Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Познавам рапона в черно....  :laughing:

==================================

Ангелчо, мамин златен, утре жив или мъртъв те искам при мене, че стана голяма беля...  :gangstah:

През главата ми минава едно продължение на скорошния политически спор с един специален поздрав за анти-НАТОвските привърженици със следната снимка от посещението в наше село на ракетоносеца-унищожител USS Stockdale (DDG-106). :lol:

10982396_10205435837550268_2863447962278

Не че нещо Момчилски, но руснаците от 2011 насам не се занимават с глупости ами строят подводни крейсери. Не че "Москва" и "Петър Велики" не са по-натокани от тоя ама са на умиране тоя модел като цяло :)

Не че нещо Момчилски, но руснаците от 2011 насам не се занимават с глупости ами строят подводни крейсери. Не че "Москва" и "Петър Велики" не са по-натокани от тоя ама са на умиране тоя модел като цяло :)

Не мисля, че нещо, въоръжено със стотина Томахавки и RUM-139-ятки може да бъде наречено модел на умиране, но щом казваш. :)

Аз наистина не разбирам как е възможно изобщо да се споменава това корито като нещо съществено.... 

Както каза Наско, на фона на колоси като Петър Велики, тая коруба е като дъсчената лодка на Джак Спароу...

1392044356.jpeg

Весо го каза това. Аз лично смятам, че разрушителите са морално остарял клас кораби, които могат да имат приложение при някакви локални конфликти...

То нещата зависят и от бройките, но в случая не разбирам какво им мерите пишките на руснаците и американците. Ако въпросната техника не се използва според мен ще е най-добре.

Между другото някой иска ли да му подаря едно таквоз: http://www.ebay.co.uk/itm/321739668912?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=510643830140&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

4XL ми е малко. И то не малко ами просто абсурдно малко. Подобни неща тук се водят размер М или с малко фантазия L, а от миналата година шкембето ми не се събира в нищо под XXL...

А тъй като е доволно евтино не си струва нито да го продавам нито да го връщам... та ако някой иска да му го дам да свирне. Запазвам си правото да го дам на човека предложил най-голям "подкуп" - примерно 1 бира :)

И тъй като предпочитам да го дам на някой от обичайните заподозрени пиша тука а не в търговския раздел.

Снимка:

http://i.ebayimg.com/00/s/MTAwMFgxMDAw/z/3UQAAOSw3ydVilR-/$_57.JPG

Гледам Чистача чете - на него май няма да му стане, Атанас и той чете - ама пък много далече...дали да не мина утре да го пробвам и да видя дали ще се върже с едни мои дънки...ама не ща да ми е безплатно, ако ми хареса, ще ми кажеш к'ви пари искаш. Само дето не си знам размера какво нося... :zzz...това 4XL не е ли твърде голямо?

Да сравняваш нещастния руски флот от няколко корита, чиято бройка е равна на бройката на американските ядрени самолетоносачи от клас Нимиц е ... меко казано смешно и по детски наивно. :)

1200px-thumbnail.jpg

Само дето не си знам размера какво нося... :zzz...това 4XL не е ли твърде голямо?

М/L размер си ти маме. :) Наличието на двата е заради разликите в стила. Ако искаш да ти пасва точно - М. Ако искаш да ти седи малко широчко - L.

Аз лично смятам, че разрушителите са морално остарял клас кораби, които могат да имат приложение при някакви локални конфликти...

Разрушителите се променят и еволюират. В нещо такова да речем:

1200px-USS_Zumwalt_(DDG-1000)_at_night.j

Но да се отрича ролята на един съвременен разрушител, макар и от по-стар клас е меко казано дилетантско, особено, когато е в бойната си Carrier Strike група, като тази да речем:

1200px-thumbnail.jpg

Гледам Чистача чете - на него май няма да му стане, Атанас и той чете - ама пък много далече...дали да не мина утре да го пробвам и да видя дали ще се върже с едни мои дънки...ама не ща да ми е безплатно, ако ми хареса, ще ми кажеш к'ви пари искаш. Само дето не си знам размера какво нося... :zzz...това 4XL не е ли твърде голямо?

Обади ми се след 4, че досега бачках и мисля да лягам след малко.

Това може да е 4XL ама за китайци. За европейци е според мен L някъде. XL може да е ама само в магазини в детмаг.

Това 1-2 номера по-малко щеше да й стане на жена ми... а тя е буквално наполовина на мен :)

Имам и едно друго такова, което дойде от един германец. XL по европейските стандарти и ми става. Него съм си го оставил щото ме кефи пък и ужким съм тръгнал да отслабвам. Верно не мога да го закопчея, но аз и не искам. XXL от същото (друг цвят) ми е таман (абе леко тясно ми идва ама става).

:popcorn: 

Горния спор ми наподобява малко на стадо овце, което спори дали на Бик1 или на Бик2 му е по-голям хура...

"Тримата мускетари" не си ли чел бе, ефри? Подсказка - един от двамата герои, чийто прякор е от 4 букви. Играе сериозна роля във "Виконт дьо Бранжелон". Пък и не съм рус, че да се пиша миледи.

Но да се отрича ролята на един съвременен разрушител, макар и от по-стар клас е меко казано дилетантско, особено, когато е в бойната си Carrier Strike група, като тази да речем:

Кръстник, грешна картинка си сложил, трябваше да е тая... :lol:

Imperial_Starfleet.jpg

1200px-thumbnail.jpg

Абе те и американците са гола вода, ама карай, да заповядват на фар да се премести.....  :laughing:

Абе те и американците са гола вода, ама карай, да заповядват на фар да се премести.....  :laughing:

Това ако е реално (надали)...направо като виц...но по-скоро си е радиодраматизиран виц! :lol:

Кръстник, грешна картинка си сложил, трябваше да е тая... :lol:

Imperial_Starfleet.jpg

Цъ.... Това се цака с това => 

Executor-class Star Dreadnought

executor.jpg

Като държиш в ръка за следващо цакане, ей тва (по-голямо от тва не е строено никога през имперските времена)

Eclipse-class dreadnought.

Eclipse-class_Super_Star_Destroyer.jpg

Ееее...по-голЕмо от туй няма как да е. :D

article-2114830-05F92B8D000005DC-116_634

Ама тва е станция, а не Дистройър или супер дистройър (Дреднаут), така че не се брои....

Инак най-големият строен някога звяр във вселената на Star Wars е Vengance - class star dreadnought

Почти двадесет километра на дължина, стотици оръдия и стотици торпедни установки, гравитационен генератор, притеглящ лъч и екипаж от почти 180000 човека, плюс 150000 пехотинци. Обаче това чудовище е било във флотата на.... Новата република :))

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...