-та седмица в Магна (закалява и окачествява ротори на вакумни помпи за всички видове автомобили) още на 7 ден я оставиха сама и вече дава повече бройки и от старите работници. 

Така, че на човек трябва да се даде шанс, за да се докаже.

Не те беше срам...колкото ме мързи в момента, а всичкото от снимката го имам в наличност...пък съм и бая гладен...тичам...roadrunner.gif

Абе то ме е беше ама вече не  :grin: Тичай бързо че закъсняваш.  :lol:

Минава ми през главата, че е време ЗА!!!

НАЗДРАВЕ! Една назад съм, но ще те стигна....  :laughing:

Нетипично е за стари, грохнали мисири да се опитват бабек да ядат....

===============

Сега чакаме Стефчо!  :grin:

НАЗДРАВЕ! Една назад съм, но ще те стигна....  :laughing:

===============

Сега чакаме Стефчо!  :grin:

Трудно, трудно аз съм вече на 4-тата и ти ще трябва да бягаш бързо  :grin:

А! Туй бабек ли било? Е...нямам такова, но пък имам суджук и луканка за разнообразие. :grin:

Btw...Ванчо Психара е жив и здрав...че и не ми се сърди за нещо....олекна ми. :))

Ти си недостижим бре!  :laughing:

Не напразно приятели ми викат поразяващата уста  :grin:

А! Туй бабек ли било? Е...нямам такова, но пък имам суджук и луканка за разнообразие. :grin:

Btw...Ванчо Психара е жив и здрав...че и не ми се сърди за нещо....олекна ми. :))

Бабек я, и луканка има още, и два вида филе елена, мой бая да се попийне  :laughing:

Баси тежката сватба. Почнах второ шише ракия и няма напиване в тая жега. А човека ме иска заради програмирането на цпу-тата.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...