RaptoR Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Напоследък те са добрите момчета в махалата, особено сравнени с Apple и Google. Почваш вече като Николчо и Хонда.... ========================================== Изправен съм пред дилема - да работя из двора при около 40 на слънце или да напълня басейна и да се ръгна вътре преди да се стопли водата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Нещо съм прихванал от многоуважаемият гусин Мидекс. Имах едни 9 лева останали в картата, които ме дразниха, че седят там без предназначение и посетих любимия ми сайт за дръпната техника и след 5 мин бях на изходна позиция с usb лампа и usb вентилатор. Сега вече не е ме яд, че имам 4 стотинки в картата Ш'съ научиш ти как се прави. Ама с 9 лева хич не знам какво точно ще си купиш освен вентилаторче и лампа...макар, че от друга страна аз, като твой ментор, гуру и сенсей, за тия 9 лева вероятно щях да взема 2 вентилаторчета и 2 лампи, че и сигурно щяха да ми останат 8 ст'инки в картата. Edit: Всъщност все още си аматьор в покупките - след кратка справка в базите ми данни установявам, че след покупката на 2 броя USB LED LAMP + 2 бр. USB COOLING FAN, по днешния курс на долара, от 9-те лева ми остават точно 77 ст'инки....а ако се постарая малко повече...може да ги докарам и до лев-два. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Почваш вече като Николчо и Хонда.... ========================================== Изправен съм пред дилема - да работя из двора при около 40 на слънце или да напълня басейна и да се ръгна вътре преди да се стопли водата... Raptor-е,А ТИ напазарува ли beers вчера в Била с отстъпка? Аз го направих.И се насладих на хубава белгийска биричка.330 мл -мъничко,но голямо удовлетворение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Не - купих си както обикновено от МЕТРО. В Била не ходя... От друга страна открих страхотен онлайн магазин за акваристи и веднага олекнах 110 лева за 2 уейвмейкъра... А тия шлевоци ме занимават с нЕкви 9 леа..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 И ти си аматьор, аз за тия пари щях да купя 4....глупости, какво говоря - най-малко 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 И ти си аматьор - аз за тия пари щях да купя 4. Няма как да стане... Освен това, преди да ги купиш, получиш и освободиш от онази леля, дето толкова много те обича, цихлиди за около 1000лв ще измрат около 7 пъти.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Няма ли? Я пак - какъв дебит им дават за час? Колко от тия долу искаш да ти купя за 110 лева? И лелката тука няма дума, защото е под облагаемата сума... 220/240V 12W 6000L/H Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Моите са SUNSUN JT JVP-202, 12000 литра на час, тая въшка дето си я показал е за аматьори Друг важен момент е захвата с магнит, не с разни некадърни лепки. И пак казах - не толкова е важна цената, колкото това да са до 24 часа монтирани. Понякога има МНОГО по-важни неща от едната цена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Колко най-евтино можеш да ми намериш охладителна подложка за 17" лаптоп ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Моите са SUNSUN JT JVP-202, 12000 литра на час, тая въшка дето си я показал е за аматьори Друг важен момент е захвата с магнит, не с разни некадърни лепки. И пак казах - не толкова е важна цената, колкото това да са до 24 часа монтирани. Понякога има МНОГО по-важни неща от едната цена... Ник'ъФ проблем не ми е да намеря само магнитните стойки за твоя модел като държиш толкова да е магнитна, а иначе модел 202 е точно $27, ако разбира се лошата лелка не реши, че трябва да си удържи и ДДС-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Моите са SUNSUN JT JVP-202, 12000 литра на час, тая въшка дето си я показал е за аматьори Друг важен момент е захвата с магнит, не с разни некадърни лепки. И пак казах - не толкова е важна цената, колкото това да са до 24 часа монтирани. Понякога има МНОГО по-важни неща от едната цена... Оправдавай се ти. Само доказваш какъв аматьор си :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Ник'ъФ проблем не ми е да намеря само магнитните стойки за твоя модел като държиш толкова да е магнитна, а иначе модел 202 е точно $27, ако разбира се лошата лелка не реши, че трябва да си удържи и ДДС-то. Колосална разлика до 55 лв., шъ знайш Сега остава да ми кажеш как по-точно ще го доставиш за 24 часа на вратата ми безплатно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 За тебе - винаги, даже тичешком и за половин час. Всъщност цената на 202 модела е $17, но на тази цена го намирам единствено при американски търговец, а като добавя и пътните му до BG, даже излиза малко над $27. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Я да видим обаче като си гуру, можеш ли ми намери възвратни клапани за пластмасова тръба фи 20мм... Стотинки са, но ги няма тук. Тях мога да ги чакам дълго... И тия 17$ нещо са силно съмнителни, освен ако не е нещо яко промо евентуално.... Инак такава е цената 25-30$.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Я стига, ти направо на подбив ме взе...аз да не съм гугъл тука...утре и клечи за зъби от бамбук ще ми поискаш...ааааааааа!!! @UzITo, сори...чак сега ти видях поста, нека продължим на ЛС, че ще станем досадни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Я стига, ти направо на подбив ме взе...аз да не съм гугъл тука...утре и клечи за зъби от бамбук ще ми поискаш...ааааааааа!!! Няма бе! Само чорапи от бамбук! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Розови уреждат ли те? Имам тука едни втора употреба, ама една панда ги препика и затова малко розовеят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 На грешната врата тропаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 На грешната врата тропаш Баш на правилната. Който най-много отрича нещо той явно подсъзнателно бил такъв... така разправят псхолозите Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Баш на правилната. Който най-много отрича нещо той явно подсъзнателно бил такъв... така разправят псхолозите Никсън , кво се опитваш да направиш от одеве? Нек'си хич не ти се удава... Я виж там Пламен да ти намери раничка с вибромасажор за гърба и чесало, както и нагреватели в презрамките за тези прохладни летни утрини, когато е 30 на сянка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Няма бе! Само чорапи от бамбук! Имаме ги и тука, бе! На смешни цени при това Аз отдавна съм им фен, както и на боксерките с бамбук около..., хъм, пакета.... Усещането е много по-приятно дори и от това на чистия памук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Имаме ги и тука, бе! На смешни цени при това Аз отдавна съм им фен, както и на боксерките с бамбук около..., хъм, пакета.... Усещането е много по-приятно дори и от това на чистия памук. Тебе те напека май твърде много оня ден на козирката... Бамбукови чорапи има тука в супера в Първомай бре! В тоя ред на мисли усети ли пак дефиницията на "irony" и "just my luck", след като се изпотрепа горе и се потихме като прасета, как на другия ден трябваше да се завиваме... Виж обаче ме заинтригува с боксерите - много са важни за кесията! Нека не забравяме защо кайсиите са отвън все пак! Ще трябва да ги пробвам значи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Потих се аз, Мисир с Мисирът ти! А ти през това време се наливаше с някаква гадост и така не се и сети да отидеш за БИРА.... Нищо... той, тоя гроб скоро съвсем ще грохне, ъхъм Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Никсън , кво се опитваш да направиш от одеве? Нек'си хич не ти се удава... Ебавам се, какво друго. Скучно ми беше нещо, щото малкия си яде обеда по 1 час, а да остане недоизядено ядене точно на Боровец е малко скъпичко, та докато го чаках да се наяде ти ми беше удобна мишена Я виж там Пламен да ти намери раничка с вибромасажор за гърба и чесало, както и нагреватели в презрамките за тези прохладни летни утрини, когато е 30 на сянка... Еееееее тези неща как успях да ги забравя д***а... Аз само за възглавничката за лаптопа му казах... Нагревателите за презрамките и масажора са уникално добра идея Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 За незапознатите, преди няколко дена хакнаха базата данни на един от най-големите хакинг тиймове. Базата е пусната за свободно сваляне (400GB) и вътре има доста интересни неща. Оказва се, че много правителства са ползвали услугите на въпросния тийм, като са били заплащани солидни хонорари за 0 days експлойти и софтуера на тийма. Добре че ДАНС са нямали бюджет, иначе и ние щяхме да сме в кюпа: Доста сериозно са кореспондирали от миналата есен с италианците... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.