Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Викам повече да не коментираме темата, преди да научиш за какво точно си говорим....

========================================================================

Значи предвид нечии мисирски изказвания миналия ден - не само че ходих за бира, ами и специално взех бира като за мисир, че да няма цупни... Само че е един мисир не щя да седне да я пие, пр и това на хлад.... сега се налага аз да я изпия и мога откровено да кажа - Шуменско все още е тотална пИкоч.... Пълна пИкоч!

Днес, след като за трети пореден ден се подлудих да се разправям с транспортЪри и прочее и най-после курса беше осъществен, се убедих в следното - явно това е мега печеливш бизнес в момента.... Освен всичко това - разни фирмички, които нямат и един камион , но го раздават логистици, лапат по ТРИДЕСЕТ ПРОЦЕНТА от курса... Седейки на хладно пред климатика и компютъра с телефон под ръка... Почвам да не се учудвам защо разни Петко Ангеловци купуват композиции за 27 милиона евро, а ПИМК измести от пазара Вили Бец....

Е, аз за кво искам да се набутам в тоя бизнес. Ебем ти и дипломи и всичко :-D

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тъкмо за тебе си мислех - качвай се на камиона и не му мисли!

Чакай сега. Нали знаеш, че съм и мързелив, за това си търся шофьор за камиона. А аз ще си въртя сегашната мизерия докато не дойде време за втори. Иначе тука е 90% от цената на товара. Но пък минаване през бруклин брич ли беше е 270 долара:-D

Значи предвид нечии мисирски изказвания миналия ден - не само че ходих за бира, ами и специално взех бира като за мисир, че да няма цупни... Само че  един мисир не щя да седне да я пие, при това на хлад.... сега се налага аз да я изпия и мога откровено да кажа - Шуменско все още е тотална пИкоч.... Пълна пИкоч!

Еее... НАСРА СА!

Ама ми гледа сеира как си покъкрих два часа в собствен сос и си поливам главата с вода от каната, че да не взема без да искам да пробвам бейс джъмпинг без парашут, нали?

Още по-зле, Седларов, още по-зле...

П.п. Ама трябваше да слезеш поне за десетина минутки при мен, та в мисирското ти мозъче да просветне за какво точно ти говоря в момента.

Че аз бях на два метра от тебе!  :laughing:

Освен това ти не щя да слезна да помагам... Няя'са извърташ ся! 

=================

Стефчо, батьовата, някой ден по книгите ще те пишем тебе.... :grin:

Абе чичо Видене, ти като еди ВИДЕН :D рентиер ... немаш ли якое офисче за даване под наем на тънкаааа цена? :D 

Че аз бях на два метра от тебе!  :laughing:

=================

На два метра, НО на покрива, където повяваше ветрец, пък и усърдно се наливаше с онова, гадното. Трябваше да дойдеш при мен..., на завет така, дет никакво теченийце не става, но пък околният бетон и козирката са нагрети нейде до къмто четериесе - четериесе и пет градуса Целзий.... А работещият оксижен само допълваше идилията.

П.п. Установих, че са толкоз градусите, щот не ми пареше много, кога пипах стената. А ти само щеше да ми се пречкаш в онова ограничено пространство. Но пък и с единственото нещо, с което можеше да ми помогнеш не се справи!

Лошо, Мисирков, много лошо....

Че аз бях на два метра от тебе! :laughing:

=================

е, а дано

:-D

Това АЗ го пратих на Виден та да се успокои :)

Значи предвид нечии мисирски изказвания миналия ден - не само че ходих за бира, ами и специално взех бира като за мисир, че да няма цупни... Само че един мисир не щя да седне да я пие, при това на хлад.... сега се налага аз да я изпия и мога откровено да кажа - Шуменско все още е тотална пИкоч.... Пълна пИкоч!

Ми що не му вземеш онази, дето и Атанас ти каза че е убава ми го мъчиш човека. Вземи му една пилзенска... ей примерно аз обещавам ако дойде да ми чисти климатика само с такава да го поя :P

Невъзможно е да отвориш кутия с лимонови резенки и да си вземеш само една! Абсурд! :D

Възможно е - аз и една не бих си взел. Не ме блазнят. Може да опитам половин и дотам. Гадни са

Ми що не му вземеш онази, дето и Атанас ти каза че е убава ми го мъчиш човека. Вземи му една пилзенска... ей примерно аз обещавам ако дойде да ми чисти климатика само с такава да го поя :P

Аз си му взех тази, която той си пие. 

Абе чичо Видене, ти като еди ВИДЕН :D рентиер ... немаш ли якое офисче за даване под наем на тънкаааа цена? :D

Аз давам. Даже и подземен гараж си има. Цената обаче едва ли ще ти хареса. Мястото е на събота пазара.

Ванка, я сподели на ЛС данни, да си сверим часовниците... :grin:

След сряда, че е дълго за писане, а съм само с телефона.

15кв м? :D :D :D

Гаража даже май е по - голям. 63кв. м. е офиса. И магазини има, но и те са големи.

През главата ми минава едно продължение на скорошния политически спор с един специален поздрав за анти-НАТОвските привърженици със следната снимка от посещението в наше село на ракетоносеца-унищожител USS Stockdale (DDG-106). :lol:

10982396_10205435837550268_2863447962278

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...