DON_CHEFO Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Викам повече да не коментираме темата, преди да научиш за какво точно си говорим.... ======================================================================== Значи предвид нечии мисирски изказвания миналия ден - не само че ходих за бира, ами и специално взех бира като за мисир, че да няма цупни... Само че е един мисир не щя да седне да я пие, пр и това на хлад.... сега се налага аз да я изпия и мога откровено да кажа - Шуменско все още е тотална пИкоч.... Пълна пИкоч! ======================================================================== Днес, след като за трети пореден ден се подлудих да се разправям с транспортЪри и прочее и най-после курса беше осъществен, се убедих в следното - явно това е мега печеливш бизнес в момента.... Освен всичко това - разни фирмички, които нямат и един камион , но го раздават логистици, лапат по ТРИДЕСЕТ ПРОЦЕНТА от курса... Седейки на хладно пред климатика и компютъра с телефон под ръка... Почвам да не се учудвам защо разни Петко Ангеловци купуват композиции за 27 милиона евро, а ПИМК измести от пазара Вили Бец.... Е, аз за кво искам да се набутам в тоя бизнес. Ебем ти и дипломи и всичко :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Тъкмо за тебе си мислех - качвай се на камиона и не му мисли! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Тъкмо за тебе си мислех - качвай се на камиона и не му мисли!Чакай сега. Нали знаеш, че съм и мързелив, за това си търся шофьор за камиона. А аз ще си въртя сегашната мизерия докато не дойде време за втори. Иначе тука е 90% от цената на товара. Но пък минаване през бруклин брич ли беше е 270 долара:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 ======================================================================== Значи предвид нечии мисирски изказвания миналия ден - не само че ходих за бира, ами и специално взех бира като за мисир, че да няма цупни... Само че един мисир не щя да седне да я пие, при това на хлад.... сега се налага аз да я изпия и мога откровено да кажа - Шуменско все още е тотална пИкоч.... Пълна пИкоч! ======================================================================== Еее... НАСРА СА! Ама ми гледа сеира как си покъкрих два часа в собствен сос и си поливам главата с вода от каната, че да не взема без да искам да пробвам бейс джъмпинг без парашут, нали? Още по-зле, Седларов, още по-зле... П.п. Ама трябваше да слезеш поне за десетина минутки при мен, та в мисирското ти мозъче да просветне за какво точно ти говоря в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Че аз бях на два метра от тебе! Освен това ти не щя да слезна да помагам... Няя'са извърташ ся! ================= Стефчо, батьовата, някой ден по книгите ще те пишем тебе.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Абе чичо Видене, ти като еди ВИДЕН рентиер ... немаш ли якое офисче за даване под наем на тънкаааа цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Дефинирай офисче и тънка цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Че аз бях на два метра от тебе! Освен това ти не щя да слезна да помагам... Няя'са извърташ ся! ================= Стефчо, батьовата, някой ден по книгите ще те пишем тебе.... На два метра, НО на покрива, където повяваше ветрец, пък и усърдно се наливаше с онова, гадното. Трябваше да дойдеш при мен..., на завет така, дет никакво теченийце не става, но пък околният бетон и козирката са нагрети нейде до къмто четериесе - четериесе и пет градуса Целзий.... А работещият оксижен само допълваше идилията. П.п. Установих, че са толкоз градусите, щот не ми пареше много, кога пипах стената. А ти само щеше да ми се пречкаш в онова ограничено пространство. Но пък и с единственото нещо, с което можеше да ми помогнеш не се справи! Лошо, Мисирков, много лошо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 THAT'S IT! NO SOUP FOR YOU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Че аз бях на два метра от тебе! Освен това ти не щя да слезна да помагам... Няя'са извърташ ся! ================= Стефчо, батьовата, някой ден по книгите ще те пишем тебе.... е, а дано :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Невъзможно е да отвориш кутия с лимонови резенки и да си вземеш само една! Абсурд! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Ъъъ от тия със захар ли.Е такова не съм ял от години,но не ме и блазни много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Ъъъ от тия със захар ли. Не, от ония с горчица и чили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Не, от ония с горчица и чили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Не, от ония с горчица и чили. И гуакамоле..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Гуака... какво? Да не е някакво мексиканско ако? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Не, от ония с горчица и чили. Умирам! АХАХАХАХХХАХХАХАХАХХАХА Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 http://www.sciencealert.com/a-mini-ice-age-is-coming-in-the-next-15-years Специално за Дядомраз. Това АЗ го пратих на Виден та да се успокои Значи предвид нечии мисирски изказвания миналия ден - не само че ходих за бира, ами и специално взех бира като за мисир, че да няма цупни... Само че един мисир не щя да седне да я пие, при това на хлад.... сега се налага аз да я изпия и мога откровено да кажа - Шуменско все още е тотална пИкоч.... Пълна пИкоч! Ми що не му вземеш онази, дето и Атанас ти каза че е убава ми го мъчиш човека. Вземи му една пилзенска... ей примерно аз обещавам ако дойде да ми чисти климатика само с такава да го поя Невъзможно е да отвориш кутия с лимонови резенки и да си вземеш само една! Абсурд! Възможно е - аз и една не бих си взел. Не ме блазнят. Може да опитам половин и дотам. Гадни са Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Ми що не му вземеш онази, дето и Атанас ти каза че е убава ми го мъчиш човека. Вземи му една пилзенска... ей примерно аз обещавам ако дойде да ми чисти климатика само с такава да го поя Аз си му взех тази, която той си пие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Абе чичо Видене, ти като еди ВИДЕН рентиер ... немаш ли якое офисче за даване под наем на тънкаааа цена? Аз давам. Даже и подземен гараж си има. Цената обаче едва ли ще ти хареса. Мястото е на събота пазара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Ванка, я сподели на ЛС данни, да си сверим часовниците... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 15кв м? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Ванка, я сподели на ЛС данни, да си сверим часовниците... След сряда, че е дълго за писане, а съм само с телефона. 15кв м? :D Гаража даже май е по - голям. 63кв. м. е офиса. И магазини има, но и те са големи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 "Където е текло, пак ще тече" Оказва се, че имало и по-зле от нашите: Азербайджан похарчили близо $400 000 за спайуер, който не знаели как да използват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 През главата ми минава едно продължение на скорошния политически спор с един специален поздрав за анти-НАТОвските привърженици със следната снимка от посещението в наше село на ракетоносеца-унищожител USS Stockdale (DDG-106). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.