Xeon Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 А бе май тия последните бири май не трябваше да ги пия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Минава ми през главата, че за първи път плащам за софтуер за лична употреба - Norton Smartphone Security (ако не се броят парите, вложени в цената на всеки лаптоп, които отиват в джоба на чичо Бил Гейтс), но с толкова Symbian софтуер из торентите и с тези възможности на хардуера поне за такова нещо човек трябва да се изръси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Момчилски, така се получава когато човек си купува скъпи телефони Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Момчилски, така се получава когато човек си купува скъпи телефони Весо, просто колегите от Symbian девелопмънта ми показаха колко лесно се пише софтуер, с който може например да включиш микрофона на апарата (че и камерата), да запишеш каквото хване в момента и да пратиш записа на произволна интернет дестинация, използвайки всички възможни ресурси като 3G, GPRS, WiFi че и дори Bluetooth. От тогава ме е подгонила параноята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Все се каня да те питам. Какво по точно играеш. Лесничей ли си? . Майтапа на страна ама само няква природа има в тая игра. Ква е целта в нея? Е то природата е средата, в която ходиш. Иначе си е ролева игра, правиш някакви задачи, трепеш, събираш разни неща, береш цветя и гъби, такива... Яздиш коньове Опитваш се да не бъдеш изяден от огромни мечки Трепеш пладнешки обирджии (но не точно по пладне) Джиткаш из разни градове Такива работи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Ужасно зарибителен е Oblivion. Най-лошото е, че едвам спирам да играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Aз проблеми със спирането нямах... докато не се стигна до момента, в който почнах да свалям експанжъни и модове, с което играта стана още по-зарибена xD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 ако не съм играл предишните части ще имам ли проблеми със схващането на историята? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Никакъв. Всяка игра е отделна и самостоятелна. [Edit] Blitzkrieg - от тия ли? [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 тотална депресия ме е обзела. вече всичко ми е все тая! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Toя АутоКад днес ми съдра очите, тфа цял ден Хубо, че след малко отивам да полея Жоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Всеки човек е едно странно дърво, някои са просто дърво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Toя АутоКад днес ми съдра очите, тфа цял ден Хубо, че след малко отивам да полея Жоре Много пивка програмка !! Става и за самотни, дълги вечери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Ми че ми се спи Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Вечер всичките сиидъри забегват някаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Прибрах се в Пловдив и се върнах в миналото си... карах колело там, където за пръв път съм карал ски, слушах Pink Floyd на касетка (няма никакъв звуков възпроизводител на музейния експонат на майка ми), ходих с родителите си на излет над Бачково и ядох печена риба на скара, бях на фризьор и си припомних как за пръв път друг освен майка ми ме фризира, когато преди немалко години реших да пускам за пръв път дълга коса... За пореден път разбрах, че имам едно рядко съкровище - невероятните хора, които са ми родители. Но забелязвам немалко дистанциране с приятелите ми, които останаха в Пловдив. Тъжно ми е, но като че ли е неизбежно... П.П. Абе... кажете няк'во ново ретро :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Кеф е да се върнеш в Пловдив. Тоя януари въпреки, че беше -20 никой не мож ме спря. Цял ден вънка. Както и да е, юни идва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 работните дни ми липсваха много се уядох пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 От 7 ч. сутринта вече можете да гледате чисто новата RE:TV. :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Pak na rabota. Pak po4vam da trolq foruma! Muah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Странно, легнах в 3, станах в 8:30 без да ме буди никой Жорее, Жорее (drunk) Хубо, че днес няам лекции Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 [Edit] Blitzkrieg - от тия ли? Продължавам да твърдя, че модовете са вид cheating Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Ех спомени спомени /носталгично ми стана като е видях тази снимка/: http://img120.imageshack.us/img120/5789/tnbc1.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Как да забравя накой който немога? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Тва чудо на техническата мисъл е безсмъртно, имаше разно измислени терминатори и т.н., обаче Нинтендото ги бие по всички параграфи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.